GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Beste, Pakket die ik verzonden heb via Goedkooppakket.nl is sinds 19. Januari spoorloos. Goedkooppakket.nl zou onderzoek starten. 3 maanden lang krijg ik te horen dat ze nog geen reactie hebben gekregen van postnl. Ik heb zelf contact opgenomen met postnl en daar zeggen ze dat ze nooit gevraagde informatie hebben gekregen van Goedkooppakket.nl Waardeloos, ze zijn ook telefonisch niet te bereiken alleen via email. Mijn pakket was verzekerd voor €300 en dat was ook waarde van
Helpful Report
Posted 7 months ago
Door dpd storing hier besteld. Ook zij konden niet leveren uiteindelijk na betaling. Ipv terugbetaling werd het bedrag omgezet in verzendtegoed. Erg slim om geen omzet te verliezen maar natuurlijk niet juist. Na meerdere malen contact zou het dan terugbetaald worden en toen weer niet. Dit zou uit coulance omgezet worden in verzendtegoed, nou eerder coulance van de klant. Slechte zaak.
Helpful Report
Posted 9 months ago
2 pakketten verzonden naar het zelfde adres , 1 pakket retour , als zou het adres niet goed zijn dat zijn leugens. 2 maal pakket verzonden naar Joeri Genbrugge Munkbosstraat 2 9620 Zottegem-Velzeke Belgie. 1 pakket afgeleverd na 4 weken andere pakket retour gekomen.05222885106101 en 05222885222026. 2e Klacht pakket 05222708964410 ook retour gekomen terwijl het adres volgens dpd belgie corect is. Frans Laevens Olekenbosstraat 134 8540 DEERLIJK Belgie. Hiervoor graag verzendtegoed voor deze 2 pakketten anders ruikt dit naar diefstal.M.v.g.Cees Haast.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Voordelig pakket versturen via DPD? Mijn stiefdochter had haar favoriete sjaal bij mij laten liggen en omdat Deventer nou niet bepaald in de buurt is, vroeg zij mij om deze op te sturen. Ik ontdekte dat er vlakbij een pakketpunt is waar ik het pakketje kon afleveren De verzending kostte € 6,- , even snel een adreslabel uitprinten, betalen via Ideal en klaar. Gemak dient de mens. Via tracking kon ik het pakketje volgen, het ging eerst naar een depot in Joure. Ik heb het verder niet gevolgd en omdat ik niets meer hoorde van mijn stiefdochter ging ik er van uit dat het goed was aangekomen en dat zij er weer warmpjes bij liep. Niet dus! Het pakketje was weliswaar in Deventer aangeboden, maar schijnbaar bleek er niemand thuis en dan gaat het automatisch naar een pakketpunt in Deventer, waar het dan afgehaald kan worden. Prima systeem, maar dan moet de ontvanger daar wel van op de hoogte worden gebracht en dat bleek niet het geval. Zij belde mij na ongeveer 2 weken waar haar sjaal bleef. Snel op internet gekeken waar het pakketje was gebleven. De tracking gaf aan dat het inderdaad op het pakketpunt in Deventer lag, maar niet was opgehaald. Mijn stiefdochter heeft gebeld naar dit pakketpunt, maar daar bleek het pakketje alweer retour te zijn gegaan naar de afzender, naar mij dus. Ze houden het daar namelijk slechts één week. Dus …… Binnenkort verwacht ik haar sjaal weer terug te krijgen, maar wat nu als ik dan ook niet thuis ben? Er wordt van je verwacht dat je constant je pakketje blijft volgen op internet, maar er wordt niet aangegeven wanneer het precies wordt afgeleverd. Wat nu als ik het dan niet red om het binnen een week op te halen bij “mijn” pakketpunt? Wordt het dan weer teruggestuurd naar de ontvanger of wordt het dan vernietigd? Of zie ik straks de mevrouw van het pakketpunt wandelen met de sjaal van mijn stiefdochter om? Mocht ik het geluk hebben thuis te zijn als het retour komt, dan besteed ik niet nogmaals € 6,- aan het versturen via DPD. Dan maar € 0,75 meer bij Post NL of nog beter, ik ga de sjaal persoonlijk afleveren in Deventer, zodat mijn stiefdochter er nog wat aan heeft voordat de zomer begint.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Pakketzegel gekocht voor verzenden naar Slowakije. Gezien afmetingen werd aangegeven te versturen met PostNL met XL toeslag (170x70x52 cm). Dit pakket bij PostNL locatie gebracht en kwam na 4 dagen weer retour omdat PostNL tot maximaal 100x50x50 levert in EU. De XL pakketten worden worden alleen in Nederland en Belgie bezorgt! Bij nakijken op PostNL klopt het dat er geen XL pakketten in EU geleverd worden. Telefonisch contact opgenomen met PostNL, na 3 uur hopelijk mijn geld terug.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Erg lang over gedaan en pakket was enorm beschadigd
Helpful Report
Posted 11 months ago
Kleinkinderen elders helaas geen St. Nicolaas cadeautjes op het feest op zondagavond van oma en opa; Post NL bleek niet instaat om een pakketje, ingeleverd op donderdag 10 u bij depot, te bezorgen voor zondagavond 19 u op gewenst adres. Want: Bezorging onbekend. Uw zending is vertraagd. Het is erg druk. Sommige pakketjes worden later geleverd. Sorry. Volgende keer eens kijken wat DHL er van weet te bakken. Advies voor Post NL-managers: Houdt eens rekening met de feestdagen. Schenk klare wijn als je niets weet, als je niet weet te anticiperen, of niets kunt oplossen. Zeg dan gewoon van te voren gewoon dat je vier dagen nodig hebt, dan verstuurt uw klant het eerder, of zoekt hij iemand die het wel kan, of hij regelt het zel, of rijdt zelf, maar zet hem niet op het verkeerde been.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Pakket is beschadig afgeleverd.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Geen verzendlabel ontvangen en niet bereikbaar!
Helpful Report
Posted 1 year ago
duidelijk weergegeven wat de handelingenzijn om te verzenden
Helpful Report
Posted 1 year ago
Hele slechte ervaring gehad. Pakket van 32 kilo moest naar Duitsland . Kon alleen 20-30kilo aangeven op de site. Na betaling kreeg ik het pakket terug . Na hele slechte communicatie met veel wachten kreeg ik het Antwoord dat het 2 kilo te zwaar was en daarom teruggestuurd is. Daarop vroeg ik of ik nogmaals kon sturen en of mijn geld (42,- euro!!) kon terug krijgen . Maar totaal geen reactie meer gehad. Ze negeren je gewoon! Ben dus 42 euro kwijt en het pakket kan niet meer teruggestuurd worden omdat mijn terugstuur termijn is verstreken. Nooit via deze partij je zaken doen!! Problemen worden niet opgelost , zodra het geld binnen is ben je de Sjaak. Voel me vies na deze samenwerking
Helpful Report
Posted 1 year ago
Door de zending via goedkooppakket.nl kwam ik niet meer in aanmerking voor de standaard verzekering van DPD tot 540 euro. Op 29 juli heb ik een pakket verzonden welke helaas zoek is geraakt. Het pakket had een totale waarde van 105 euro exl de verzenkosten van 11 euro. Dit heb ik netjes kunnen onderbouwen via inkoopfacturen. Na maanden van mailen en onderzoek van DPD, kreeg ik 11 oktober bericht dat ik ''uit coulance'' 30 euro vergoed kreeg. En dat ik de volgende keer maar twee euro extra moest betalen om een verzekering af te sluiten. Ik vind het een hele vreemde gang van zaken dat ik moet opdraaien voor een fout van de vervoerder, omdat ik het verzendlabel via goedkooppakket.nl heb gekocht. Goedkooppakket.nl is tevens ook niet goedkoper, zeker niet als je extra moet betalen voor een verzekering die je eigenlijk al had. Leuk om de prijzen te vergelijken tussen verschillende vervoerders, maar volgende keer bestel ik mijn label direct bij DPD, POSTNL of DHL. Door dat te doen krijg je een standaard verzekering, geen maanden lang traject van onderzoeken en direct contact met de aansprakelijke (als het mis gaat)
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket bestemd voor Spanje is gewoon afgeleverd op verzendadres zonder reden! Zijn hier niet blij mee, heeft ons 45 euro gekost!!
Helpful Report
Posted 1 year ago
ik heb een ander product gekregen dan ik besteld had
Helpful Report
Posted 1 year ago
slechte communicatie al 2 maal pakket verloren gedaan en geen reactie meer,brol
Helpful Report
Posted 1 year ago
Zeer slecht, 1 ster is teveel. Koffer van 20kg "is kwijt". Na maanden mailen (die sporadisch beantwoord worden met standaard teksten) moet ik nu alle bonnetjes van alle kleding opsturen dat er in zat. Heeft U U bonnetjes nog van al uw kleding? Als ik dit had geweten en de reviews had gelezen vooraf had ik dit "bedrijf" NOOIT gebruikt, achteraf was verzenden met DHL nog goedkoper geweest. Overigens valt op dat ze geen telnr geven mischien al alert dat ze veel gebeld gaan worden met klachten? Ik ben nog niet klaar met ze een koffer van 20kg verdwijnt niet zomaar...
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket (koffer van 20kg) kwijtgeraakt Nooit meer van ze gehoord alhoewel ze zeggen van wel, dat is gelogen Bedenk waarom dit "bedrijf" geen telnr heeft... omdat ze anders platgebeld worden met klachten. Emails zijn makkelijk te negeren! Gebruik dit bedrijf niet, je hoort niet meet van ze!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Een retourpakket op mijn eigen adres afgeleverd!
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket is beschadigd , poot afgebroken van stoel. Het gaat om 2 tuinstoelen, aluminium met wicket. De zending is door post.nl retour gestuurd. Dus ik heb NIETS ONTVANGEN EN ONBRUIKBAAR RETOUR GESTUURD. ZENDING IS VERZEKERD VERSTUURD.
Helpful Report
Posted 1 year ago
2 pakketten retour ontvangen: "NIET BETALENDE KLANT" Wat is er loos? 2x bijna E40 verzendkosten incl. verzekering betaald. Nog geen oplossing van goedkooppakket.nl ontvangen. Ze wachten op informatie van de vervoerder....
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews