FxPro Czech Reviews

4.69 Rating 114 Reviews
96% of reviewers recommend FxPro Czech

How would you rate FxPro Czech ?

Your Rating
Tell us how Company made you happy
Minimum 10 characters
What's your name ?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine

BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"Neexistuje dokonalý broker, ale fxpro jsou jedním z nejlepších. Doporučuji všem obchodníkům, kteří chtějí dobrého brokera."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"After trying many different brokers, I'm glad I found FXPRO, they are very safe to trade with"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"FXPRO je velmi profesionální broker. Poskytují dobré služby a velmi respektují své klienty. Pokud máte nějaký problém, jsou vždy ochotní a rychle to vyřeší."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"FxPro poskytuje vše, co začátečník potřebuje, aby se z něj stal zkušený obchodník. Díky detailním vzdělávacím materiálům, bezplatným webinářům, neomezeným demo účtům a týmu podpory připravenému odpovědět na jakékoliv otázky máte dokonalé prostředí, kde si můžete rozšiřovat své znalosti. Až budete připraveni, můžete si otevřít živý účet a obchodovat s nejlepšími podmínkami v oboru. Určitě doporučuji."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Řada nástrojů, které poskytuje fxpro, je vynikající. Jejich kalkulačka umožňuje zjistit předem náklady na vaše obchody a máte také přístup k signálům z obchodní centrály, které poskytují další náhled na to, kdy uzavřít obchod."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Rád se soustředím převážně na obchodování komodit, jako např. zlata a ropy. FxPro na ně poskytuje skvělé podmínky s celkem nízkými spready. Jejich denní analýzy poskytují také náhled na události, které mohou mít vliv na tyto instrumenty. Jsem s nimi velmi spokojen."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Rychlé otevření účtu, rychlé vklady a žádné problémy s výběry."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Regulace? Zaškrtnuto. Řada platforem a instrumentů? Zaškrtnuto. Obchodní nástroje? Zaškrtnuto. Dobré podmínky? Zaškrtnuto. Přidejte také skvělou zákaznickou podporu a FxPro poskytuje vše, co potřebujete od dobrého brokera."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Většinou s nimi obchoduji akcie, jako např. Amazon, Google a Facebook. Obchodní podmínky jsou dobré, nikdy nemají opakované nabídky pro obchody a realizace příkazů jsou rychlé."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"FxPro poskytuje mnoho platforem, možností obchodování a také bezplatné webináře a semináře, mají skvělé nástroje pro obchodování. Vše, co potřebujete k tomu, aby se z vás stal dobrý obchodník."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"velmi dobrá zákaznická podpora FxPro, na všechny mé otázky odpověděli rychle a užívám si obchodování s nimi"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"I recommend FXPRO to everyone, it is good broker with awesome platform"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"FxPro se mi líbí, je to skvělý broker. Rychlé obchody, nízké spready a velmi rychlé výběry peněz."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"The guys at FxPro seem to know what they are doing, I've been with FxPro for half a year, no issues so far, platform works perfectly"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"dobrý a solidní broker, doposud žádné problémy, výběry jsou snadné a rychlé"
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Na několika stránkách s recenzemi jsem o fxpro četl pomluvy. Měl jsem strach s nimi obchodovat, ale nemám vůbec žádné problémy. Všem bych doporučil, aby si je vyzkoušeli sami, a neposlouchali negativní recenze."
Helpful Report
Posted 4 days ago
"Pokud hledáte dobrého a bezpečného brokera, navrhuji fxpro. Obchoduji s nimi již nějakou dobu, poskytují dobré spready a služby ve velmi dobré kvalitě."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"Ať obchodujete jakkoliv, FxPro stojí při vás. Nabízí několik platforem, fixní nebo plovoucí spready a tržní nebo okamžitou realizaci příkazů. Můžete si snadno zvolit řešení, které funguje pro váš způsob obchodování. A především mají dobrou kvalitu služeb."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"One of the best in the industry."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"FxPro je velmi dobrý broker pro algoritmické obchodníky. Poskytuje platformy, které podporují algoritmické obchodování, ale jde ještě o krok dále a nabízí řešení VPS a Quant, což je tvůrce strategií pro snazší vytváření obchodních algoritmů. Doporučil bych je vyzkoušet všem, kdo obchodují pomocí EA nebo cBot."
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
FxPro Czech is rated 4.69 based on 114 reviews
Cookies help us improve user experience. They are also used for statistics, quality assurance, social media and for marketing. By using our website you consent to all cookies in accordance with our User Privacy Policy and Business User Privacy Policy.
Close This