GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Als je de bestelling doorloopt, en de site bezoekt enz enz kom je er pas te laat achter dat de afgiftepunten of niet bestaan of niet te vinden zijn of in een ander dorp zich bevind ??? duidelijkheid !!!! dit heeft mij wel een uur gekost en vele kilometers om uiteindelijk ht paketje af te kunnen geven. Dan helaas 75 cent meer betalen en hier 300 mtr verderop afgeven bij een Postn. punt.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Beste Edwin, Bedankt voor uw feedback. We proberen onze klanten via onze pakketpunt finder -> https://www.goedkooppakket.nl/help/pakketpunten/ ze te helpen met het vinden van pakketpunten bij hun in de buurt. Vervolgens kunnen ze kijken welke vervoerder ze kiezen op basis van prijs of gemak. Het is echter wel aan onze klanten om dit zelf vooraf te bepalen wat ze belangrijker vinden :) Met vriendelijke groet, GoedkoopPakket
Posted 3 years ago
makkelijk en duidelijk
Helpful Report
Posted 3 years ago
Fijn dat je kunt vergelijken. Dat is pluspunt. Maar .... ik heb iets verzonden via DHL maar kon via jullie niet kiezen voor een bezorging bij een DHL-punt. Kon alleen kiezen voor bezorging aan huis bij de geadresseerde. Mijn geadresseerde vind dat superonhandig omdat zij weinig thuis is.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Niet echt goedkoop
Helpful Report
Posted 3 years ago
Ik heb nog maar 1 ervaring met de site
Helpful Report
Posted 3 years ago
De bestelling verliep prima
Helpful Report
Posted 3 years ago
Het is erg vervelend dat er geen telefoonnummers is vermeld om te bellen als er problemen zijn. Heb uiteindelijk via een zoektocht op Google een telefoonnummer gevonden.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Beste Johan, Gezien onze bedrijfsvoering hebben we gekozen om enkel via de mail klantenservice aan te bieden. We proberen hier zo direct mogelijk onze klanten mee te helpen. We reageren minimaal binnen een dag en vaak al binnen het uur. Hopelijk bent u als nog geholpen.
Posted 3 years ago
Er moeten erg veel velden ingevuld worden, en jammer dat het adres niet bij de postcode automatisch opgezocht wordt. verder is de site duidelijk, en het vooraf betalen handig. Jammer alleen dat er geen andere koppelingen zijn dan zelf invullen.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Het was de eerste keer dat ik iets naar het buitenland stuurde en ik begreep goed hoe het moest
Helpful Report
Posted 3 years ago
Mijn pakketje kwam gebroken aan
Helpful Report
Posted 3 years ago
direct overzichtelijk van de kosten voor het versturen van de pakket en bij welke distributeur.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Uitprinten gaf wat problemen en is standaard wat klein formaat vind ik
Helpful Report
Posted 3 years ago
Versturen gaat makkelijk maar pakket naar Oostenrijk heeft er langer over gedaan dan aangegeven. 6 werkdagen ipv 3-4
Helpful Report
Posted 3 years ago
Goed tevreden. Alleen geen SMS gekregen bij aflevering.
Helpful Report
Posted 3 years ago
kreeg de streepjescode niet goed geprint. zou handiger zijn als afmetingen en prijzen vantevoren afgebeeld stonden.
Helpful Report
Posted 3 years ago
De kaart met locaties van afleverpunten was niet actueel
Helpful Report
Posted 3 years ago
Verliep prima maar moest wel wat zoeken naar de juiste informatie..de lay-out kan iets duidelijker.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Prima service. Maar niet alle aanbieders voor zendingen naar buitenland, zoals DHL en GPD zitten erbij, ook niet voor hun normale prijzen. Het aantal aanbieders is nog beperkt en de prijzen zijn niet altijd duidelijk lager.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Website is overzichtelijk. Alleen jammer dat er probleem ontstond bij afleverpunt. Omdat de persoon er niks van snapte en dus niet in ontvangst wilde nemen. Bij ander aflevering punt liep het wel goed.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Gewoon goed en overzichtelijk
Helpful Report
Posted 3 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews