Carfixer Reviews

4.64 Rating 14 Reviews
93 %
of reviewers recommend Carfixer
Merchant Metrics
Customer Service
communication channels
Telephone
Van de eerste contact tot de aflevering van de wagen. Alles is perfect verlopen. De wagen werd perfect hersteld. Uitstekende service !
Helpful Report
(Carfixer[Dutch]) - Posted 5 months ago
Heel goede uitleg en service.
Helpful Report
(Carfixer[Dutch]) - Posted 5 months ago
Bons conseils, prise en charge rapide et complète avec respect de mes desirata.
Helpful Report
(Carfixer[French]) - Posted 5 months ago
Ben heel tevreden van de service van jullie, alles goed verlopen
Helpful Report
(Carfixer[Dutch]) - Posted 5 months ago
Exceptionnel le service, la gentillesse , la rapidité, le suivi, le prix/ qualité et l’efficacité, merci pour tout Béatrice
Helpful Report
(Carfixer[French]) - Posted 6 months ago
Easy to use, quick and competitive. Very good outcome. I strongly recommend.
Helpful Report
(Carfixer[French]) - Posted 6 months ago
Je suis contente
Helpful Report
(Carfixer[French]) - Posted 6 months ago
De beloofde offertes werden zeer snel doorgegeven.
Helpful Report
(Carfixer[Dutch]) - Posted 7 months ago
J'ai bien reçu les 3 offres rapidement : il n'y a plus qu'à choisir!
Helpful Report
(Carfixer[French]) - Posted 7 months ago
It works, but delivery could be better.
Helpful Report
(Carfixer[English]) - Posted 7 months ago
devis rapide et respecté, prise de rdv facile
Helpful Report
(Carfixer[French]) - Posted 7 months ago
Alles volgens afspraak en prachtig hersteld
Helpful Report
(Carfixer[Dutch]) - Posted 7 months ago
Bedankt Eddy! Het doet ons plezier dat te horen.
Posted 7 months ago
Snelle respons en goeie deal gevonden! Het aantal reminders dat daarna verstuurd wordt is echter wel irritant, zeker gezien ik al had aangegeven wanneer ik een beslissing ging maken.
Helpful Report
(Carfixer[Dutch]) - Posted 7 months ago
Bedankt voor de positieve feedback, Otto! Onze klantenservice neemt de opmerking zeker mee. We streven steeds naar een hoogstaande dienstverlening!
Posted 7 months ago
Zeer behulpzaam platform, snel offertes ontvangen en vervolgens eenvoudig een afspraak kunnen maken. Aanrader!!!
Helpful Report
(Carfixer[Dutch]) - Posted 7 months ago
Carfixer is rated 4.64 based on 14 reviews