Strømløs.no Reviews

4.48 Rating 113 Reviews
88 %
of reviewers recommend Strømløs.no
Merchant Metrics
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Strømløs.no Reviews
Visit Website

Phone:

69109065

Email:

salg@solcellespesialisten.no

Location:

Stabburveien 1A

Write Your review

Tell us how Strømløs.no made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Hei,
Jeg bestillte 6 microinvertere yc500. Har kun fått en. Har kontaktet kundeservice, hvor jeg fikk beskjed om at dette skulle ordnes. Har fortsatt ikke fått noe skriftlig om når de resterende 5 microinverterne ankommer.
Posted 3 months ago
Fin nettside og rask ekspedering, men svært mangelfunn informasjon om nokre av produkta og ingen chatfunksjon eller telefon for å koma i kontakt med Solcellespesialisten. På kontaktsida vart eg henvist til underleverandørar som ikkje svarte. Sendte også epost til Solcellespesialisten, men fekk ikkje svar. Måtte derfor søkja informasjon på andre nettsider for å få meir informasjon.
Posted 4 months ago
Jeg har ikke mottatt varene enda. Det har gått en uke
Posted 6 months ago
Hei,
Bestillingsportalen mangler mulighet for å sette bestilling på hold for å legge til varer som må registreres manuelt dvs. varer som ikke er på portalen.
Nå ble også varene sendt i 2 forsendelser, 2 panel i første og så en restleveranse med et panel. Dette er helt unødvendig. Varene kunne vært sendt samlet. Det ville spart logistikk utgifter. Jeg savner mulighet for at saksbehandler ser gjennom bestilling som er satt på hold for å signere ut bestillinga og ivaretatt samt sett gjennom kommentarene i bestillinga.
Mvh Gunder B. Gabrielsen
gunder@gabriel-elektro.no
Gabriel Elektro AS.
Posted 1 year ago
Hei Gunder. Takk for gode tilbakemeldinger. Det er viktig for oss å vite hvor skoen trykker, og vi vil ta med innspillene dere har videre slik at vi kan gjøre nettbutikken mer fleksibel i bruk. Spesielt med tanke på kommentarer fra bruker/bedrift som legges til bestilling. Når det gjelder rekkefølge av ordrer blir de behandlet fortløpende litt etter fifo, men har ikke varer allerede gått ut med Schenker bør vi selvfølgelig klare å få de med på samme pall. Her er det bare å ringe oss om dette skulle skje igjen da vi har noe lengre behandlingstid pr. e-post. Mvh. Strømløs
Posted 11 months ago
Kjøpte 6 panelkontakter, pris 240kr, frakt 237kr!. Konvolutt med 6 kontakter kom frankert med 50kr i frimerker. Svarer ikke på henvendelse hvorfor den høye frakt og store forskjell.
Posted 1 year ago
Hei Knut. Takk for din tilbakemelding. Vi har noe rusk i maskineriet når det gjelder kalkulering av frakt. Dette er noe vi jobber med sammen med våre utviklere. Gi oss gjerne beskjed på e-post om du får flere slike avvik og store forskjeller, så retter vi opp dette og sender vare manuelt fakturert. Vennlig hilsen Strømløs
Posted 1 year ago
Nettsiden til solcellespesialisten.no er meget treg :-(
Posted 1 year ago
Hei. Takk for din tilbakemelding. Vi har nå gjort oppgraderinger i nettbutikken og vi håper dette nå gjør kjøpsprosessen rask og enkel. Mvh. Strømløs
Posted 1 year ago
Strømløs.no is rated 4.48 based on 113 reviews