Bedankjes.nl Reviews

4.8 sterren 5,080 beoordelingen
98 %
aanbevolen door klanten Bedankjes.nl
Lezen Bedankjes.nl Reviews

Over Bedankjes.nl:

Al meer dan 15 jaar hét adres voor gepersonaliseerde bedankjes. Voor kleine en grote aantallen. Wij verwerken het allemaal in eigen huis met 11 enthousiaste collega's. Onze klanten omschrijven ons als persoonlijk en klantvriendelijk

Bezoek website

Telefoon:

0782049050

E-mail:

info@bedankjes.nl

Locatie:

Edisonweg 30b,
Alblasserdam
South Holland
2952AD

Hoe zou jij dit beoordelen

Vertel ons hoe Bedankjes.nl aan je verwachtingen voldoet
Help toekomstige klanten door te praten over klantenservice, prijs, levering, retouren en terugbetalingen.
minimaal 10 tekens
Wil je een foto / video toevoegen aan deze review?
Zet je beoordeling kracht bij door foto's en/of video's toe te voegen
Sleep bestanden hierheen of blader
(alleen JPEG-, PNG-, MPEG-, OGG-, MP4- en WEBM-bestanden)
Wat is jouw naam?
Laat dit veld leeg als je jouw recensie anoniem wilt publiceren
(optioneel)
Wat is jouw e-mail?
We hebben jouw e-mailadres nodig om te controleren of jouw beoordeling echt is
Houd er rekening mee dat we je e-mail met het bedrijf kunnen delen om je bestelling te verifiëren.
Ik ben zeer tevreden! De chips doosjes waren heel mooi gemaakt! Het is een aanrader voor iets origineels!
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Het zag er super uit!! Werd snel geleverd!!
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Heel blij mee, zien er super leuk uit, ben heel benieuwd naar reacties van mijn collega's
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
De levering was netjes op tijd, en het ziet er weer keurig uit! Super.
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
De bedankjes zijn erg mooi geworden en ook zeer snel geleverd!
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
De bedankjes zijn zo leuk geworden! De reacties waren echt mega leuk! Bedankt ☺️ zonder jullie werd het niet zo’n succes.
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Op het laatste moment hadden we besloten om voor het afscheid van groep 8 nog iets te regelen. Nou bij Bedankjes.nl is dat geen probleem. Het was wel het zelf knutsel pakket, maar dat was juist hartstikke leuk om te doen. Dus ook dit keer weer heel tevreden en veel positieve reacties uit de klas!
Bedankjes.nl 5 star review on 17th July 2024
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Superleuk....en heel snelle levering.....duidelijke tekst...
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Erg leuk geworden en enthousiast ontvangen.
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Mooi en representatief. Alleen moet ik nog de stickers erop plakken 😀
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Snelle levering. Alles is netjes aangekomen en zag er uit zoals gehoopt!
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Bedankt geweldig uitgevoerd wat we besteld hebben
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
Snel geleverd en mooi product!
behulpzaam Verslag doen van
16.07.2024
Wat een ruime keus aan leuke, betaalbare cadeautjes. De bestelling was snel klaar en de service was helemaal super.
behulpzaam Verslag doen van
16.07.2024
Superleuke flesjes!
Bedankjes.nl 5 star review on 16th July 2024
behulpzaam Verslag doen van
16.07.2024
Ideaal! Super handig diy pakket
behulpzaam Verslag doen van
16.07.2024
snelle service
behulpzaam Verslag doen van
16.07.2024
Super netjes en heerlijk thuis bezorgd.
behulpzaam Verslag doen van
16.07.2024
Heel klantvriendelijke mensen en snelle service.
behulpzaam Verslag doen van
16.07.2024
De door ons bestelde producten zijn keurig en volgens afspraak geleverd.
behulpzaam Verslag doen van
16.07.2024
Bedankjes.nl is beoordeeld met 4.8 sterren op basis van 5,080 beoordelingen