Better Places Reviews

5.0 sterren 79 beoordelingen
100 %
aanbevolen door klanten Better Places
Lezen Better Places Reviews
Bezoek website

Telefoon:

071 516 2025

E-mail:

info@betterplaces.nl

Locatie:

Pompoenweg 9,
Leiden
South Holland
2321 DK

Hoe zou jij dit beoordelen

Vertel ons hoe de Better Places aan je verwachtingen voldoet
Help toekomstige klanten door te praten over klantenservice, prijs, levering, retouren en terugbetalingen.
minimaal 10 tekens
Wil je een foto / video toevoegen aan deze review?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(alleen JPEG-, PNG-, MPEG-, OGG-, MP4- en WEBM-bestanden)
Wat is jouw naam?
Wat is jouw e-mail?
We hebben jouw e-mailadres nodig om te controleren of jouw beoordeling echt is
Houd er rekening mee dat we je e-mail met het bedrijf kunnen delen om je bestelling te verifiëren.
Better Places 5 star review on 8th February 2024
Harrie
Better Places 5 star review on 2nd February 2024
Nicole
Better Places 5 star review on 2nd February 2024
Nicole
Better Places 5 star review on 25th January 2024
Adriana
Better Places 5 star review on 25th January 2024
Adriana
Better Places 5 star review on 17th January 2024
Pauline
Better Places 5 star review on 17th January 2024
Pauline
61
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
het was de eerste keer dat we een reis boekten via Better Places. Het is prima bevallen. Lizet is snel en helder in haar reacties. Behulpzaam als nodig en heel betrouwbaar.
behulpzaam Verslag doen van
17.11.2023
Goede website met duidelijke informatie. Het prettige is dat degene die je reis organiseert in het land zelf woont en dus alle relevante informatie voorhanden heeft.
behulpzaam Verslag doen van
27.02.2024
Ruim 20 jaar lang waren voor ons "een globale planning, een vliegticket en de Lonely Planet" voldoende om af te reizen. Maar de afgelopen 10 jaar hebben we regelmatig de zekerheid gezocht van overleg vooraf met een expert, een meer gedegen planning en een contactpersoon ter plaatse voor het geval dat.. Dus tóch met z'n tweeën op pad, tóch eigen keuzes maken en geen standaard reis, maar wel meer zekerheden ingebouwd, adviezen vooraf en wanneer nodig steun tijdens de reis. Bij Better Places begrijpt men dat! Ons spreekt de visie van Better Places aan: samenwerking met lokale partners en uitgaan van duurzaam toerisme. Wij hebben ervaren dat Better Places dit ook echt waarmaakt!
behulpzaam Verslag doen van
20.02.2024
Beste Annemarie, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat jullie voor onze zekerheden en visie hebben gekozen en samen met Judith, onze reisexpert in Zuid-Afrika, een persoonlijke reis hebben samengesteld. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie reis. Hartelijke groet, Nicole - Better Places
21.02.2024
Wij vonden het erg prettig dat we Better Places hebben gevonden op internet, je kunt er prachtige reizen samenstellen en je kunt het doen in overleg met de reisagent van het betreffende land. In ons geval hadden we contact met Elvira uit Mexico, zij heeft onze reis in overleg met ons samengesteld en er een mooie reis van gemaakt. Alles was goed geregeld, we hadden prima hotels waarvan die in Vallalodid er zeker uitsprong. Elvira heeft via het reisbureau Solartours tickets voor het openbaar vervoer geregeld wat echt helemaal prima was. Wij zijn blij met Better Places.
behulpzaam Verslag doen van
10.02.2024
Beste Hanneke Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te horen dat jullie samen met onze lokale reisexpert Elvira een prachtige reis hebben samengesteld. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie mooie reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
13.02.2024
We hebben onze reis naar Suriname voorbereid met hulp van een reisleidster van Better Places, die al jaren in Suriname woont. Aan haar hebben we onze wensen kenbaar gemaakt en zij heeft een reisvoorstel gemaakt. Wij konden dit voorstel meerdere keren aanpassen tot we tevreden waren. Zo kwamen wij steeds meer in vakantiestemming en keken we erg uit naar de reis. Helaas kregen we een week van te voren te horen dat door omstandigheden een locatie niet te bezoeken was, maar wel werd er meteen een ander voorstel gedaan over een andere locatie. De reis heeft onze verwachtingen overtroffen! De locaties waren allen zeer mooi en de begeleiding ter plaatse als we vragen hadden was altijd snel en goed. Bij een volgende reis zullen we zeker ook weer kijken naar de mogelijkheden bij Better Places. Harrie en Marja, Leimuiden
Better Places 5 star review on 8th February 2024
behulpzaam Verslag doen van
08.02.2024
Beste Harrie en Marja, Bedankt voor jullie mooie review. Wat goed om te horen dat jullie samen met onze lokale reisexpert Lizet een reis naar (meer dan) tevredenheid hebben samengesteld. Jammer dat Bigipan inderdaad door de droogte niet te bezoeken was, maar fijn dat Lizet meteen een andere locatie voor jullie kon regelen. We weten zeker dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie prachtige reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
13.02.2024
Voor en tijdens onze vakantie hebben de experts van Better Places uitstekend geholpen. Ook toen we maandenlang behoorlijk wat aanpassingen wilden, om voor ons de ideale reis uit te stippelen. Tijdens de vakantie heb ik een paar keer contact gezicht via app en telefoon en daar is steeds snel en adequaat op gereageerd. Bijvoorbeeld toen bleek dat we geen Wifi-kastje in de auto hadden, wat wel zo was afgesproken met de verhuurmaatschappij. Toen hebben we een andere oplossing gezocht en is ons teveel betaalde geld snel teruggestort. Prima begeleiding op een magische reis!
behulpzaam Verslag doen van
07.02.2024
Een fantastische Cuba-reis gedaan met Better Places. Niets op aan te merken, alles picobello in orde. Ik zou het anderen en mezelf opnieuw aanraden :-)!
behulpzaam Verslag doen van
07.02.2024
Beste Sigrid, Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te horen dat jullie een zo'n fantastische reis hebben gehad op Cuba. Wie weet zien onze reisexperts je nog een keer terug op dit unieke eiland! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
13.02.2024
We hebben vooral genoten van de veelzijdigheid van onze reis: de cultuur, het verblijven in de homestay, de ontzettend goede gidsen en hele leuke workshops. En dan nog de prachtige natuur! Afsluiten met snorkelen op Caye caulkar was fantastisch. Elke gids en elke chauffeur of vervoerder was heel sympathiek en het viel me op dat ze er altijd voor zorgden dat we echt waren waar we moesten zijn of de juiste volgende aansluiting te pakken hadden. Dankzij de uitstekende gidsen hebben we veel geleerd over de Maya, de oude geschiedenis en ook de politieke situatie. Super interessant. Het was bovendien heel fijn dat jij goed bereikbaar was en ook leuk elkaar even te ontmoeten. Een reis om nooit te vergeten
Better Places 5 star review on 2nd February 2024
behulpzaam Verslag doen van
02.02.2024
Beste Nicole, Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te horen dat jullie zo ontzettend genoten hebben van jullie veelzijdige reis. Ook leuk dat jullie Petra nog even ontmoet hebben, die de reis samen met jullie heeft samengesteld. We weten zeker dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie onvergetelijke reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
07.02.2024
Van 4 Jan tot 22 Jan zijn wij in Sri Lanka geweest , de eerste tijd , van 6 Jan. Tot 15 Jan. Rond gereisd , met een top chauffeur ‘ Lasantha die lekker mee kon denken , de reis was goed doorgesproken met Lea , die in Sri Lanka woont ! Wat hebben wij een mooie trip gemaakt ! Prachtige locaties! Ik kan het iedereen aanraden om met Better Places in zee te gaan ! Onze dank ! Tineke en Margriet
behulpzaam Verslag doen van
01.02.2024
Beste Tineke en Margriet, Bedankt voor jullie mooie review. Wat goed om te horen dat jullie zo ontzettend genoten hebben van jullie prachtige reis. Fijn dat jullie samen met Lea deze mooie reis hebben samengesteld en rondgereisd hebben met Lasantha. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van deze mooie reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
07.02.2024
Onze self drive in Madagaskar was een onvergetelijk avontuur. Mede dankzij de duidelijke toelichting en voorbereiding van ons lokale contactpersoon Rindra. Huj was ook altijd via WhatsApp of telefonisch bereikbaar, hierdoor konden we optimaal genieten van onze reis.
behulpzaam Verslag doen van
31.01.2024
Beste Dennis, Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te horen dat jullie een onvergetelijk reis hebben gehad in Madagaskar. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van dit mooie avontuur! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
01.02.2024
We zijn van 26-12-23 t/m 13-01-24 op reis geweest naar Chili. Onze wensen waren Santiago- Patagonie- Valparaiso en vooral veel natuur : dieren en planten. Marion van Better Places heeft voor ons een fatastische reis samengesteld, precies afgestemd op onze wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Hotels, taxivervoer en de tours. Het was fijn dat we via whatsapp ook tijdens de reis met Marion af en toe contact hadden. Marion was snel bereikbaar. ze heeft zelfs ervoor gezorgd dat een bidon van Better places die ik had laten liggen in de bus weer bij ons terugkwam ( speciale bidon waarmee water ook gezuiverd wordt). 1 dag was ik ziek en Marion heeft ervoor gezorgd dat ik de geplande tour twee dagen later kon doen Al met al dik tevreden en een volgende reis ga ik weer met Better Places organiseren.
Better Places 5 star review on 25th January 2024
behulpzaam Verslag doen van
25.01.2024
Beste Adriana Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te horen dat jullie zo ontzettend genoten hebben van jullie fantastisch reis. Ook fijn dat jullie samen met Marion de reis naar jullie persoonlijke wensen hebben samengesteld. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van deze mooie reis! Tot de volgende! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
30.01.2024
Het was geweldig onze rondreis door cuba. Alles top geregeld. Vooraf het contact met Francisco ging prima. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en bij vragen of opmerkingen reageerde hij direct via whatsapp. Heel blij waren dat hij ons adviseerde om niet zelf een auto te gaan huren, maar gebruik te maken van privé transfers. Dit vanwege het brandstof tekort in Cuba. Wij vonden het heel relaxed reizen op deze manier, niet zelf te hoeven zoeken naar het volgende adres. En we zagen de lange rijen voor de tankstations....daar wil je niet achteraan sluiten. Onze volgende reis gaan we zeker weer boeken bij Better Places.
Better Places 5 star review on 17th January 2024
behulpzaam Verslag doen van
17.01.2024
Beste Pauline, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat Francisco jullie reis helemaal naar jullie wensen heeft samengesteld. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van deze mooie reis en tot snel bij jullie volgende reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
22.01.2024
Voor het eerst hebben wij een reis geboekt bij Better Places. Dit is ons erg bevallen. Vooraf kwamen wij gelijk in contact met de lokale reisagent die voor ons een prachtige reis in Sri Lanka heeft samengesteld. Tijdens de reis nam ze ook nog contact op om te vragen of alles naar verwacht was. En dat was het.
Better Places 5 star review on 16th January 2024
behulpzaam Verslag doen van
16.01.2024
Beste Anne, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat Lea jullie reis helemaal naar jullie wensen heeft samengesteld en dat het ook helemaal naar verwachting was. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie mooie reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
22.01.2024
Van A tot en met Z perfect geregeld: heel mooie voorbeeldreizen als basis. Deze in (Teams) gesprek met lokaal agent Ellen helemaal aangepast naar mijn wensen, Ellen begreep snel wat mijn wensen en behoeften zijn en kwam met ideale aanscherpingen van mijn reis. Tijdens de reis zelf was Ellen per Whatsapp en eventueel per telefoon altijd goed bereikbaar en bijzonder hulpvaardig. Veel dank!
behulpzaam Verslag doen van
12.01.2024
Beste Maurits, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat Ellen je reis helemaal naar jouw wensen heeft samengesteld en ook nog wat toevoegingen daarop heeft kunnen doen. We hopen dat je nog lang na zult genieten van je mooie reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
16.01.2024
In december maakten we met onze dochters en hun partners een rondreis door Thailand. Ivo heeft voor een zeer gevarieerd programma gezorgd rekening houdend met onze wensen. De planning werd netjes gevolgd en alle chauffeurs en gidsen waren telkens ruim op voorhand aanwezig.
behulpzaam Verslag doen van
11.01.2024
Beste Nadine Bedankt voor je mooie review. Wat een bijzondere ervaring om samen met jullie dochters en partners te reizen door het prachtige Thailand! Fijn om te horen dat Ivo een persoonlijk samengestelde reis voor jullie heeft gemaakt. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van deze mooie reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
17.01.2024
Eerste keer, meteen goede keer ! Goede voorbereiding, snelle reacties ... Op maat zoals gevraagd ! Via Whatsapp ook een goed gesprek gehad met onze "reismaker" Rob. Alle reservaties waren tiptop in orde en meteen duidelijk en klaar ! Echt ... goed gedaan !
behulpzaam Verslag doen van
09.01.2024
Beste Marc, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat Rob jullie reis helemaal naar wens heeft samengesteld. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie mooie reis en op naar de tweede keer! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
17.01.2024
Wat kan ik zeggen, alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat ook een voordeel is, is het feit dat Better Places met Marion iemand ter plaatse had op wie we steeds konden terugvallen bij eventuele calamiteiten. Op onze weg van Cochrane naar Rio Tranquillo hadden we de pech om een steentje in de voorruit te krijgen met het gekende gevolg. Ook op onze laatste dag met de 2 geannuleerde vluchten hebben we zelfs tot laat in de avond een beroep kunnen doen om Marion en is alles in zijn plooi gevallen.
Better Places 5 star review on 9th January 2024
behulpzaam Verslag doen van
09.01.2024
Beste Jan, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat Marion niet alleen een onvergetelijke reis voor jullie heeft kunnen samenstellen, maar dat ze jullie ook ter plaatse weer op weg heeft geholpen We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie mooie reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
17.01.2024
We zijn goed en erg persoonlijk geholpen. Er is voor ons een reis op maat gemaakt die perfect aansloot op onze wensen. Goede aanbevelingen en lokale partners. Tijdens de reis hebben we geen contact gehad met Better Places omdat alles perfect georganiseerd was en op rolletjes liep.
behulpzaam Verslag doen van
09.01.2024
Beste Lore, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat Elsbeth jullie reis helemaal naar wens heeft samengesteld. We hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie mooie reis! Hartelijke groet, Nicole - Better Places
17.01.2024
René heeft met zijn adviezen en tips écht onze droomreis Ecuador-Galápagos uitgestippelt. Hij begreep precies wat we wel en niet zochten. En we hebben daardoor een onvergetelijk mooie reis buiten de gebaande paden gemaakt. We hebben genoten van verrassende en waanzinnig mooie plekken en overnachtingslocaties. We zijn onze volgende vakantie weer aan het plannen. En ja....opnieuw via Better Places!
behulpzaam Verslag doen van
29.12.2023
Ik had een geweldige ervaring met Better Places. Het was allemaal heel goed georganiseerd. Ik had ook een goed contact met de contactpersonen als dat noodzakelijk was. Het persoonlijke van Better Places heeft gemaakt dat mijn reis naar Indië onvergetelijk is geworden. Ik kan Better Places van harte aanbevelen.
behulpzaam Verslag doen van
29.12.2023
Goede communicatie en ze maken een prachtig plan voor. Alles kan aangepast worden op je eigen specifieke wensen.
behulpzaam Verslag doen van
27.12.2023
Better Places is beoordeeld met 5.0 sterren op basis van 79 beoordelingen