Wall Street English Reviews

4.50 Rating 16 Reviews
81 %
of reviewers recommend Wall Street English
Read Wall Street English Reviews
WSE je super, od skvělých lidí (referentek, učitelů), přes servis až po vlastní výuku. Nejvíce mi vyhovuje to, že si studium mohu přizpůsobit vlastnímu tempu a časovému rozvrhu. . Zatím jsem nenarazil na učitele, který by mi nevyhovoval ale rád bych vyzdvihl Stewarta, Jessie, Conrada za skvělou práci a výborné hodiny.
Helpful Report
(Prague) - Posted 1 year ago
Vyhovuje mi flexibilita výuky. Je možné se učit kdekoliv je internet a dokonce i bez něj. Výuka je zaměřená na zvládnutí gramatiky i porozumění mluveného slova rodilých mluvčích. Za mě nejlepší hodiny gramatiky s Frankem.
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Všichni jste úžasní
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Všechno je moc super. Výborní lektoři, příjemné recepční i ostatní zaměstnanci ochotní se vším pomoct, vysvětlit a já nevím co. Po stránce kvality výuky - 5hodin samostudia ku jedné s lektorem. Je otázkou, co kdo čeká, já jsem čekal možná trochu méně domácí poměr. Ale nakonec musím zdůraznit závažné mínus - technické problémy. Vyskytovaly se poměrně často, zpomalovaly výuku a znechucovaly ji. Sice už je to lepší, ale jeden nikdy neví, co se zase oběví.
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Pro mě skvělý, že mě váš systém nutí se učit i když to jde pomalu ale ne vaší vinou. díky M.Rollo
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Vstřícný přístup, moje jazyková lektorka mi zařídila přípravu na pohovor
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Výborný systém výuky, ochotní lidé, příjemné prostředí
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Great teacher, super person :)
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Výborné!
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Vraj flexibilny cas na hodiny v skole a nikdy neje nic volne
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Nejvíc jsem postrádala klasickou učebnici v níž by byly texty a slovíčka.Pak by šlo učení lépe,byla by možnost rychleji postupovat a neztrácet čas vyhledáváním a překladem.
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Jaromír Skopalík
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Poměrně těžké si zamluvit hodinu
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Helena Schrommová
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Poprvé, po několika pokusech , mám pocit, že se zlepšuji a opakovaně jsem si ověřila, že jsem schopna lépe komunikovat.
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Vše bylo perfektní . Jak systém výuky, tak lektoři. Byla jsem velmi spokojena
Helpful Report
(Prague) - Posted 2 years ago
Wall Street English is rated 4.50 based on 16 reviews