Wall Street English Reviews

4.50 Rating 16 Reviews
81 %
of reviewers recommend Wall Street English
Read Wall Street English Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
WSE je super, od skvělých lidí (referentek, učitelů), přes servis až po vlastní výuku. Nejvíce mi vyhovuje to, že si studium mohu přizpůsobit vlastnímu tempu a časovému rozvrhu. . Zatím jsem nenarazil na učitele, který by mi nevyhovoval ale rád bych vyzdvihl Stewarta, Jessie, Conrada za skvělou práci a výborné hodiny.
(Prague) - Posted 2 years ago
Vyhovuje mi flexibilita výuky. Je možné se učit kdekoliv je internet a dokonce i bez něj. Výuka je zaměřená na zvládnutí gramatiky i porozumění mluveného slova rodilých mluvčích. Za mě nejlepší hodiny gramatiky s Frankem.
(Prague) - Posted 2 years ago
Všichni jste úžasní
(Prague) - Posted 2 years ago
Všechno je moc super. Výborní lektoři, příjemné recepční i ostatní zaměstnanci ochotní se vším pomoct, vysvětlit a já nevím co. Po stránce kvality výuky - 5hodin samostudia ku jedné s lektorem. Je otázkou, co kdo čeká, já jsem čekal možná trochu méně domácí poměr. Ale nakonec musím zdůraznit závažné mínus - technické problémy. Vyskytovaly se poměrně často, zpomalovaly výuku a znechucovaly ji. Sice už je to lepší, ale jeden nikdy neví, co se zase oběví.
(Prague) - Posted 2 years ago
Pro mě skvělý, že mě váš systém nutí se učit i když to jde pomalu ale ne vaší vinou. díky M.Rollo
(Prague) - Posted 2 years ago
Vstřícný přístup, moje jazyková lektorka mi zařídila přípravu na pohovor
(Prague) - Posted 2 years ago
Výborný systém výuky, ochotní lidé, příjemné prostředí
(Prague) - Posted 2 years ago
Great teacher, super person :)
(Prague) - Posted 2 years ago
Výborné!
(Prague) - Posted 2 years ago
Vraj flexibilny cas na hodiny v skole a nikdy neje nic volne
(Prague) - Posted 2 years ago
Nejvíc jsem postrádala klasickou učebnici v níž by byly texty a slovíčka.Pak by šlo učení lépe,byla by možnost rychleji postupovat a neztrácet čas vyhledáváním a překladem.
(Prague) - Posted 2 years ago
Jaromír Skopalík
(Prague) - Posted 2 years ago
Poměrně těžké si zamluvit hodinu
(Prague) - Posted 2 years ago
Helena Schrommová
(Prague) - Posted 2 years ago
Poprvé, po několika pokusech , mám pocit, že se zlepšuji a opakovaně jsem si ověřila, že jsem schopna lépe komunikovat.
(Prague) - Posted 2 years ago
Vše bylo perfektní . Jak systém výuky, tak lektoři. Byla jsem velmi spokojena
(Prague) - Posted 2 years ago
Wall Street English is rated 4.50 based on 16 reviews