HAPPYCAR NL Reviews

4.52 Rating 163 Reviews
92% of reviewers recommend HAPPYCAR NL
Visit Website

Phone:
0800 02 02 757

Email:
boeking@happycar.nl

Location:
Große Reichenstr. 27

Are you a business owner?
See Business Solutions

How would you rate HAPPYCAR NL ?

Your Rating
Tell us how Company made you happy
Minimum 10 characters
What's your name ?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine

BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

"I've overpaid +100Euro for renting car which was not the one I had booked. Also they claimed everything was ok, but it wasn't. Happycar is not reachable by phone from any country. Look out!"
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
"This company is a big Scam!!! Try to rent a car in Florida! After you've booked, read all the voucers very carefully, because we ended up with a car in Albany for that price. They don't want to change the website and/or help us."
1 Helpful Report
Posted 6 months ago
"Booking was confirmed but the rental company claimed not to have received it and did not have a car available. Happycar was not reachable by phone and did not respond to email. My credit card was charged."
Helpful Report
Posted 6 months ago
"Ik ben net terug van een korte vakantie uit Spanje en heb een wat minder plezante ervaring gehad met het verhuurbedrijf voor huurauto`s; het gaat met name over misleiding over bedragen van verzekeringen m.b.t. deze huurauto. Het verhuurbedrijf happycar, de onderverhuurder en de lokale verhuurder record.go weerleggen mijn opmerkingen en ontwijken mijn vragen door te verschuilen achter vele mails en wazige algemene voorwaarden. Ik voel mij misleid, onder druk gezet en onjuist behandeld wat mij uiteindelijk 170 euro extra heeft gekost en een smet heeft achtergelaten op mijn vakantie. De lokale verhuurder zei dus dat wij niet verzekerd zouden zijn via happycar of de subverhuurder cardelmar als we geen 1100 euro borg zouden achterlaten of een extra verzekering van 140 zouden nemen. Maar we waren toch ook al allrisk verzekerd via happycar volgens de reservering/voucher? Waarom zet de lokale verhuurder ons dan onder druk met de aanvullende verzekering en waarom geven happycar of cardelmar niet duidelijk aan in de reserveringsbevestiging of algemene voorwaarden dat eventuele schade gewoon wordt vergoed door deze allrisk verzekering? Wij willen niet onverzekerd in in een vreemd land rondrijden! Record go geeft nogmaals duidelijk aan dat wij kunnen kiezen tussen 1100 euro achterlaten of een verzekering van 140 afsluiten omdat de allrisk van happycar (de verhuurder waar wij dachten te huren) of cardelmar het niet dekt! Dat is pure oplichterij! En annuleren kan niet want niemand (geen van de nummers van geen van de verhuurbedrijven) is bereikbaar (savonds of in het weekend) en de annuleringsperiode van 24 uur is al verlopen. Wij hadden de borg achtergelaten als we zeker wisten dat dit vergoed werd door cardelmar of happycar, maar zij zijn absoluut daar niet duidelijk over! Samenvatting: Niet bereikbaar, zeer onduidelijke huurvoorwaarden, niet bereikbaar in weekend of avonduren voor advies wat lastig is bij vliegen gedurende de nacht of avonduren, en het allerbelangrijkste: het totaalbedrag van de gegeven huurprijs en allrisk verzekering wordt ruim 3x zo hoog als men bij de lokale verhuurder aankomt die vertelt dat de allrisk verzekering van happycar niet geldig is."
Helpful Report
Posted 9 months ago
"Niet eens 1 ster waard. Zij werken samen met derde partijen die volledig onbetrouwbaar zijn en nemen vervolgens niet de verantwoordelijkheid als het mis gaat. Customer service compleet onbereikbaar. Geen auto bij aankomst op LA airport waar de verhuurbedrijven niet op de airport zitten maar aan de rand van de airport. Met mijn kind en bagage 4 uur lang onveilig rond moeten zeulen na een lange reis, om alsnog een hele dure auto ter plaatse te kunnen huren van een andere maatschappij. In een half uur 50 Euro uitgegeven aan belkosten voor een klantenservice die niet eens te bereiken is. Waardeloos. Nooit meer! Neem het risico niet en boek bij een betrouwbaar gerenommeerd bedrijf of bemiddelingswebsite. Door de algemene voorwaarden zo op te stellen, hebben zij zich tegen elke verantwoordelijkheid ingedekt, Happycar laat je in de kou staan en neem totaal geen verantwoordelijkheid."
1 Helpful Report
Posted 10 months ago
Maas Westerkamp
Verified Buyer
"Alles werkt goed, een echte aanrader"
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dan Van De Belte
Verified Buyer
"Doet het gewoon prima verder niet echt bijzonder."
Helpful Report
Posted 1 year ago
Sjef Alexander
Verified Buyer
"gebruiksvriendelijk met duidelijk omschrijvingen van de huurautos"
Helpful Report
Posted 1 year ago
Albert-Jan Klooster
Verified Buyer
"Gezocht in Boedapest en vond meer dan 900 resultaten!"
Helpful Report
Posted 1 year ago
"Ik kon makkelijk een huurauto vinden. :D"
Helpful Report
Posted 1 year ago
"Ik was op zoek naar een landgoedauto. De filteroptie is erg praktisch!"
Helpful Report
Posted 1 year ago
Elle Van Kessel
Verified Buyer
"Geen kritiek 5 sterren"
Helpful Report
Posted 1 year ago
"Enorme teleurstelling"
1 Helpful Report
Posted 1 year ago
"Foutloos!!!"
Helpful Report
Posted 1 year ago
"Het boeken gaat snel en overzichtelijk. Werkt goed"
Helpful Report
Posted 1 year ago
Sander Roelofs
Verified Buyer
"Tegen verwachtingen heb ik een goedkope huurauto gevonden via happycar en ik had geen probleem bij het ophalen van de auto. Had niet gedacht dat het zo makkelijk zou kunnen gaan!"
Helpful Report
Posted 1 year ago
Mechiel Bargmann
Verified Buyer
"Super website"
Helpful Report
Posted 1 year ago
"Prima site om online een huurauto te vinden en te boeken. Overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk."
Helpful Report
Posted 1 year ago
"Mijn hele leven op zakenreis vooral buitenland. Ik meestal alleen te boeken bij een bepaalde aanbieder. Via happycar ging het eigenlijk nog veel makkelijker en ik heb significant betere aanbiedingen gevonden. Tevreden hoor."
Helpful Report
Posted 1 year ago
Adje Blesje
Verified Buyer
"Ik gebruik al 5 jaar prijsvergelijkingsites om goedkope aanbiedingen te vinden. Tot nu toe was deze pagina altijd betrouwbaar."
Helpful Report
Posted 1 year ago
HAPPYCAR NL is rated 4.52 based on 163 reviews
Cookies help us improve user experience. They are also used for statistics, quality assurance, social media and for marketing. By using our website you consent to all cookies in accordance with our User Privacy Policy and Business User Privacy Policy.
Close This