Trendx Reviews

3.10 Rating 20 Reviews
50 %
of reviewers recommend Trendx
Visit Website

Phone:

0610519903

Write Your review

Tell us how Trendx made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
ondanks coronacrisis toch vrij vlot bezorgd
Posted 4 months ago
prima service
Posted 4 months ago
Waardeloze club, eerst vermelden dat de bestelling wel 13-15 dagen kan duren , dan herroeping bestelling door mij, vervolgens wel verzenden na ruim een week na bestelling. De opdracht onjuist uitgevoerd.
Jan Rijpkema
Posted 4 months ago
Er stond levering 3 tot 5 dagen en kwamen de mond kapjes na 2 weken uit China met alleen Chinese erop....
Prijs was te hoog, helaas heb ik dat te laat gezien nadat ik ze besteld had, 50% duurder dan elders...
Posted 4 months ago
Helaas duurde de aflevering erg lang
Posted 4 months ago
Absoluut geen klantvriendelijkheid, ik heb meermaals gemaild op mijn bestelling te annuleren (wat volgens de site mag) en na een maand nog steeds geen antwoord. Mijn pakje heb ik trouwens ook nog steeds niet mogen ontvangen. GRAAG WIL IK MIJN BESTELLING ANULLEREN EN MIJN GELD TERUG. Ik zou na deze ‘service’ nooit meer bestellen bij trendx! Schandalig gewoon!
Posted 4 months ago
Helaas niet tevreden.
Op de site staat een levertijd van 2 dagen. Prima 👍
Maar zodra bestelt komt 3 min later een automatische mail met de mededeling dat het niet lukt het op tijd te versturen en dat men erop terug komt. Dat gebeurt dus niet.
Toen contact gezocht met de klantenservice. Het is geen grap dat ik 1:40 uur in de wacht zat tot ik aan de beurt ben. 25 wachtenden voor me. En dat drie keer. Eenmaal de service aan de telefoon krijg ik te horen we gaan het nu in orde maken omdat u belt. Waarom niet direct vraag ik mij dan af. En idd kwam het pakje enkele dagen later.
Posted 4 months ago
Jammer dat track and trace niet mogelijk is.
Communicatie over bestelling kan beter.
Tegelijk 2 apparaten besteld. Onverwacht 1 apparaat ontvangen. Pas na navraag ongeveer levering 2e apparaat vernomen.
Wel email ontvangen over levering ander (niet besteld) apparaat (???).
Wacht dus nog steeds op mijn Omron 521 oorthermometer.
Posted 4 months ago
Artikel is prima. Jammer dat het zo lang duurt voordat je de bestelling ontvangt.
Posted 4 months ago
ik heb een bestelling geplaatst op 7 mei en nog steeds niks ontvangen, ben benieuwd of het komt.is al wel betaald.
Posted 4 months ago
het
Posted 4 months ago
op 7-5-2020 bij Trendx.nl 50 mondkapjes besteld welke volgens de site op voorraad waren met een levertijd van 1 tot 2 dagen. Bijna twee weken moeten wachten op de levering en zijn de mondkapjes ad € 59,95 in vergelijking met andere leveranciers € 39,95 veel te duur.
Posted 4 months ago
Bestelling is netjes behandeld. Het duurde wat langer dan gepland, maar daar bericht over gekregen. Goede service.
Posted 4 months ago
Op de website beloven dat ze mondkapjes kunnen leveren met 2-3 werkdagen. En dan na bestelling binnen 5 min. een mail sturen dat er een levertijd op zit. Vervolgens telefonisch niet bereikbaar en annuleren van de bestelling via mail gaat niet omdat (heel slim) het bestelnummer “per ongeluk” niet in de bevestigingsmail staat.
Lekkere service...
Posted 4 months ago
Gewoon erg tevreden snelheid, artikel, reactie op mail. Zou hier weer bestellen.
Posted 4 months ago
Het mondkapje zakt een beetje naar beneden (van de neus af) tijdens het spreken
Posted 4 months ago
Goede afhandeling
Posted 4 months ago
service oke
Posted 4 months ago
Snelle service
Posted 4 months ago
Gezien de corona omstandigheden en sommige negatieve reviews ben ik heel tevreden over de afhandeling van dit bedrijf, zeer snel geleverd en geen onaangename verrassingen.
Posted 4 months ago
Trendx is rated 3.10 based on 20 reviews