GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Ik vind het warriger dan het vorige systeem, ik kreeg ook niet via de mail de track & tracecode door
Helpful Report
Posted 1 year ago
snel en betrouwbaar
Helpful Report
Posted 1 year ago
Bij aanschaf wordt niet aangegeven dat het pakket afgehaald moet worden op een afhaalpunt
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goedemiddag Rianne, Dank voor je review. Vervelend dat hier verwarring over is ontstaan. Op onze homepage hebben wij in drie stappen aangegeven hoe het aanmaken van een pakketzegel werkt. Bij de derde stap wordt uitgelegd dat het pakket ingeleverd kan worden bij een pakketpunt. > https://www.goedkooppakket.nl/ Hopelijk kom je er zo uit! Succes met de verzending!
Posted 1 year ago
het is helemaal niet goedkoper en je bent bij postnl zelf goedkoper uit.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Seems you have strong connections with Post.nl. While shipping a parcel with DHL to the UK costs 10 euro, you only suggest Post.nl as possible shipping company for this parcel. They charge 14,75 euro, almost 50 percent more expensive!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Gisteren aangeleverd en vandaag bezorgd. Top!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Omdat ik de score niet kan veranderen, ik had anders ook wel 5 sterren gegeven
Helpful Report
Posted 2 years ago
Omdat dat het vlug is geleverd zonder problemen
Helpful Report
Posted 2 years ago
snel, overzichtelijk, duidelijk en prima prijs/kwaliteit
Helpful Report
Posted 2 years ago
er moet te veel info ingevuld worden. email ven de ontvanger ??
Helpful Report
Posted 2 years ago
Opzich ging alles wel eenvoudig, maar heb geen bevestiging gehad of het pakket is aangekomen. Ik heb nu maar contract gezocht met het bedrijf zelf maar had vanuit jullie wel een bevestiging mogen komen
Helpful Report
Posted 2 years ago
Het regelen van de verzending ging prima vanuit Nederland. Vervolgens blijken echter alle zaken die deze pakket service verzorgen gesloten te zijn zodat mijn pakket door de leverancier nergens afgegeven kan wissen. Dus waarschijnlijk €25 kwijt en pakketten kunnen niet bezorgd worden. Was netjes geweest als dit vooraf duidelijk was.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Het pakket is bij de Bruna afgeleverd. De ontvanger wist van niks.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Alles ging heel goed maar ik had het 3 dagen op voorhand gekocht online en afgeprint en toen we naar 1 van de 3 postpunten in schilde gingen was de qr code onleesbaar en hebben we een nieuwe gekocht, de andere 2 heb ik maar afgezet met de wagen
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ik kan pas deze beantwoorden zodra het pakket is aangekomen . tot nu toe heb ik nog geen bericht ontvangen
Helpful Report
Posted 2 years ago
Goedemorgen, Wegens corona crisis hebben veel zendingen vertraging opgelopen. We kunnen altijd een onderzoek starten of een status update vragen. Fijne dag.
Posted 2 years ago
Het tarief van DHL lijkt gelijk, maar de dienstverlening is niet dezelfde. Geen navraag mogelijk, geen track & trace, tenzij met bijbetaling. Te ver uitgeklede dienstverlening. Helaas geen blijvertje voor ons.
Helpful Report
Posted 2 years ago
De zending v 15-10 is nog niet in Italië afgeleverd. 3SYZXG1737439
Helpful Report
Posted 2 years ago
de bon kan niet geprint worden op het afleverpunt.. dat is echt een probleem want ik heb geen printer. Ben een dag bezig geweest om een printer te vinden. printen is echt gedateerd.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ik had de verkeerde postcode in gevuld. En het pakket komt nu terug naar mij. Duur 10 dagen. Waarom geeft de site niet aan dat de postcode niet overeenkomt met het adres? Waarom duurt het 10 dagen om een pakket terug te sturen?
Helpful Report
Posted 2 years ago
ik heb een korting gekregen, gebruikt maar geen korting gekregen . jammer
Helpful Report
Posted 3 years ago
Beste Maaike, We hebben even uw zendingen bekeken, maar we zien dat u 3 zendingen heeft aangemaakt via DHL van 5,75. Op deze zendingen ontvangt u geen verzendtegoed. Mocht u een andere zending hebben aangemaakt via een ander account waar wel verzendtegoed op zat, neem dan even contact met ons op, dan zetten we dit natuurlijk direct recht. Nog een prettige dag. GoedkoopPakket.
Posted 3 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews