GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
tevreden
Helpful Report
Posted 10 months ago
Snelle service. Maar twee pakketten gelijktijdig aangemeld en toen ging er iets fout. Geen telefoon nummer te vinden.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Het is te beperkt naar mijn behoeftes..
Helpful Report
Posted 10 months ago
Printen van het label ging niet meteen site daarvoor was niet bereikbaar
Helpful Report
Posted 10 months ago
kan sneller
Helpful Report
Posted 10 months ago
De online formaliteiten verlopen gemakkelijk. Het is goedkoper dan PostNL. Nadelen: ik moet een flink eind verder fietsen om de DPD punt te vinden. En: bij het afrekenen blijkt er ineens een toeslag te zijn.
Helpful Report
Posted 10 months ago
De website heeft goed aangegeven wat er met het pakket gebeurde. Wat wel jammer was dat er 3 tot 5 dagen stond voor aflevering en het in werkelijkheid 14 dagen was. Maar daar kan de website niets aan doen. Snap dat het druk is maar licht dan de klant daarover in.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Het pakket heeft er een week over gedaan!! We hadden het op woensdag verzonden, zodat het uiterlijk zaterdag op locatie zou zijn ivm Sinterklaas vieren. Tot onze grote spijt is dat dus niet gebeurd.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Ik vind het niet makkelijk dat als je meerdere verzendingen hebt iedere keer op nieuw je eigen adres moet invullen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
werkt wel goed
Helpful Report
Posted 1 year ago
Makkelijk en goed verzonden
Helpful Report
Posted 1 year ago
Alles was duidelijk en makkelijk, behalve de keuze van pakketgrootte. Normaal pakket 100x50x50(=250000)is natuurlijk geen schoenendoos. Dus toch maar voor XL pakket gekozen, terwijl de afmetingen eigenlijk kleiner waren.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Service * ; Prijzen * ; Bereikbaarheid * ; Beantwoorden over opzoeken van verloren pakketten 0 ; Af en toe technische storing 0 ; laden van een pagina duurt héééél lang, vooral vervelend als de labels dringend moeten afgeprint worden
Helpful Report
Posted 1 year ago
laden van de gekochte labels duurt lang en label is nooit helemaal goed uitgelijnd. kan beter gewoon in het midden
Helpful Report
Posted 1 year ago
prima, maar als ik een email stuur over problemen met een pakket krijg ik geen enkele reactie
Helpful Report
Posted 1 year ago
prima, maar als ik een email stuur over problemen met een pakket krijg ik geen enkele reactie
Helpful Report
Posted 1 year ago
De websitebezoek is oke maar het verzenden duurt steeds wisselend in tijd En ondanks dat jullie al onze gegevens hebben is de bezorging WAARDELOOS De ontvanger krijgt géén bericht en er wordt niet bezorgd ik stuur een foto van de verzend bericht dat ik bij PostNL krijg maar mijn kinderen moeten zelf gaan zoeken waar het pakket gestationeerd is. SLECHTE VERZORGING ??Terwijl het een hoop geld kost. Schande
Helpful Report
Posted 1 year ago
Over de bezorging zijn wij niet helemaal tevreden, het is gebeurd dat het pakket niet bij de klant wordt afgeleverd, maar dat het weer retour komt naar ons (de verzender).
Helpful Report
Posted 1 year ago
Gewoon makkelijk
Helpful Report
Posted 1 year ago
Er staat goedkooppakket.nl, maar volgens mij is het gewoon een website van post.nl en proberen jullie met de naam klanten te lokken. Volgens mij zijn er goedkopere pakketdiensten, dus kun je beter je naam wijzigen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews