Arcticlean Reviews

4.80 Rating 55 Reviews
95 %
of reviewers recommend Arcticlean
Read Arcticlean Reviews

About Arcticlean:

Vare sig du lever för bilvård eller ser det som ett nödvändigt steg att ta hand om bilen så siktar vi på att både erbjuda bra produkter och kunskapen hur man ska gå till väga – allt för att det ska blir roligare för dig att sköta om din bil.

Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Har köpt många olika produkter, o känner att allt håller hög kvalitet, för ett vettigt pris..
Posted 1 day ago
Riktigt bra produkter, dock så läcker flaskorna lite i leveransen. Men annars kanon bra. Rekommenderas!
Posted 6 days ago
Mycket bra produkter. Rekomenderas varmt
Posted 1 week ago
Tvätthandsken och torkduken är verkligen bra. Jag är mycket nöjd med bägge produkterna.
Posted 1 week ago
Överlag tycker jag produkterna är bra.
Bara det att dom sissta ggr jag har handlat Degreser pro så har inte korkarna varit ordentligt åtdragna så dom har läkt ut i kartongen och flaskor na varit böta.
Med vänlig hälsning, Anderd
Posted 1 week ago
Otroliga produkter som gör bilen till skinande ren!
Posted 1 week ago
Underbara produkter som underlättar bilvård.
Posted 1 week ago
Grymt bra service, snabb leverans och fina produkter. Hett tips att blanda wash and gloss med lite TFR för att få till den ultimata schampooappliceringen med en foamlance!
Rekommenderas starkt!
Posted 1 week ago
Efter att av en slump tittat på RW polering av en svart bil på YouTube med pingens produkter blev jag nyfiken. Har under åren varit stolt över mina bilar men aldrig trott och hittat ett medel som tagit bort rosor ocj repor. Det här resultatet var helt otroligt och oväntat. Dotterns övningskörningsskylt på taket hade skapat en stor yta med repor (jag vet men satte dit plastfilm men det var för sent). Allt gick bort och taket blev helt blankt. Grymma produkter!
Posted 1 week ago
Grymt nöjd med Heavy cut compound. Har en svart metallic Volvo xc 70 -13 som fått en massa tvättrepor bl.a. Fick bort ca 95 % av reporna med produkten tillsammans med bra trissor.
Posted 1 week ago
Mycket nöjd
Posted 1 week ago
Jätte bra grejer👍🏻👍🏻
Posted 1 week ago
Alla produkter jag provat har varit bra. Bra kundservice.
Posted 1 week ago
Suveräna produkter 👍
Posted 1 week ago
Mycket bra grejer! Väldigt nöjd med era produkter 👍🏼👍🏼
Posted 1 week ago
Toppenprodukter!
Har precis börjat använda dessa och är mer än nöjd.
Bra support!
Posted 1 week ago
Smidigt och bra som vanligt!
Posted 1 week ago
Mycket bra grejor
Beställer allt från er 👍🏻
Posted 1 week ago
Bra kvalitetsprodukter,som ger bra resultat,snabba leveranser.
Posted 1 week ago
Kanon bra produkter, och ännu bättre service!!!
Posted 1 week ago
Arcticlean is rated 4.80 based on 55 reviews