Sockeloen Reviews

4.62 Rating 452 Reviews
93 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Sockeloen Reviews | 1st April 2020
wolfi_krenn
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 14th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 26th March 2020
jfpietersephoto
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 4th April 2020
markdeboer1968
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 13th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 27th March 2020
mirjampatberg
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 6th May 2020
woutalleman
More Photos & Videos
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
een bedrijf die afspraken goed nakomt 2 paar sokken laast besteld een mailtje gestuurd hierover dat 1 paar was geleverd werd de andere dag meteen in orde gemaakt, klasse
Posted 2 weeks ago
Ik twijfelde over de aanschaf van een paar aero sokken. Via de mail snel dn perfect geholpen met mijn vragen.
Posted 2 weeks ago
Prima en snelle levering, waar je niet voor thuis hoeft te zijn, past door brievenbus
Posted 2 weeks ago
Goede levering. Duidelijke communicatie over de levering en netjes verpakt.
Posted 2 weeks ago
Erg mooi bedrukte sokken. Tevens uitmuntende service. Aanrader!
Posted 2 weeks ago
snelle levering, mooie producten
Posted 2 weeks ago
Mooi , origineel, comfortabel. Kan een mens meer vragen ?
Posted 3 weeks ago
Snelle bezorging voor coole sokken!
Posted 3 weeks ago
Goeie sokken
Posted 3 weeks ago
Toppers zijn het een jong top team van jonge mensen
Posted 3 weeks ago
Sockeloen maakt gewoon hele goede sokken. Mooie designs, prima kwaliteit en zitten heerlijk. Snelle communicatie en levering.

Bij mijn bestelling bleek 1 paar toch niet meer te leveren. Dit werd snel gecommuniceerd en heel netjes opgelost.

Enige verbeterpunt is, naar mijn mening, geen kaartje meer door het Aero-gedeelte te schieten. Daar blijven 2 gaatjes in achter. Jammer van zo’n mooie sok.
Posted 4 weeks ago
Zéér tevreden over de service, dienst na verkoop en over de kwaliteit van de sokken!
Posted 4 weeks ago
Super snelle service.
Posted 1 month ago
Supertoffe en kwalitatief hoogstaande wielersokken!
Posted 1 month ago
Best Aerosocks you can get !!!
Posted 1 month ago
Wat een heerlijke sokken. Ik heb een bundel van vijf gekocht, prima pasvorm, fijn materiaal en snel geleverd.
Posted 1 month ago
Ik heb twee paar custom design sokken besteld. De eerste druk helaas verkeerd gegaan, maar super snel geholpen door de klantenservice en binnen enkele dagen twee paar gloednieuwe sokken gekregen met de juiste bedrukking!
Al met al: mooie bedrukking, uitstekende service en snelle levering! Heel tevreden.
Posted 1 month ago
Ik draag graag ‘hoge’ sokken en heb inmiddels meerdere paren Sockeloens versleten. Deze bestelling was echter geen succes. De maatvoering 36-42, bleek niet geschikt te zijn voor mijn maat 42 en daarnaast kreeg ik 1 paar geleverd ipv 2 die ik besteld had. Het contact daarna verliep uitermate prettig is voor mij reden om ook de volgende keer weer hier te bestellen.
Posted 1 month ago
Mooie sokken, snelle bezorging en goede klantenservice toen ik een probleem had met een paar van de vier die ik had besteld.
Posted 1 month ago
Super snelle levering en topkwaliteit kousen 👍🏻
Posted 1 month ago
Sockeloen is rated 4.62 based on 452 reviews