GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Iets minder omdat ik even niet door had dat ik te maken had met een aftakking van Postnl
Helpful Report
Posted 11 months ago
handig maar meer uitleg over waar pakket in te leveren of mogelijkheid tot afhalen zou fijn zijn.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Het is makkelijke en duidelijke site, waar we vaak gebruik van maken. Het enige wat nog wel eens vervelend is, is dat als je eerst alles invult en vergeet vooraf in te loggen, alles weg is, als je inlogt.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Voor de gebruiksvriendelijke site en de voordelige tarieven tegenover de concurrentie
Helpful Report
Posted 11 months ago
Gaat makkelijk
Helpful Report
Posted 11 months ago
De verzending ging prima, maar ik heb pas op t laatst begrepen dat ik niet op de post nl site zag. Omdat ik dat misleidend vind 4 ster ipv 5. Eigenlijk door de misleiding nog 1 ster minder.....
Helpful Report
Posted 11 months ago
Website is duidelijk in uitleg en gebruiks vriendelijk.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Alles is prima geregeld voor de zwaardere pakketten.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik verstuur regelmatig via Post nl, alleen bij grote stukken via Goedkooppakket nl, en beiden breng ik bij dezelfde Primera naar volle tevredenheid.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goed overzicht tussen verschillende leveranciers. Site kan iets geavanceerder.
Helpful Report
Posted 1 year ago
We zijn tevreden over de service
Helpful Report
Posted 1 year ago
Geen problemen ervaren. Maandag om 13.00 uur ingeleverd, nu pas (donderdag 18.00 uur) afgeleverd. Vind ik best lang.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Prima in orde, letters aan de kleine kant.
Helpful Report
Posted 1 year ago
De help functie werkt niet goed, fout mailadres ingevuld en je bent gewoon alles aan t proberen om je pakketzegel te krijgen, later na contact te hebben met jullie te hebben (via mail) werd mij duidelijk gemaakt dat het emailadres niet goed was, vlgs mij handiger dat ik dit zichtbaar kreeg
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het programma werkt soep mis alleen de straatnaam postcode herkenning
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik moest nog wennen aan de website, maar het raakte snel vertrouwd.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goed traceerbaar en snel aangekomen
Helpful Report
Posted 1 year ago
Geen reden
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het was de eerste keer, dan geef ik niet meteen de maximale score
Helpful Report
Posted 1 year ago
Bij opgave van mailadres van ontvanger, wordt soms naar afzender teruggemeld wanneer pakket is geleverd. In welk geval gebeurt dit ?
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews