Sockeloen Reviews

4.59 Rating 404 Reviews
92 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Sockeloen Reviews | 1st April 2020
wolfi_krenn
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 14th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 26th March 2020
jfpietersephoto
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 4th April 2020
markdeboer1968
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 13th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 27th March 2020
mirjampatberg
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 6th May 2020
woutalleman
More Photos & Videos
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Toffe sokken met een goed design/pasvorm.

Saaie sokken zijn er genoeg!!
Sockeloen 5 star review on 3rd June 2020
Posted 2 months ago
Kwaliteitsvolle producten, snelle levering.
Posted 2 months ago
Snelle levering en topkwaliteit!!
Zeer tevreden!
Posted 2 months ago
Onlangs sokken bij Sockeloen besteld, de sokken waren snel in huis. De kwaliteit is top en het ziet er geweldig uit, echt een aanrader voor wie zich wilt onderscheiden of wie voor zwart/ wit gaat zoals ik!
Posted 2 months ago
Goede website, duidelijk, snelle verzending, uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs
Posted 2 months ago
Snelle reactie op mijn klacht. Keurig afgehandeld. Hier is klant nog koning!
Posted 2 months ago
Snelle levering en hele goede kwaliteit! 👌
Posted 2 months ago
Reeds enkele malen een bestelling gedaan bij Sockeloen . Een korte levertermijn , mooie verpakking en uitstekende kwaliteitskousen
Posted 2 months ago
Heel correcte en snelle levering
Posted 2 months ago
Super kousen! Mooi aanpassend.
Snelle levering!
Sockeloen 5 star review on 21st May 2020
Posted 2 months ago
Gewoon top!
Posted 2 months ago
Topkousen! Zakken niet af! Mooie afwerking!
Sockeloen 5 star review on 19th May 2020
Posted 2 months ago
Nette website, leuk assortiment en snelle service!
Posted 2 months ago
Snelle levering!
Posted 2 months ago
In eerste instantie verkeerde sokken ontvangen, maar heel goed opgelost. Erg blij met de sokken en de goede service!!
Posted 2 months ago
Prima levering.
Sokken zitten erg fijn. Ben Rosso Corsa serie van Castelli gewend. Maar ik ben nu definitief om. De Sockeloen sokken hebben een uniek design. Humor ligt op straat. Nou ja, zoeft over de straat.
Sockeloen 4 star review on 17th May 2020
Posted 2 months ago
Al mijn fiets sokken zijn van sockeloen. Dat zegt al genoeg.
Er is eigenlijk gewoon geen reden om je fiets sokken ergens anders te halen. De prijs is nagenoeg hetzelfde, alleen zijn ze leuker en niet zo'n lame reclamebord. Zelfs custome opties!
Of je koopt gewoon Jasper's signature sokken 🤙🏻
Posted 2 months ago
Zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. In één woord TOP!
Posted 2 months ago
Erg vervelend: ik ga voor 1 paar maar het worden er altijd meer:-). Drie paar nieuwe sokken in de kast. Kwaliteit blijft goed; sluiten goed om voet, enkel en kuit. En was je ze netjes op 30 graden binnenstebuiten, dan gaan ze lang mee.
Sockeloen 5 star review on 16th May 2020
Posted 2 months ago
Snelle levering en prima sokken.
Posted 2 months ago
Sockeloen is rated 4.59 based on 404 reviews