Sockeloen Reviews

4.59 Rating 411 Reviews
92 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Sockeloen Reviews | 1st April 2020
wolfi_krenn
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 14th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 26th March 2020
jfpietersephoto
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 4th April 2020
markdeboer1968
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 13th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 27th March 2020
mirjampatberg
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 6th May 2020
woutalleman
More Photos & Videos
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Sockeloen voor sokken - duidelijk concept
Posted 1 month ago
Ze zijn super vriendelijk, en zeer snel met sévice en goede kwaliteit van sokken
Posted 1 month ago
Super leuke kousen, heel goede kwaliteit πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Posted 1 month ago
Netjes,en goede communicatie en medewerkers die weten waar men het over heeft
Posted 1 month ago
Voor vaderdag customized sokken besteld. Super snel geleverd, mooie kwaliteit en de fietser in huis is er heel blij mee
Posted 1 month ago
Snelle service , topkwaliteit sokken voor de echte liefhebber
Sockeloen 5 star review on 22nd June 2020
Posted 1 month ago
Bedrukte sokken binnen 2 dagen in huis. Super
Posted 1 month ago
Vanaf bestelling tot levering altijd super goed geïnformeerd door Sockeloen. En super vette sokken voor super vette fietstochten. Thanx!
Posted 1 month ago
de kwaliteit van de sokken is zo goed dat ze niet slijten. Bijna jammer want soms wil je een ander design ;-)
Posted 1 month ago
Wij zijn niet tevreden want wij hebben nog niets ontvangen!!!!!
Posted 1 month ago
Beste Jean-Pierre,
Wat vervelend om te horen dat je de sokken nog niet hebt ontvangen! Ik zie dat het om bedrukte sokken gaat, deze waren tijdelijk niet meer op voorraad waardoor het bedrukken helaas wat langer duurde. Hierover zou je een mail moeten hebben gehad, maar ik denk dat hierbij wat fout is gegaan.
Onze excuses voor dit ongemak! Als je een mail stuurt naar info@sockeloen.nl, gaan we samen naar een gepaste oplossing zoeken!
Posted 1 month ago
Super blij en tevreden met mijn nieuwe sokken, goede pasvorm, mooi model en ze zitten goed in de wielremschoen. Geen irritaties van voet / schoen.
Posted 1 month ago
topsokken!
Posted 1 month ago
Leuke kikse sokken van prima kwaliteit en perfecte service wat wil je nog meer..... eigen ontwerp ? Ook dat kan en prijs kwaliteit perfect πŸ‘ŒπŸΌ Ik ben tevreden klant πŸ‘πŸΌ
Sockeloen 5 star review on 14th June 2020
Posted 1 month ago
Snelle levering en de sokken zitten echt top!
Posted 1 month ago
snelle levering, mooi product!
Posted 2 months ago
Zeer tevreden
Posted 2 months ago
Niets anders dan Lof over Sockeloen !!! Kwalitatief uitstekend, groet
Sockeloen 5 star review on 11th June 2020
Posted 2 months ago
Best cycling socks ever! πŸ‘πŸΌ Best choice πŸ‘ŒπŸ½
Posted 2 months ago
Eat sleep ride with Sockeloen
Posted 2 months ago
Supergave, goed passende en lekker zittende sokken.
Ga er nog wel een paar bestellen!!!
Posted 2 months ago
Sockeloen is rated 4.59 based on 411 reviews