Sockeloen Reviews

4.58 Rating 383 Reviews
92 %
of reviewers recommend Sockeloen
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Courier, Postal Service
On-time Delivery
100%
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Sockeloen Reviews
Visit Website

Email:

info@sockeloen.nl

Location:

C Verolmelaan 168

Sockeloen Reviews | 1st April 2020
wolfi_krenn
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 14th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 26th March 2020
jfpietersephoto
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 4th April 2020
markdeboer1968
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 13th April 2020
sockeloen.nl
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 27th March 2020
mirjampatberg
More Photos & Videos
Sockeloen Reviews | 6th May 2020
woutalleman
More Photos & Videos
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Prima snelle service
Posted 7 months ago
Super service en opvolging!!!
Posted 7 months ago
Goede kwaliteit, leuke designs en zeer goeie service. Sokken worden snel geleverd en de communicatie verloopt ook erg snel en gemakkelijk!
Posted 7 months ago
Ik ben heel tevreden over de aangekochte goederen van Sockeloen!!!
Posted 7 months ago
De sokken worden in een super luxe verstuurd! Erg leuk.
En natuurlijk zijn de sokken kwalitatief ook top.
Wij zijn erg tevreden en zullen nog wel vaker een bestelling doen.
Posted 7 months ago
Uitstekende kwaliteit sokken en snelle afleverservice
Posted 7 months ago
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Posted 7 months ago
Sokken zijn super van kwaliteit en een snelle levering
Posted 7 months ago
Snelle service en mooie persoonlijke sokken voor de club
Posted 7 months ago
Prima zeer goede sokken; goed gevoel ; nieuwe 'tekening arty 'designs wat minder; aparte kleuren en strepen weer invoeren.....
Posted 7 months ago
Dik in orde.
Posted 7 months ago
Nice socks, you don't feel them on your feet, nice height..

I'd buy them again.
Posted 7 months ago
Goed passend degelijk materiaal, krijgt echt waarde voor je geld.
Zéér tevreden
Posted 7 months ago
Sokken zitten perfect, maar ik had oranje die na twee keer wassen al heel erg verkleurd waren.
Posted 7 months ago
Great service, great proucts
Posted 7 months ago
Mooie sokken maar de kwaliteit niet zo best. Misschien heb ik pech gehad, dat weet ik niet.
Posted 7 months ago
Beste,

Graag verneem ik van je (indien mogelijk) om welke sokken dit ging en wat er precies niet naar tevredenheid is aan de kwaliteit? Dan kunnen we kijken of we dit mee kunnen nemen bij nieuwe producten.
Daarnaast wil ik graag met je kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen!
Je kan ons mailen op info@sockeloen.nl

Met vriendelijke groeten, Isa
Posted 7 months ago
Assortiment mag van mij nog meer uitgebreid worden en dan vooral met meer klassieke lage en sneaker sokken. Levering en kwaliteit van de sokken is zeer goed.
Posted 7 months ago
Wat moet ik zeggen, gewoon goed!
Posted 7 months ago
Regelmatig gedragen, ook tijdens erg lange ritten, blijven prima in vorm , ook na enkele wasbeurten.
Posted 7 months ago
Goede kwaliteit, mooi hoog en strak design!
Posted 7 months ago
Sockeloen is rated 4.58 based on 383 reviews