Better Places Reviews

4.9 sterren 133 beoordelingen
99 %
aanbevolen door klanten Better Places
Lezen Better Places Reviews
Bezoek website

Telefoon:

071 516 2025

E-mail:

info@betterplaces.nl

Locatie:

Pompoenweg 9,
Leiden
South Holland
2321 DK

Hoe zou jij dit beoordelen

Vertel ons hoe Better Places aan je verwachtingen voldoet
Help toekomstige klanten door te praten over klantenservice, prijs, levering, retouren en terugbetalingen.
minimaal 10 tekens
Wil je een foto / video toevoegen aan deze review?
Zet je beoordeling kracht bij door foto's en/of video's toe te voegen
Sleep bestanden hierheen of blader
(alleen JPEG-, PNG-, MPEG-, OGG-, MP4- en WEBM-bestanden)
Wat is jouw naam?
Wat is jouw e-mail?
We hebben jouw e-mailadres nodig om te controleren of jouw beoordeling echt is
Houd er rekening mee dat we je e-mail met het bedrijf kunnen delen om je bestelling te verifiëren.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
het was de eerste keer dat we een reis boekten via Better Places. Het is prima bevallen. Lizet is snel en helder in haar reacties. Behulpzaam als nodig en heel betrouwbaar.
behulpzaam Verslag doen van
17.11.2023
Een reisorganisatie die werkt met lokale reis experts. Zo kregen wij de mogelijkheid om echt iets te zien van het land en niet enkel het toerisme. De communicatie met een vaste lokale reis expert is heel prettig. Ze leverde een reis geheel gemaakt op onze voorkeur. Met plekken die we zelf nooit gevonden of bezocht zouden hebben.
behulpzaam Verslag doen van
17.07.2024
De website van Better Places is een heerlijke site om op rond te surfen; zoveel mogelijkheden en informatie. En gelukkig wordt er rekening gehouden, zoveel daar waar mogelijk, met het milieu en de lokale bevolking. De werkwijze voor het aanmelden van een reis is duidelijk. En daarna krijg je te maken met de lokale reisexpert. In Bulgarije was dat Sirma. Zij heeft onze wensen gehonoreerd en alle gewenste bestemmingen in Bulgarije prima aan elkaar geknoopt. Alle benodigde documenten waren gereed bij aankomst en Sirma was steeds bereikbaar per app of telefoon. Sirma is een hartelijk en enthousiast persoon per mail als bij de ontmoeting. De keuze van de gidsen was prima!
behulpzaam Verslag doen van
15.07.2024
Goede afspraken gemaakt en alles is geleverd zoals afgesproken
behulpzaam Verslag doen van
14.07.2024
Fantastische reis in een onwijs mooi land. De voorbereiding was heel goed, aan onze wensen kon uitstekend worden voldaan. Communicatie was goed, via de mail en ook telefonisch.
behulpzaam Verslag doen van
12.07.2024
Fijn reisbureau, alles goed en snel geregeld. Betrouwbaar en vakkundig
behulpzaam Verslag doen van
07.07.2024
Wij zijn net terug van een rondreis Bali - Gili Air - Lombok - Nusa Lembongan - Bali. Dit is de eerste keer dat wij via Better Places hebben geboekt. Emile heeft goed naar ons geluisterd en onze reis voldeed geheel aan onze verwachtingen. Het programma was zeer afwisselend, we konden zorgeloos genieten van onze vakantie door de goede service van de lokale reisorganisatie. Over elk onderdeel van de reis was nagedacht over duurzaamheid, maar ook over maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook sprak ons de kleinschalige accommodaties en het juist niet kiezen van de 'toeristische' attracties erg aan. Wij zullen zeker nog eens vaker bij Better Places gaan boeken.
behulpzaam Verslag doen van
05.07.2024
Dit was onze eerste ervaring met Better Places en zeker niet de laatste 3 weken rondreis gemaakt door Kroatië, op maat gemaakt naar onze wensen door Melissa, zij heeft alles erin verwerkt wat wij hebben aangegeven! Vooral het kleinschalige en ver weg van toerisme is ons zeer goed bevallen!!
behulpzaam Verslag doen van
05.07.2024
Onze zeer ervaren reisexpert had goed geluisterd naar de wensen en verwachtingen die wij hadden voor onze reis. Hierdoor hebben wij een top vakantie gehad! Alles was goed geregeld en klopte zoals van te voren afgesproken, dat gaf een zeer betrouwbaar en fijn gevoel. Daarnaast ontvingen we nog allerlei tips en informatie die erg nuttig waren tijdens onze reis, dus ook dat was een meerwaarde. Ik zou zeker nog een keer met Better Places mijn vakantie boeken!
behulpzaam Verslag doen van
04.07.2024
Ik had Better Places via een website van een vlogger gevonden, ik heb contact gezocht en van het begin af aan waren de ervaringen heel prettig. Inmiddels hebben we twee reizen via hen gemaakt, een naar Mexico en naar Sumatra. We hebben voor beide reizen goed contact gehad met de experts en we konden al onze vragen en opmerkingen kwijt bij hen. Ze hebben aan al onze verwachtingen voldaan zelfs meer dan dat waar nodig stonden zij klaar en konden wij veranderingen in de reis aanbrengen naar wens. Ook fijn dat zij rekening houden met duurzaamheid en kiezen voor eco verblijven en geen massale toeristenadressen erg prettig.
behulpzaam Verslag doen van
03.07.2024
We zijn heel tevreden over de organisatie door Better Places. We hadden een hele fijne chauffeur ook. We hebben gevraagd om een andere accommodatie in Ifaty omdat we last hadden van een discotheek 's nachts (!) En ook omdat de accommodatie ons niet direct aansprak. We kregen direct andere, voor ons veel prettiger accomodatie. Dat was super. In het algemeen was de communicatie heel erg positief! Ook was eigen inbreng mogelijk. Een minpuntje vonden we het, toch wel erg standaard programma. Echt iedereen die we ontmoetten onderweg deed hetzelfde. Doordat er heel weinig toeristen op dit moment waren hebben we daar niet veel last van gehad, maar als het drukker wordt rijd je met z'n allen achter elkaar dezelfde route en loop je met z'n allen door dezelfde parken. Dit hoorden we ook van de plaatselijke gidsen. We vinden dat Better Places zich wel wat meer mag onderscheiden. We hebben zelf een aantal NGO accommodaties ingebracht en we hadden graag wat meer opties gekregen. Zo kun je ook een meerdaagse boottocht doen zowel aan zee als over de rivier. Dat hadden we graag geweten.
behulpzaam Verslag doen van
03.07.2024
We zijn zo blij dat we Better Places ontdekt hebben. Al 2 verre reizen gedaan via Better Places en beide waren onvergetelijke reizen. Een reisplan op maat gemaakt voor ons! De organisatie en communicatie voor en tijdens de reis zijn 5 sterren waard! We will be back!
behulpzaam Verslag doen van
03.07.2024
Dit was een geweldige ervaring. Het reisschema werd gemaakt volgens onze eigen wensen en de locale reis begeleider voegde belangrijke activiteiten toe. Vooraf en tijdens de reis hadden wij steeds inspraak in het programma en konden we desgewenst contact opnemen met de locale vertegenwoordiger. De hotels waren uitstekend en de twee overnachtingen bij privé personen gaven een prime inkijkje in het dagelijks leven in Roemenie. Kortom een zeer geslaagde reis.
behulpzaam Verslag doen van
02.07.2024
In de maand mei zijn we op vakantie geweest in Sumatra, Java en Bali. We hebben gekozen voor een individuele reis van Better Places omdat we enkele specifieke locaties wilden bezoeken. Alles was perfect geregeld: hotelovernachtingen, vervoer per auto, locale vlucht. Ook was het mogelijke om lokaal het programma aan te passen.
behulpzaam Verslag doen van
02.07.2024
Wij hebben Better Places ervaren als zeer efficiënt werkende organisatie, goed geïnformeerde en service-gerichte medewerkers en prachtig reisaanbod. Bovendien is de actuele digitale reisinformatie geweldig, evenals de persoonlijke begeleiding en bereikbaarheid op achterhand van de reisspecialisten.
Better Places 5 star review on 25th June 2024
behulpzaam Verslag doen van
25.06.2024
Wij hebben een hele mooie reis gehad naar Guatemala & Belize. Petra heeft onvermoeibaar en geduldig opties uitgeplozen om alles wat wij in de reis wilden te realiseren. Heel fijn ook dat ze gedurende onze reis steeds beschikbaar was. Kan Better Places & Petra van harte aanbevelen voor een reis naar Guatemala & Belize.
behulpzaam Verslag doen van
24.06.2024
Goede voorlichting voorafgaande de reis via mail, telefoon en videobellen. Tijdens de reis is op initiatief van Better places contact met ons opgenomen en een probleem opgelost. Na de reis contact voor de evaluatie. Ik vind dat we goed begeleid zijn.
Better Places 5 star review on 18th June 2024
behulpzaam Verslag doen van
18.06.2024
We zijn nu 3 keer via Better Places op reis gegaan. Alledrie de keren was het fantastisch! We zijn 2 keer naar Tanazania geweest. Prachtige reis samengesteld met Karin. En de 3e keer naar Costa Rica geweest. Ook weer een geweldig mooie reis samengesteld met Nadieh. Wij raden iedereen aan om dit soort reizen met Better Places te doen. Zij hebben mensen die in het land van jouw bestemming wonen. Zij weten precies waar het mooi en bijzonder is!
Better Places 5 star review on 17th June 2024
behulpzaam Verslag doen van
17.06.2024
Alles was wee prima geregeld, zelfs nadat de terugreis twee dagen opgeschoven werd, is dat allemaal naadloos verlopen
behulpzaam Verslag doen van
17.06.2024
Zeer gevarieerde reis met meer dan voldoende opties voor het invullen van de dagen. Mooie en afwisselende accommodaties.
Better Places 5 star review on 16th June 2024
behulpzaam Verslag doen van
16.06.2024
Onze ervaring met BP is heel erg goed. De contactpersoon is goed te bereiken, denkt met je mee en doet suggesties. Ook ter plaatse is er iemand bereikbaar. De info vooraf en ter plaatse is zeer adequaat. De perfecte organisatie van de Casas, het vervoer, de activiteiten! Fantastisch! Kortom, zeer tevreden.
Better Places 5 star review on 13th June 2024
behulpzaam Verslag doen van
13.06.2024
Better Places is beoordeeld met 4.9 sterren op basis van 133 beoordelingen