Arcticlean Reviews

4.65 Rating 308 Reviews
93 %
of reviewers recommend Arcticlean
Read Arcticlean Reviews

About Arcticlean:

Vare sig du lever för bilvård eller ser det som ett nödvändigt steg att ta hand om bilen så siktar vi på att både erbjuda bra produkter och kunskapen hur man ska gå till väga – allt för att det ska blir roligare för dig att sköta om din bil.

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Mycket prisvärda och bra produkter
Posted 1 day ago
Fantastiskt bra produkter. Hade helt glömt av klarna fakturan, de ledde till Svea inkasso. Jag får skylla mig själv, betalar alltid direkt vid köp online. Jag är ledsen för besväret med att kontakta inkasso.
Posted 1 day ago
Hade velat få bättre info om produkter ex vilka steg man kör vaxning, försegling ex..
Posted 3 days ago
Inte riktigt fungerande som i reklamen
Posted 3 days ago
Inget vidare, tyckte jag om wash and gloss. Löddrar nästan inget som att tvätta med vatten trots dubbel dos. Vad gör jag för fel?
Posted 3 days ago
En klass för sig! Dom andra har en bit dit
Posted 3 days ago
Bra produkter
Posted 4 days ago
Fast delivery, good product!
Posted 4 days ago
Enkelt, smidigt och alltid snabba leveranser
Posted 4 days ago
Testade arctic clean interior cleaner & blev glatt förvånad över hur grymt jobb den gör. Då spädde jag ändå ut den till drygt 5%. Väldigt nöjd
Posted 4 days ago
Märks att det är proffsprodukter. Man får resultat som bara bilvårdsfirmorna annars kan fixa.
Posted 5 days ago
Inget jag lyfter på ögonbrynen för, finns många andra produkter som ger liknande resultat.
Posted 5 days ago
Mkt bra, prisvärda och dryga produkter. Sämre leveranstider jmf med konkurrenter men befinner sig i Norrland.
Posted 5 days ago
Har inte fått produkten beställde för 2 veckor sedan
Posted 5 days ago
Snabb leverans och produkterna håller hög kvalitet.
Posted 5 days ago
Bästa produkterna någonsin!
Posted 5 days ago
Blev inte riktigt blankt.
Posted 6 days ago
Snabb leverans och fina produkter
Posted 6 days ago
Kanon bra super
Posted 6 days ago
Fantastisk produkt. Gör vad den lovar utan prut.
Posted 6 days ago
Arcticlean is rated 4.65 based on 308 reviews