Sockeloen Reviews

4.62 Rating 477 Reviews
93 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Prima service snelle levering.
Posted 3 months ago
Supertoffe en kwalitatief hoogstaande wielersokken!
Posted 3 months ago
Best Aerosocks you can get !!!
Posted 3 months ago
Wat een heerlijke sokken. Ik heb een bundel van vijf gekocht, prima pasvorm, fijn materiaal en snel geleverd.
Posted 3 months ago
Ik heb twee paar custom design sokken besteld. De eerste druk helaas verkeerd gegaan, maar super snel geholpen door de klantenservice en binnen enkele dagen twee paar gloednieuwe sokken gekregen met de juiste bedrukking!
Al met al: mooie bedrukking, uitstekende service en snelle levering! Heel tevreden.
Posted 3 months ago
Levering keurig op tijd. Netjes verpakt.
Posted 3 months ago
Sokken snel geleverd en ok bedrukt. Echter is het in de ontwerp functie onmogelijk om 2 exact gelijke sokken te ontwerpen, je kunt het ontwerp niet spiegelen naar de andere sok, staat geen afmetingen aangegeven etc....ruimte voor verbetering
Posted 3 months ago
Ik draag graag ‘hoge’ sokken en heb inmiddels meerdere paren Sockeloens versleten. Deze bestelling was echter geen succes. De maatvoering 36-42, bleek niet geschikt te zijn voor mijn maat 42 en daarnaast kreeg ik 1 paar geleverd ipv 2 die ik besteld had. Het contact daarna verliep uitermate prettig is voor mij reden om ook de volgende keer weer hier te bestellen.
Posted 3 months ago
Mooie sokken, snelle bezorging en goede klantenservice toen ik een probleem had met een paar van de vier die ik had besteld.
Posted 3 months ago
Super snelle levering en topkwaliteit kousen 👍🏻
Posted 3 months ago
Mijn verzoek werd snel , accuraat en commercieel opgepakt door Isa !
Spullen foutloos geleverd op de beloofde dag
Posted 3 months ago
Mooie sokken collectie. Goede kwaliteit en snelle service.
Posted 3 months ago
Geen opmerkingen over het bedrijf. Ken het bedrijf niet als zodanig. Wat betreft de afhandeling van mijn bestelling ben ik meer dan tevreden. Zal zeker nog meer sokken bestellen bij Sockeloen!
Posted 3 months ago
sokken werden op tijd geleverd in een goede verpakking
sokken vallen groot uit
Met mijn maat 47-48 voldoen de sokken van 43-48
echter bij kleinere voeten vraag ik me af ze niet te groot zijn
Posted 3 months ago
Snelle levering, gave sokken, mooie pasvorm. 3 paar gekocht. Wat aan de dure kant, daarom een sterretje minder. Wil je nu eens echt goede sokken? Deze kopen!
Posted 3 months ago
Supersnelle levering naar België, topsokken aan een scherpe prijs!
Posted 3 months ago
Gevonden via een kennis. Was op zoek naar hoge sokken.
Posted 3 months ago
Snelle levering voor eigen ontwerp goede kwaliteit zal nog wel bestellen
Posted 3 months ago
Mooie en kwaliteitsvolle sokken !!
Posted 3 months ago
Super sokkies!
Posted 3 months ago
Sockeloen is rated 4.62 based on 477 reviews