GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
werkt helemaal super. gemakkelijk gegevens invullen plus email en je ontvanger krijgt automatisch de tracking link! helaas alleen de zwaardere paketten voor een aantal landen. ook als het niet goedkoper is mag het erop voor mijn gemak. nu moet ik switchen naar een andere site voor een paar centen verschil..
Helpful Report
Posted 4 years ago
Makkelijk en geen problemen
Helpful Report
Posted 2 years ago
Prima bedrijf om grote pakketten mee te versturen voor een goede prijs!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Na 1 week nog geen pakketje ik kan jullie niet bellen en Mail krijg ik geen antwoord
Helpful Report
Posted 2 years ago
Altijd perfect geregeld.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Het pakket is naar mijzelf terug verzonden volgens kan ik niet bij PostNL navragen waarom dit fout gaat en wat ik verwezen naar jullie Helaas kan ik geen telefonisch contact met je opnemen
Helpful Report
Posted 2 years ago
Goedemiddag, We zien dat uw zending te groot was om te versturen. De middelste afmeting mocht maximaal 70 cm zijn en uw zending was 71,5: 73.5 x 71.5 x 54.5 cm Zie https://www.internationalparceltracking.com/Main.aspx#/track/3SYZXG1005936/PT/3305-033 Hierdoor is het fout gegaan.
Posted 2 years ago
Pakketje 2 weken geleden verzonden maar is geweigerd ivm verkeerd adres. Pakket is zoek en ik kan geen contact meer krijgen met jullie of PostNL...
Helpful Report
Posted 4 years ago
Beste Ilona, We hebben meerdere malen met u contact gehad en hebben er alles aangedaan om u te helpen en dat zijn we nog steeds aan het doen. Echter is het lastig voor ons als onze klanten iets versturen naar een verkeerd adres. Wanneer het pakket naar 14dagen niet is opgepikt hij het huidige pakketpunt wordt het retour gestuurd. Dit is standaard policy van de vervoerders.
Posted 4 years ago
Nog nooit zo vlot iets verstuurd! Vroeger KIALA ging ook perfect, maar sinds die door UPS zijn overgenomen, hebben we het zelfs eens gepresteerd van een pakketje in ons eigen verzendpunt te laten terugkomen, niemand in de keten die zich vragen stelde, met de gewone post al dingen "nooit aangekomen", maar dit was supermakkelijk en betrouwbaar!
Helpful Report
Posted 4 years ago
Bij pakketten tot 10 kg is het tarief op www.postnl.nl 6,50 euro en niet 6,95 euro zoals goedkooppakket beweert. Daarmee is er dus ook geen sprake van 0,25 korting, maar van 0,20 extra kosten. Bedrijf kan beter duurpakket worden genoemd. Bedrog.
Helpful Report
Posted 4 years ago
alles vlot en goed verlopen
Helpful Report
Posted 4 years ago
In september een pakket opgestuurd naar Frankrijk. Nooit aangekomen. We wachten og steeds op antwoord waar ons pakket is.
Helpful Report
Posted 4 years ago
IK KAN DE ZENDING ZELF NIET VOLGEN
Helpful Report
Posted 5 years ago
Hallo, Ja hoor het volgen van een pakket is gewoon mogelijk. Na uw bestelling krijgt u een email met daarin een link om een pakket te volgen. Ook kunt u altijd inloggen op uw account op onze website, daar staat voor iedere zending een link om een zending te volgen.
Posted 5 years ago
het is té ingewikkeld om in te vullen en is duurder dan kialadienst maar sommige klanten verkiezen deze keuze maar dan heb ik het moeilijker dan anders het zou makkelijker moeten zijn .
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik heb een pakket verstuurd naar Duitsland, het was er verassend snel en nog goedkoop ook!
Helpful Report
Posted 6 years ago
Komt regelmatg goed van pas met familie die in Zweden woont. Service is in principe precies hetzelfde als PostNL, maar dan betere prijs.
Helpful Report
Posted 6 years ago
Werkte makkelijk en snel
Helpful Report
Posted 3 years ago
Verliep snel en overzichtelijk.
Helpful Report
Posted 4 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews