Strømløs.no Reviews

4.47 Rating 108 Reviews
88 %
of reviewers recommend Strømløs.no
Merchant Metrics
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Strømløs.no Reviews
Visit Website

Phone:

69109065

Email:

salg@solcellespesialisten.no

Location:

Stabburveien 1A

Write Your review

Tell us how Strømløs.no made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Strømløs.no 5 star review on 1st July 2019
Gjest
More Photos & Videos
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Knirkefri handel og varer som ankom asap
Posted 6 months ago
Very easy to place an order. Quick delivery (2 days from order). Good quality.
Posted 7 months ago
Dyktige hjelpsomme folk
Posted 8 months ago
Har nå hentet solselleanlegget og er i ferd med sluttmonteringen. Leverte skisser og materiell er av beste sort og kundekontakten har vært meget behjelpelig med prosjektet og dimensjoneringen.
Posted 8 months ago
God kompetanse, svarer kjapt på tekniske spørsmål på mail og telefon, Ørjan er fin å diskutere tekniske løsninger med.
Gode priser og bra vareutvalg.
Posted 9 months ago
Rask levering setter jeg pris på. Uaktuelt å vente i opptil 4 uker på en forsendelse.
Posted 9 months ago
Veldig godt fornøyd. God service og hurtig levering.
Posted 9 months ago
helt sykt bra priser å service å kvalitet
Posted 10 months ago
Super service og fleksibel håndtering av ordren min.
Posted 10 months ago
Litt kort og enkel kundeservice, svarer aldri på mail
Posted 10 months ago
Vi fikk tilsendt et solpanel som var full av flekker på glasset som det ikke gikk an å ta bort. Ved henvendelse til Strømløs fik jeg å vite at dette var vanlig! Jeg har ikke sett paneler med slike flekker før. Panelet hadde heller ikke ekstra forsterkning i rammen slik det var beskrevet i produktbeskrivelsen på nettsiden. Jeg har skrevet to mails til Strømløs som ikke har blitt besvart. Synes ikke at dette holder mål. Kan ikke anbefale å handle her.
Posted 10 months ago
Har ikke testet panelet enda :)
Posted 10 months ago
Alt gikk greit! Ang.levering//Nu montert og er fornøyd! Takk for handelen.
Posted 10 months ago
Oversiktlig nettbutikk.
Varepartier med gode nye løsninger - ikke ubegrenset med lager. Fordel å vite hva man trenger -lett å finne frem på sidene.
Posted 10 months ago
Grei handel, oppfølgingspørsmål på tlf ble kjapt og greit besvart...Har nok skaffet seg en ny kunde her.👍
Posted 10 months ago
God service og raske og gode svar på mine spørsmål!
En ting jeg mener kan forbedres er litt mer utfyllende beskrivelser av produkter, samt linker til datablad/ dokumentasjon
Posted 10 months ago
Raskt levert
Posted 10 months ago
Fikk god rådgivning og service.
Posted 10 months ago
Levert iht avtale og pris
Posted 10 months ago
Rask levering og gode priser.
Posted 11 months ago
Strømløs.no is rated 4.47 based on 108 reviews