Konkral Omdömen

4.79 Betyg 105 Omdömen
98 %
av alla som lämnat omdömen rekommenderar Konkral
Läs Konkral Omdömen
Besök hemsidan

Telefonnummer:

101956030

E-postadress:

hello@konkral.se

Adress:

Ystadvägen 22, , Malmö

Konkral 5 star review on 14th January 2021
Hasse Lalander
Konkral 5 star review on 14th January 2021
Bertil Dahl
Konkral 5 star review on 14th January 2021
Bertil Dahl
Konkral 5 star review on 14th January 2021
Briar Abdulla
Konkral 5 star review on 14th January 2021
Briar Abdulla
Konkral 5 star review on 14th January 2021
Briar Abdulla
Konkral 5 star review on 14th January 2021
Ted Lindgren
8
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Snabb leverans av provbitarna och personligservice! Ska bli kul att prova produkterna.
22.01.2021
Riktigt trevlig och kunnig personal som hjälper till med frågor man har. Produkten är av hög kvalité.
22.01.2021
Grymt snabb frakt och trevligt bemötande! Rekommenderas!
19.01.2021
Trovärdiga och fantastiskt tydlig marknadsföring. Jag har dock inte provat orodukten ännu, men kommer att göra det. Jag ska applicera produkten på en ca 80 kvm stor yta
14.01.2021
Information som var tydlig och klar
14.01.2021
Bra service trevlig personal. Relativt lättarbetat material
Konkral 5 star review on 14th January 2021
14.01.2021
Fantastiska produkter
Lätta att jobba med
Konkral 5 star review on 14th January 2021 Konkral 5 star review on 14th January 2021
14.01.2021
Supertrevlig personal med familjär kundsupport!
Lade microcement på golvet i kök och badrum. Använde planeringsverktyget för att beställa rätt mängd material. Efter avslutat arbete var det ”perfekt” mängd kvar i hinkarna; lagom för att ha haft utrymme att göra mindre fel, men inte alltför mycket så resurseffektiviteten går åt skogen.
Tror jag ringde konkral 4-5 gånger under arbetets gång när det uppstod funderingar, och de var lika trevliga & stöttande varje gång!
Sist men absolut inte minst, det blev riktigt snyggt med microcement!

Lärdom till nästa gång: Skydda sig väl mot glasfiberarmeringen! Slipar man på den (som jag gjorde) så hamnar det damm överallt om man inte har en bra sug på slipen!

Jag körde på ’Soft Dream’ och ’matt’ finish på sealern.
Konkral 5 star review on 14th January 2021 Konkral 5 star review on 14th January 2021 Konkral 5 star review on 14th January 2021
14.01.2021
Tredje beställningen och lika nöjd som alltid.
Gjort två köksbänkskivor, ett badrum, ett bord och antal fönsterbänkar i microcement från Konkral nu och blir alltid toppen, allt från kundsupport till slutresultat.

Har sett resultat efter andra märken av microcement, inte alls samma finish.

Rekommenderas verkligen!
Konkral 5 star review on 14th January 2021
14.01.2021
Bra och lättanvänd produkt.
14.01.2021
Snabba leveranser, bra produkter.
14.01.2021
Mycket bra service och och kunniga i denna bransch.
Proffsig, kommer absolut samarbeta med Konkral vid kommande uppdrag..
Tack för denna gång. Bild kommer när de är klart:)
//Andreas 08 Construct
30.12.2020
Bra service och snabb leverans av material
29.12.2020
Bra service, skickade proverna snabbt o svarade glatt på frågor.
28.12.2020
Jättefint resultat! Bra service och snabb leverans!
28.12.2020
Trevligt bemötande.
Snabba på utskick.
28.12.2020
Snabb leverans. Jättebra produkt vår trapp blev som ny. Otroligt trevlig och kunnig personal när jag hade frågor.
28.12.2020
Snabb leverans. Trevligt bemötande.
25.12.2020
Super trevligt bemötande.
21.12.2020
Proffsigt bemötande samt en produkt som blir otroligt vacker och lätt att jobba med.
Nymålat Hölö AB
21.12.2020
Konkral har fått 4.79 i betyg baserat på 105 omdömen