QuickPlay Sverige Reviews

4.25 Rating 16 Reviews
88 %
of reviewers recommend QuickPlay Sverige

Write Your review

Tell us how QuickPlay Sverige made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Har beställt för en månad sen, inte fått produkten eller fått höra något om det, aldrig fått någon info om hur man ska betala, ringt in ett ex antal gånger nu de säger alltid att de ska återkomma med info vilket jag aldrig fått. Rekommenderas inte
Posted 3 months ago
Hi Kardo

Thanks for taking the time to submit your review.

Could I ask did you get your product ?

In terms of payment, you authorised the payment through our website when you placed your order. Our phones lines have also been down since lockdown as we are unable to man them due to Covid-19. Have you been in contact via email ?

Kindest regards

Sam
Posted 2 months ago
Väldigt enkelt att boka och snabb leverans.
Posted 4 months ago
Inte hunnit använda den live än men den känns bra och verkar välgjord.
Enkel att veckla ut och in.
Lättare och mindre än jag trodde. Får lätt plats i bilen.
Väskan funkar bra med axelrem
Leveransen gick som planerat
Posted 7 months ago
Allt har gått toppen från beställning till leverans.
Posted 7 months ago
Har inte hört något på 14 dagar. Har inte fått en kod så jag kan följa försändelsen, men pengarna försvann från mitt konto inom två dagar.
Posted 8 months ago
Hej Gornelis Geurtsen,

Vi är ledsna att läsa din recension. Det verkar som om det var ett problem med att PayPal inte behandlade din betalning ordentligt, vilket nu har lösts. Din beställning är på väg. Vänligen acceptera våra tillämpningar för denna försening och än för ditt tålamod.

Hälsningar, Allen

Grundare - QUICKPLAY
Posted 8 months ago
Good quality and quick delivery!
Posted 8 months ago
Allt funkade bra men det är synd att man inte kunde mejla med någon på svenska.
Posted 8 months ago
Funkar bra.
Posted 8 months ago
Fast delivery and good quality!
Posted 8 months ago
Bra service och snabb leverans.
Posted 8 months ago
Bra produkter till bra pris.
Posted 9 months ago
Snabb leverans. Väl fungerande rebounder. Enda förbättringsmöjligheten är ev lite tydligare/enklare monteringsanvisning. Familj o vänner har redan använt reboundern. Kul och bra.
Posted 9 months ago
Väldigt bra . Tyvärr lite missvisande . Det var röda detaljer på den jag beställde ( enligt bild ) men fick en med gröna detaljer istället
Posted 9 months ago
Bra saker till rimliga priser!
Posted 9 months ago
Helt OK webbsida att beställa i från, snabb frakt som var inkluderat i priset på varan.
Posted 10 months ago
Snabb och bra leverans.
Posted 10 months ago
QuickPlay Sverige is rated 4.25 based on 16 reviews