GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Goed en snel geregeld
Helpful Report
Posted 3 months ago
Prima levering
Helpful Report
Posted 3 months ago
Dit is Perfect gedaan.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Omdat het gemakkelijk is online het verzendlabel aan te maken. Op pakket plakken, afgeven post.nl punt en that's it.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Eenvoudig en uiterst snelle levering naar Duitsland. Om 15.00 uur ingeleverd en rond 10.00 de andere dag al in Frankfurt afgeleverd!!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Omdat ik zeer tevreden ben
Helpful Report
Posted 3 months ago
Had niet verwacht dat het zo snel kon gaan. Pakketje is trouwens maandag al afgeleverd.
Helpful Report
Posted 3 months ago
het kan altijd beter
Helpful Report
Posted 3 months ago
Prima op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden
Helpful Report
Posted 3 months ago
Ik had een xl pakket dus zoeken waar ik het het beste mee versturen kon. Hartstikke makkelijk via deze site. Volgende keer doen we dat weer!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Duidelijke informatie
Helpful Report
Posted 3 months ago
Simpel en snel
Helpful Report
Posted 3 months ago
Twijfelde vooraf of het te vertrouwen was, maar had snel een label in de mail en alles ging perfect!
Helpful Report
Posted 3 months ago
De website is prima, eenvoudig in gebruik, recht-toe-recht-uit. Afhandeling van de betaling keurig. Alle benodigde documenten komen precies goed.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Helder, goedkoop, effectief
Helpful Report
Posted 3 months ago
Super snel afgeleverd in Duitsland binnen 2 dagen.
Helpful Report
Posted 3 months ago
De levering was uitmuntend. Zegel voor versturen ging goed. Erop plakken ook prima. Pakket verzonden in de middag . Volgende dag al geleverd.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Ik denk dat ik de website positief ervaren heb want ik kan me niet meer zo goed herinneren hoe. Een slechte ervaring blijft meestal wel hangen.
Helpful Report
Posted 3 months ago
supersnelle verzending!
Helpful Report
Posted 3 months ago
alles komt aan, en goede service
Helpful Report
Posted 3 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.55 based on 6,732 reviews