GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Ik kon nergens een factuur printen om de betaling zakelijk te kunnenboeken.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Beste Wim. Van iedere zending kun je in je account een factuur vinden voor je administratie. Meer informatie vind je hier: http://klantenservice.goedkooppakket.nl/algemeen/factuur-van-een-zending
Posted 4 years ago
Ik heb borden verzonden maar er zijn er twee kapot aangekomen volgens de ontvanger. Dat is wel jammer. Voor de rest ben ik tevreden.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Ik heb borden verzonden maar er zijn er twee kapot aangekomen volgens de ontvanger. Dat is wel jammer. Voor de rest ben ik tevreden.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Het was de eerste keer en het ging daardoor niet allemaal zo vlot. Spijtig dat je dit enkel kan gebruiken als je ofwel het e-mail adres of telefoonnummer hebt van de bestemmeling.
Helpful Report
Posted 4 years ago
content
Helpful Report
Posted 4 years ago
- Voor pakketten tot 10kg scheelt het maar 20 cent met Postnl, niet echt de moeite dus. - Voor zwaardere pakketten is het wel de moeite, namelijk 8,95 tegenover 13,25 bij PostNL. Enige opmerking hierbij is dat bij PostNL bij het pakkettarief tot 30kg van 13,25 ook grotere afmetingen worden geaccepteerd namelijk 176 x 78 x 58 cm. Bij Goedkooppakket.nl moet je dan weer 3,75 extra betalen voor de optie "XL pakket" en dat vind ik een beetje raar omdat PostNL dat onderscheid niet kent en er automatisch grotere afmetingen worden geaccepteerd bij het tarief tot 30kg. - Er word na invullen van gegevens en aanmaken van label ongevraagd een account voor je aangemaakt, er word verder van tevoren nergens medegedeeld dat er een account zal worden aangemaakt en dat vind ik niet zo netjes daar ik geen behoefte heb aan nog meer accounts... TIP: geef mensen d.m.v. een vinkje zelf de keuze of ze een account willen of niet. Kortom voor grote en zwaardere pakketten is Goedkooppakket.nl wel interessant, voor paketten tot 10 kilo zijn er goedkopere opties (o.a. DHL, DPD) die net zo goed werken.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Dank voor de uitgebreide feedback, daar hebben we wat aan! Onze prijsstelling is inderdaad net wat anders dan die van PostNL zelf, omdat wij onze prijzen op die manier zo laag mogelijk kunnen houden. Wanneer je bijvoorbeeld een pakket hebt van 10-30kg dat niet zo groot is, dan betaal je bij PostNL het tarief van € 13,25, en bij ons betaal je dan slechts € 8,95. Pas wanneer het ook om een groot pakket gaat hoef je bij ons de XL-optie te selecteren. De reden dat we een account aanmaken, is zodat onze klanten dan een compleet overzicht hebben van alle zendingen die ze hebben aangemaakt. Daarnaast kun je dan eenvoudig een factuur printen en de zending volgen. Maar ik begrijp je punt dat het onverwacht kan zijn. Uiteraard zijn de gegevens veilig opgeslagen en worden de adresgegevens alleen gebruikt om de zending aan te kunnen maken. Wil je geen account, laat het ons dan weten en dan kunnen we deze zonder problemen voor je verwijderen.
Posted 4 years ago
werd toch niet de volgende dag bezorgd. Werd een dag later. Maar voor de rest goed. Mijn vraag is goedkooppakket hetzelfde als postnl. Dat is mij niet helemaal duidelijk.
Helpful Report
Posted 4 years ago
niet echt anders als de concurent.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Goedkoop maar bereikbaarheid voor vragen kan beter
Helpful Report
Posted 4 years ago
Deze score zou een 10 zijn geweest, maar het tweede pak is ons niet aangeboden al waren wij thuis ter plaatse doch bij de verdere buren.Bezorger maakte geen moeite om ons te vinden, de vorige wel maar toch bedankt volgende keer beter.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Instructies waren niet duidelijk, prijs was matig.
Helpful Report
Posted 4 years ago
Uw verzending is prima en ik zou u normaal als' goed' moeten beoordelen. Uw prijs echter is veel te duur t.o.v. de concurrentie en mijn Nederlands cliënteel neemt over het algemeen deze prijzen niet. U zou o.a. met postpunten moeten kunnen werken
Helpful Report
Posted 4 years ago
goede service maar relatief duur voor brievenbus pakketjes
Helpful Report
Posted 4 years ago
verschrikkelijk ruzie bij aflevering want volgens de dame aan de balie was er geen geldig ticket op het pakket geplakt...
Helpful Report
Posted 4 years ago
Het verschil met het postkantoor is maar € 0,20, Vorig jaar was dit bedrag hoger
Helpful Report
Posted 4 years ago
Gemakkelijk Snel
Helpful Report
Posted 4 years ago
Tot hiertoe heel vlot - pakket is wel nog niet bij bestemmeling, dus dat kan ik nog niet evalueren
Helpful Report
Posted 5 years ago
easy
Helpful Report
Posted 5 years ago
De site is onduidelijk om te navigeren. Je verzend label en factuur worden naar je download map gestuurd, dit word nergens vermeld. Postkantoren zijn tegenwoordig maar zo nu en dan open. Af en ophaal punten zijn altijd open.
Helpful Report
Posted 5 years ago
aangezien uw prijs t.o.v. de concurrentie te hoog is. echter uw service is goed
Helpful Report
Posted 5 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews