GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Prima verzendmogelijkheid. Website navigatie kan iets beter, vooral op mobiel reageren niet alle menu's even goed.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Ziet er goed uit. Minder tevreden ben ik over de dienstverlening. Ik kreeg het pakket retour zonder dat de reden van retourzending was aangekruist!
Helpful Report
Posted 9 months ago
Opzoeken en invullen goed, informatie dat bepaalde maat pakketten niet overal ingeleverd kan worden ontbreekt. Kom je achter als alles betaald is, en als je bij een pakketpunt staat.
Helpful Report
Posted 9 months ago
x
Helpful Report
Posted 10 months ago
Snelle service
Helpful Report
Posted 10 months ago
Goed overzichtelijk, werkt fijn
Helpful Report
Posted 10 months ago
makkelijk en eenvoudig.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Website is wel duidelijk. Maar moet steeds opnieuw inloggen om de verzendstatus te zien
Helpful Report
Posted 10 months ago
Kan altijd goedkoper
Helpful Report
Posted 10 months ago
Werkt prima. Was mij alleen niet direct duidelijk dat je eerst een verzendbewijs moet kopen en uitprinten voordat je het pakje weg brengt. Ik dacht dat je dat bij het verzendpunt ook kon doen.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Volgens DPD pakket afgeleverd in Meppel terwijl er toch duidelijk Nunspeet als adres genoemd staat en de levering heeft vrij lang geduurd!!
Helpful Report
Posted 10 months ago
Netjes en optijd
Helpful Report
Posted 10 months ago
Duidelijk, compleet, en werkt snel
Helpful Report
Posted 10 months ago
gemakkelijk te doen, scherpe tarieven en goede bezorging
Helpful Report
Posted 10 months ago
Duidelijk
Helpful Report
Posted 10 months ago
Niet alles omdat ze een prijs afgeven en daarna wordt de prijs weer anders door het formaat van het pakket. Dat vond ik niet zo fijn .Geef dan de prijs door aan het eind en niet van tevoren alleen op basis van het gewicht.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Ondanks een slechte ervaring van een verloren fiets ben ik toch tevreden. Ik hoop op een snelle afhandeling van de claim. Het heeft me veel stress bezord.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Ik ben tevreden, maar 1 ervaring vind ik te weinig om 5 sterren te geven.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Onderscheid tussen verzenden via PostNL of DPD onvoldoende duidelijk Vergissing is snel gemaakt
Helpful Report
Posted 10 months ago
verzending ging makkwelijk
Helpful Report
Posted 11 months ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews