FxPro Czech Reviews

4.65 Rating 20 Reviews
95% of reviewers recommend FxPro Czech

How would you rate FxPro Czech?

Your Rating
Tell us how Company made you happy
Minimum 10 characters
What's your name ?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine

BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"FxPro je velmi bezpečný broker. Má regulace u FCA, Cysec, DFSA a SCB. Dále poskytuje NBP, takže nemůžete přijít o více než svůj vklad. Obchodní podmínky jsou velmi dobré."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Fantastický broker. Dobré spready, rychlá realizace všech obchodů a včasné výběry."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"S fxpro jsem se poprvé seznámil na jednom semináři. Promluvil jsem si tam s jejich týmem a měl dobrý pocit z otevření účtu. Podpora je užitečná, odpověděli na všechny mé otázky a zatím jsem spokojen, že obchoduji s nimi."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Celkově je má zkušenost s obchodováním u FxPro pozitivní. Nabízí slušnou řadu instrumentů, solidní platformy a dobré obchodní podmínky."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Definitely reccommend"
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"FxPro mi doporučil jeden kamarád. Po nějaké době obchodování ho mohu také doporučit. Velmi dobrý broker."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Obchoduji mnoho let a vyzkoušel jsem mnoho brokerů. Vždy se vracím k FxPro. Poskytují jedny z nejlepších služeb a cítím, že mé peníze jsou u nich v bezpečí."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Není dokonalý, ale je jedním z mála spolehlivých brokerů."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Nenapadlo by mě svěřit své peníze jinému brokerovi než fxpro. dobré ceny a pěkné platformy, výběry vždy probíhají snadno a nikdy se nezpozdily."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Could offer more symbols but everything else is fine"
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"FXPro je skvělý broker. Nyní obchoduji něco přes jeden rok a nemám žádné problémy. Poskytují velmi dobré služby. Velmi se mi líbí jejich platforma cTrader."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Obchoduji fxpro na platformě mt5. Pěkná aktualizace z mt4 a fxpro poskytují dobré služby a ceny. Nemám žádné problémy."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"U společnosti FxPro mám účet již od roku 2012. Není to dokonalý broker, ale je mnohem lepší než všechny možné pokoutní firmy. U společnosti FxPro mám alespoň pocit, že jsou mé peníze v bezpečí."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"I am trying mt4 demo and its ok, i will also try ctrader before open real account"
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"fantastic broker, wouldn't switch to anyone else"
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"FxPro have won many many awards and they truly deserve them I think, I'm very happy with them."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Obchoduji s řadou brokerů a jedním z nich je FxPro. Celkově dobrý balíček."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"FxPro je dobrý broker. Obchoduji s nimi již několik let a poskytují dobré služby s ucházejícími spready. Realizace příkazů je vždy rychlá. Mají dobrý počet instrumentů k obchodování. Jiní brokeři mohou mít více, ale počet u FxPro je dostačující. Kdykoliv mám nějaké otázky, kontaktuji zákaznickou podporu, bez problému mi vždy rychle a profesionálně pomůžou. FxPro není možná nejlepší, ale je to velmi dobrý broker, a navrhuji ho obchodníkům."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"FxPro jsem si vybral pro jejich reputaci a možnost provádění plateb pomocí systému PayPal. Nemám žádné problémy, ale bylo by fajn, kdyby neexistovaly poplatky za vklady pomocí systému PayPal."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"O fxpro jsem četl online několik špatných věcí a nebyl si jist, jestli začít s nimi. Ale otevřel jsem si účet a jsem velmi spokojen. Doposud jsem neměl žádný problém."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
FxPro Czech is rated 4.65 based on 20 reviews