Bedankjes.nl Reviews

4.8 sterren 3,617 beoordelingen
98 %
aanbevolen door klanten Bedankjes.nl
Lezen Bedankjes.nl Reviews

Over Bedankjes.nl:

Al meer dan 15 jaar hét adres voor gepersonaliseerde bedankjes. Voor kleine en grote aantallen. Wij verwerken het allemaal in eigen huis met 11 enthousiaste collega's. Onze klanten omschrijven ons als persoonlijk en klantvriendelijk

Bezoek website

Telefoon:

0782049050

E-mail:

info@bedankjes.nl

Locatie:

Edisonweg 30b,
Alblasserdam
South Holland
2952AD

Hoe zou jij dit beoordelen

Vertel ons hoe de Bedankjes.nl aan je verwachtingen voldoet
Help toekomstige klanten door te praten over klantenservice, prijs, levering, retouren en terugbetalingen.
minimaal 10 tekens
Wil je een foto / video toevoegen aan deze review?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(alleen JPEG-, PNG-, MPEG-, OGG-, MP4- en WEBM-bestanden)
Wat is jouw naam?
Laat dit veld leeg als je jouw recensie anoniem wilt publiceren
(optioneel)
Wat is jouw e-mail?
We hebben jouw e-mailadres nodig om te controleren of jouw beoordeling echt is
Houd er rekening mee dat we je e-mail met het bedrijf kunnen delen om je bestelling te verifiëren.
Wij hebben echt een super goede ervaring bij bedankjes. We hebben voor onze bruiloft schuimblokken laten bedrukken. Het zag er fantastisch uit, waren heerlijk en het was snel geleverd. Ons pakket was kwijtgeraakt in de post, maar dit werd gelijk opgelost en we hebben een nieuwe bestelling geleverd gekregen binnen een paar dagen! Echt top service!
Bedankjes.nl 5 star review on 27th February 2024
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Het cadeautje is leuk, goede kwaliteit, snel geleverd, netjes ingepakt tijdens verzending en leuk dat er een persoonlijke attentie toegevoegd was als extraatje!
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Ze vonden het superlief en leuk Veel complimentjes gekregen Bedankt
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Het is een erg leuk verfblik geworden.
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Ik heb afscheids attenties besteld om uit te delen op mijn werk. De bestelling is snel geleverd en de attenties zagen er mooi uit. Ik kreeg veel complimenten voor de bedankjes. Bij een volgende gelegenheid zal ik weer aan bedankjes.nl denken!
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Netjes verpakt en hele snelle bezorging
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
zien er prima uit wij zijn tevreden
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Super leuke afscheidscadeautjes, snelle levering en makkelijk zelf in elkaar te zetten.
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Snelle levering en goede kwaliteit spullen. En een persoonlijke noot erbij. Top!
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Het is een ontzettend leuk potje geworden! Tekst en muisjes passen bij elkaar!
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Netjes en vlot geleverd, dik tevreden!
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Tweede keer dat ik iets via Bedankjes.nl bestel en wederom een super service! Leuke, creatieve ideetjes en snelle levering! Top!
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Er wordt goed meegedacht over het design (bij ons kwam het lettertype niet mooi uit bij printen dus dat is in overleg aangepast), de kwaliteit van het product was prima en de levering was snel.
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
We zijn van onze sokken geblazen van de mooie afwerking en producten die we gekozen hadden. Het was de eerste keer dat ik bij jullie besteld had. Ik had zelf een datum gekozen voor de levering en alles was er. Mijn dochter straalt met haar eigen gekozen communie bedankjes!
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Fijne service en mooi product!
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Snelle levering en keurig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij, heel verzorgd! Dank jullie wel
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Snelle levering, netjes verpakt en alles ziet er goed uit.
behulpzaam Verslag doen van
26.02.2024
Ik ben echt supergoed geholpen, de bestelling zag er keurig uit en was ook erg snel binnen.
behulpzaam Verslag doen van
26.02.2024
Snelle en correcte levering! Top!
Bedankjes.nl 5 star review on 26th February 2024
behulpzaam Verslag doen van
26.02.2024
Prima verzorgd. Zag eruit zoals in de webshop. Snelle levering en contact
behulpzaam Verslag doen van
26.02.2024
Bedankjes.nl is beoordeeld met 4.8 sterren op basis van 3,617 beoordelingen