GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het pakket is bij mij terug bezorgt. 3syzxg165480578. Er op geschreven met een pen...niet betalende klant. Nou echt wel, het is de 6e van mijn rekening afgeschreven.. Heeeel graag hoor ik a.u.b. snel van u. Vriendelijke groetjes Ilona@IlonaLambooij
Helpful Report
Posted 1 year ago
Is €.6,75 van mijn rekening afgeschreven. Wordt het bij mijzelf gebracht inplaats naar Fashion to Fashion in Den Heler. Staat er met balpoint op geschreven, en zelfs 2 x ...niet betalende klant. Nou dus het is echt wel betaald foir mij voor verzending naar Den Helder. Heel graag hoor ik van u. Bij voorbaat mijn dank. Vriendelijke groet, Ilona Lambooij
Helpful Report
Posted 1 year ago
Nul service.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Postcode verkeerd en en geen mogelijkheid om dit aan te passen. Geen telefoon of chatfunctie en op mail wordt niet gereageerd. Luizige service.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakketje kapot geleverd. Goedkooppakket doet geen enkele inspanning om een oplossing te zoeken ondanks dat ik een volledig dossier met foto's enz... heb doorgemaild. Ze houden u gewoon aan het lijntje tot je het op geeft.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket is niet bezorgd tijdens kantooruren op het adres Transfer confectiecentrum te Amsterdam nu al weken onderweg. Ook is het pakket nog niet terug gestuurd op mijn adres langebuorren 19 A te Stiens
Helpful Report
Posted 1 year ago
Waardeloze klantenservice , 3 maal bericht gestuurd en nergens antwoord op. Terwijl jullie zeggen dat jullie contact op zullen nemen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zeer ontevreden eerste keer met jullie verstuurd nooit meer Pakket zag er niet uit bij aankomst. Inhoud totaal vernield.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket afgegeven op pakketpunt en niet op woonadres, waar ik voor betaald heb. Geen briefje oid bij klant achter gelaten, pakket na 6 dagen retour gekregen, omdat wij niet konden zien dat het op pakketpunt lag. Maar dit lag meer aan DPD dan aan goedkooppakket, communicatie is redelijk, alleen op klacht nooit een reactie gehad.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket heeft er 10 dagen over gedaan om in Duitsland geleverd te worden. Oo eerste klacht geen reactie. Tweede klacht is serieus genomen
Helpful Report
Posted 1 year ago
• Pakket verstuurd, respectievelijk op website vermeld 2-3 dagen levertijd (mogelijk iets langer door corona) • Ruim 2 weken te laat (afstand Amsterdam Essen - 2-3 uur rijden) • Inhoud pakket compleet vernield (zeer waarschijnlijk opengemaakt) • DHL / Goedkooppakket.nl: aansprakelijkheid ligt bij verzender • We vergoeding noch de vertraging, noch de schade (want het is een kunstwerk) • Geen overweging om ook maar een helpende hand uit te steken
Helpful Report
Posted 1 year ago
Verschikkelijke tent. In het verleden meerdere malen probleemloos mee verstuurd, maar na de laatste zending een hoop gezeik. Komen bij mij om geld te innen voor een zending die te zwaar was, maar niet is geleverd. Maar ze willen nog wel even extra geld ontvangen hiervoor. En omdat het de eerste keer is, zijn ze zo 'lief' om de helft te betalen, tuurlijk..... Is gewoon een ordinaire poging om wat extra geld binnen te halen. Meerdere malen gemaild, (ze hebben nergens een telefoonnummer, zegt al genoeg denk ik), maar ze blijven mailtjes sturen. Snap ook niet dat mensen deze service gebruiken, gezien het prijstechnisch vrijwel hetzelfde is als via de vervoerder direct. Enige reden om het te doen zou zijn dat zij dan als tussenpartij optreden bij problemen met de zending, maar dat is dus niet waar, want ze komen linea recta door naar jou als klant. Voortaan verstuur ik gewoon lekker via de transporteurs zelf, scheelt een hoop gedoe.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Twee pakketten verzonden met Goedkoop Pakket van NL naar Portugal. Helaas werd het teruggestuurd omdat het adres niet geldig zou zijn. Echter was er met het adres niks mis, en erkende Goedkoop Pakket dit waarna er van één pakket de verzendkosten terug werden betaald. Van het andere pakket nog steeds niets, ondanks vele mailtjes aan het bedrijf dat nergens meer op reageert... Het gaat om tientallen euro's, en ik vind het onvoorstelbaar dat ze eerst erkennen dat ze slechte service hebben geleverd, dat ze het geld zullen terug betalen, maar vervolgens maanden (nu al ruim 5 maanden) niks meer laten horen noch terug betalen. Nooit weer zal iets via hen laten versturen! Wát een slechte service! En je kunt ze ook niet bellen, uitsluitend mailen... (Waar ze dus gewoon niet op reageren...)
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het was een servies en duidelijk aangegeven dat het breekbaar was botervloot en mok stuk ik had het goed ingepakt ,zo jammer dit
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket is volgens mij Nederland niet uit geweest volgens T & T, Ik heb 37,90 betaald voor dit pakket naar Italie, hoe gaam we dit oplossen, mijn klant in Italiris niet blij, en ik ook niet. 0620558338,
Helpful Report
Posted 1 year ago
Omdat we een pakket hebben verstuurd met verzekering, deze geheeld DOORMIDDEN is aangekomen, en we omdat er kerst en oud en nieuw tussen zat werkelijk 1 dag te laat waren met dit aangeven. Daardoor de gehele waarde van het pakket, laat staan de verzekerde waarde nu kwijt! En bedankt... Maar niet heus.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Eigenlijk is dit al 1 ster teveel. Mijn pakket is retour gekomen met als reden dat het onbestelbaar zou zijn omdat er een fout in het adres zou zitten. Ik heb u fotos gestuurd via de mail die ik zojuist van u heb ontvangen als bewijs dat het adres prima in orde is. De klant is benadeeld door het wekenlange wachten (v.a.28 november) en ik ben benadeeld, al is het maar door de vele uren die ik met dit grapje achter mijn PC heb gezeten tijdens de feestdagen! Ik verwacht een VOLLEDIGE refund van de portokosten + gratis verzekering van de volgende zending t.w.v. 70 euro. Graag hoor ik van u.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Wel betaald, geen label om uit te printen. Bij openen printweergave krijg ik een leeg papier. Voel me opgelicht. Onbetrouwbaar.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Vreselijk slechte service. Mijn pakket is nooit aangekomen. Goedkooppakket wijst naar DPD en DPD zegt alleen maar met een tussenpersoon zaken te doen en niet direct bij goedkooppakket.nl Wees gewaarschuwd, koop je pakketzegel meteen bij DPD of bij een andere postpakket service, maar dus niet via goedkooppakket. Ik ben al sinds eind november bezig om een klacht af te handelen en wordt door hen steeds maar van het kastje naar de muur gestuurd. Ze hebben geen telefoonnummer, alleen een mail adres. En het antwoord laat soms dagen op zich wachten. Voor mij nooit meer goedkooppakket.nl
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik heb mijn pakket dat ik aangeboden had voor de Azoren, na ruim een maand terug ontvangen. Het pakket is niet verder dan Lissabon gekomen. Het bleek dat pakketten niet naar de Azoren werden doorgestuurd, maar het is wel geaccepteerd door uw bedrijf voor verzending. Ik heb hierover herhaaldelijk contact gehad met goedkooppakket en de betaalde porto, €29,45, zou op mijn rekening worden teruggestort. Tot nog toe heb ik niets ontvangen. Het pakket dat ik verstuurde op 2 november was een Sinterklaaspakket. Nu zit ik zelf met al die spullen die voor mijn kinderen en kleinkinderen bestemd waren. Inclusief Sinterklaassnoep. Ik verwacht toch wel dat tenminste de betaalde porto zo spoedig mogelijk op miin rekening staat. NL48 RABO 0127685820, t.n.v. J. Spruit.
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews