GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
uiteindelijk is alles goed afgelopen; maar door het invullen van het formulier was ik niet op de hoogte dat het postnummer in Nederland bestaat uit cijfers en letters: deze had ik voor de gemeente geplaatst ; daarom was ik ongerust om het niet ontvangen van het verzendlabel; na 3 dagen kreeg ik het (na 6 mails)
Helpful Report
Posted 5 years ago
hallo , van de verzending heb ik niks te klagen , volgende dag hebben ze het ontvangen , maar ik heb een pakje verzonden van minder dan 2 kg en moest 5 euro 50 betalen , dus 50 cent teveel betaald , heb ik maar nadien gezien , dat je ook nog op de andere manier kon betalen, ik had de eerste pagina geopend en dacht dat het verzenden veranderd was , was beetje mijn eigen schuld , niet goed opgelet
Helpful Report
Posted 5 years ago
duurder dan ander pakket van B P
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik heb gewoon € 6,75 voor het pakket onder de 10 kg. moeten betalen. Op de site staat € 5,95
Helpful Report
Posted 5 years ago
makkelijk overzicht site en duidelijk
Helpful Report
Posted 5 years ago
Alles verliep snel en gemakkelijk
Helpful Report
Posted 5 years ago
Prijs
Helpful Report
Posted 5 years ago
Al 3 keer een pakket bezorgd, zonder problemen. Maar bij de 4e keer gaat het fout, het pakket is al 1,5 week onderweg. Sterker nog, het ligt nog bij het beginpunt, PostNL roept dat ik bij goedkooppakket.nl aan moet kloppen, en dat ze niks voor mij kunnen betekenen.. Helaas wacht ik al een paar dagen op antwoord van goedkooppakket.nl, zo ga ik helaas klanten verliezen op deze manier,
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik kan nog geen sluitend oordeel geven, daar ik nog niet vernomen heb of ze in goede staat zijn aangekomen.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Zo goedkoop is het ook weer niet € 12,50
Helpful Report
Posted 5 years ago
"Goedkoop" is natuurlijk een rekbaar begrip, we doen ons best om de tarieven zo laag als mogelijk te houden. In uw geval bent u €3,90 goedkoper uit geweest dan wanneer u het via het postkantoor zou versturen.
Posted 5 years ago
Werkt prima en snel
Helpful Report
Posted 5 years ago
Goedkoper als depost. Ik dacht dat ik een opvolgingsmail zou krijgen. Weet ook nog niet of het al toegekomen is.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Wel goede communicatie maar toch nog verschillende problemen gekend
Helpful Report
Posted 5 years ago
omdat het pakket nog niet is aangekomen, kan ik eigenlijk nog geen goede beoordeling geven
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik vind het zeker de moeite om met deze site te verzenden voor mij een 10 op 10.........alle sterren waard...
Helpful Report
Posted 5 years ago
Het leek prima te gaan maar ik weet nog niet of het pakket aangekomen is.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik kan geen mogelijkheid vinden om een factuur van mijn betaling te krijgen.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Deze vind je in je klantenaccount: https://www.goedkooppakket.nl/customer/account/login/ Je kunt daar een wachtwoord aanvragen met het emailadres waarmee de bestelling is geplaatst. Daar vind je ook een factuur van iedere zending.
Posted 5 years ago
omslachtige manier van invullen adres etc
Helpful Report
Posted 5 years ago
Test
Helpful Report
Posted 5 years ago
service was ok
Helpful Report
Posted 5 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews