GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Het gemak van het online versturen van een pakket tegen een scherpe prijs. Contact met klantenservice prima. Minpuntje dat retouren niet teruggestort worden op bankrekening
Helpful Report
Posted 3 years ago
De website lijkt in eerste instantie niet te vertrouwen maar daarna verliep alles soepel. Levertijd van 3-5 dagen naar het buitenland wordt aangegeven maar de tracking is niet helemaal correct
Helpful Report
Posted 3 years ago
Mijn score een 9; Gemakkelijk, helemaal omdat PostNL wel overal zit en je gemakkelijk je pakketjes weg kan brengen. Goedkoper dan andere aanbieders in bijna heel Europa. Daarbuiten verzend ik met PostNL
Helpful Report
Posted 3 years ago
Ik zie eigenlijk niet zoveel ervan - alleen de pagina voor het aanmaken van verzendlabels. Tot nu toe had ik de rest niet nodig.
Helpful Report
Posted 3 years ago
de connectie tussen postnl en goedkooppakket.nl loopt niet goed. Te grote pakketten zoals bij jullie aangegeven naar het buitenland worden in Deurne niet aangenomen
Helpful Report
Posted 3 years ago
Beste Ad, Vervelend dat het postnl pakketpunt het pakket niet geaccepteerd heeft in Deurne. We raden aan om dit pakket af te leveren bij een postnl punt als een bouwmarkt. Deze punten hebben vaak meer ruimte om de pakketten tijdelijk op te slaan. Kleinere winkels zoals een Bruna hebben vaak de ruimte niet. Echter horen ze deze pakketten wel aan te nemen. Helaas wordt dit niet altijd gedaan.
Posted 3 years ago
bij meerdere pakjes kan je vaak moeilijk bij de eerste komen factuuradres staat een rij namen,wil echter alleen de onze hebben
Helpful Report
Posted 3 years ago
Invullen etc ging gemakkelijk, printen ook. Nu wachten op de daadwerkelijke aflevering.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Werkt ok
Helpful Report
Posted 3 years ago
Ik heb nog maar 1x gebruik gemaakt van jullie diensten, dus kan er nog niet echt over oordelen.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Het is niet altijd even duidelijk hoe het moet met betalingen. BTW Belgiƫ-Nederland werkt niet altijd goed. En de site blijft regelmatig hangen. 1 keer kreeg ik geen pakketzegel. Jullie lossen het altijd wel netjes op.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Daarom
Helpful Report
Posted 3 years ago
prima ervaren
Helpful Report
Posted 3 years ago
Hij werkt!
Helpful Report
Posted 3 years ago
Er niet voldoende verschil is met andere sites.. zoals de app van post.nl
Helpful Report
Posted 3 years ago
We hebben 2x betaald voor een verzending, het was blijkbaar niet duidelijk genoeg. Via marktplts wat verkocht. De kopers dachten dat het 4,50vwas. Wij hebben uiteindelijk 2x 5,75 betaald. Verlies op de verzending, balen
Helpful Report
Posted 3 years ago
gevraagd
Helpful Report
Posted 3 years ago
Overzichtelijk, alleen jammer dat jullie geen app hebben. Dan ben een nog sneller op de site als je onderweg bent.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Bedankt voor uw review! We hebben onze website gemaakt, zodat deze zeer mobiel vriendelijke is. U moet dus alles net zo gemakkelijk kunnen doen op uw mobiel als via de tablet of desktop.
Posted 3 years ago
gemakkelijk
Helpful Report
Posted 3 years ago
Er is nog weinig keuze; de keus was tussen postnl en dpd...misschien dat bij meer keus de prijs nog scherper kan.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Het was eerst even zoeken, maar misschien meer onwennigheid, eerste keer dat ik dit deed. Uiteindelijk ging het gemakkelijk en inderdaad zijn jullie "goedkoop"
Helpful Report
Posted 3 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews