Ovabalance Reviews

4.8 sterren 377 beoordelingen
97 %
aanbevolen door klanten Ovabalance

Hoe zou jij dit beoordelen

Vertel ons hoe Ovabalance aan je verwachtingen voldoet
Help toekomstige klanten door te praten over klantenservice, prijs, levering, retouren en terugbetalingen.
minimaal 10 tekens
Wil je een foto / video toevoegen aan deze review?
Zet je beoordeling kracht bij door foto's en/of video's toe te voegen
Sleep bestanden hierheen of blader
(alleen JPEG-, PNG-, MPEG-, OGG-, MP4- en WEBM-bestanden)
Wat is jouw naam?
Laat dit veld leeg als je jouw recensie anoniem wilt publiceren
(optioneel)
Wat is jouw e-mail?
We hebben jouw e-mailadres nodig om te controleren of jouw beoordeling echt is
Houd er rekening mee dat we je e-mail met het bedrijf kunnen delen om je bestelling te verifiëren.
Ovabalance 5 star review on 27th March 2024
Gioia
Ovabalance 5 star review on 13th March 2023
Kate
Ovabalance 5 star review on 13th March 2023
Joni
Ovabalance 5 star review on 13th March 2023
Lauren Corbeel
Ovabalance 5 star review on 13th March 2023
Berfin Yardak
Ovabalance 5 star review on 13th March 2023
Nikki
Ovabalance 5 star review on 13th March 2023
Kelly Broeders Aarts
40
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Best inositol!
behulpzaam Verslag doen van
10.06.2024
Beste Anna, bedankt voor je review. We doen erg ons best altijd de beste kwaliteit te leveren :)
11.06.2024
Onmiddellijk verzonden na aankoop, had alles zeer snel in huis. Duidelijke ‘handleiding’ in het pakket en op de verpakkingen. Over de werking kan ik nog niets zeggen aangezien ik de supplementen sinds een week inneem.
behulpzaam Verslag doen van
10.06.2024
Beste Virginie, bedankt voor je review. We adviseren je inderdaad onze supplementen minimaal 6-8 weken te gebruiken, daarna gaan de meeste vrouwen de positieve effecten merken.
10.06.2024
Snelle levering zonder problemen.
behulpzaam Verslag doen van
09.06.2024
Beste Shana, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je supplementen snel bij je thuis waren!
10.06.2024
Snelle bezorging, goed contact
behulpzaam Verslag doen van
08.06.2024
Beste Linda, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je pakketje snel bij je thuis was!
10.06.2024
Vlotte levering en duidelijke informatie over de supplementen!
behulpzaam Verslag doen van
08.06.2024
Beste, bedankt voor je review. We doen erg ons best onze producten zo snel mogelijk te leveren en onze klanten te voorzien van de beste informatie!
08.06.2024
Bizar snelle levering! Gisteravond besteld en kreeg de volgende dag om 14:00 een mailtje dat ik het pakket al kon ophalen. Kan helaas nog niks over de supplementen vertellen omdat ik nog niet ben gestart met het gebruik ervan. Ben benieuwd
behulpzaam Verslag doen van
07.06.2024
Beste Fabienne, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je je pakketje snel ontvangen hebt. We doen erg ons best!
07.06.2024
Een mooie site met een top klantendienst. Het zijn heel kwaliteitvolle producten die het iets hogere prijskaartje uiteindelijk wel waard zijn. De voordeligere varianten die beschikbaar zijn op de markt werken toch niet zo goed (ik spreek uit eigen ervaring). Er is bovendien ook veel informatie beschikbaar over de producten die je wilt nemen/neemt. De quiz is ook handig voor een leek. Ikzelf heb in het verleden al meer dan een half jaar het Inositol 40:1 complex genomen, alsook de DCI + SixSense die ik ervoor nam. Ik was er heel tevreden mee gezien de effectiviteit tegen mijn PCOS klachten. Uiteindelijk ben ik gestopt omdat ik door de supplementen en mijn koolhydraatarme levensstijl toch in verwachting was geraakt. Super tevreden dus. Nu ben ik, na de zwangerschap en de borstvoedingsperiode, terug opgestart nadat ik een aantal maanden een poging tot overschakelen naar een "goedkoop" merk heb gedaan, waar ik uiteindelijk lang niet zo tevreden over ben. Ik vind het wel jammer dat de website zo overweldigend en opdringerig is. Heel de tijd de meldingen van de chatbots (inclusief bijhorend geluidje, heel vervelend), ookal heb je niet op de vorige gereageerd, het venster gesloten of zelfs er al eens op gereageerd dat je geen berichten meer wou. Ik begrijp wat ermee bereikt wilt worden, maar ikzelf vind het echt een minpunt en stel me de vraag of dit voor iemand een meerwaarde is. Al in al, prijzig maar wel correct gezien de kwaliteit van de producten! Top site die goed te navigeren valt, al zijn de pop-ups vervelend.
behulpzaam Verslag doen van
06.06.2024
Beste, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze van goede kwaliteit vind en dat je onze website voldoende informatief vind. Met producten zoals die van ons is het natuurlijk erg belangrijk de bezoekers op onze website erg goed te informeren. Het doet ons goed om te horen dat onze supplementen een positief effect hebben op je PCOS klachten!
07.06.2024
Besteld en een dag later geleverd, leuk dat er eeb volder bij zit met wat informatie over de verschillende supplementen. Zou zeker weer bestellen via ovabalance
behulpzaam Verslag doen van
06.06.2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons en ook opnieuw bij ons zou bestellen. Mocht je vragen hebben over bepaalde supplementen, dan kun je ons altijd mailen (service@ovabalance.eu) of met ons chatten via de website.
06.06.2024
Snelle reactie & advies. Effect van het product moet ik nog afwachten
behulpzaam Verslag doen van
05.06.2024
Beste, bedankt voor je review! We raden je inderdaad aan onze supplementen minimaan 6-8 weken te slikken, daarna zullen de meeste vrouwen de positieve effecten gaan merken.
06.06.2024
Ovabalance verbeterde mijn cycli, en metabolisme, energiepijl
behulpzaam Verslag doen van
05.06.2024
Heel erg fijn om te horen dat het je cycli, metabolisme en energie heeft verbeterd. Bedankt voor je review!
05.06.2024
Het product werkt zeer goed tegen de symptomen voor mijn pcos. Ik zal zeker meer bestellen. Snelle levering en heldere communicatie.
behulpzaam Verslag doen van
05.06.2024
Goed om te horen dat je baat hebt bij onze supplementen. En fijn dat je tevreden bent over onze service. 🙂
05.06.2024
Ik gebruik nog te kort om te beoordelen wat de werking is van de Vitamine. Maar de bezorging was snel en netjes. De verpakkingen voldeden ook aan de verwachtingen en de toegevoegde bijsluiter is handig.
behulpzaam Verslag doen van
03.06.2024
Beste Manisha, bedankt voor je review. We raden je inderdaad aan onze supplementen minimaal 6-8 weken te slikken, daarna gaan de meeste vrouwen de positieve effecten voelen.
04.06.2024
Fijne uitleg gehad over welk product het best bij mij past. Snel verzonden.
behulpzaam Verslag doen van
03.06.2024
Beste Femke, bedankt voor je review. We doen erg ons best al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, fijn dat je de juiste producten hebt kunnen vinden!
04.06.2024
Ik heb pcos en ben 2x zwanger geworden met hulp van het ziekenhuis ( hormonen spuiten) ik werd uit mezelf helemaal niet ongesteld. Ik ben ongeveer 2 maanden geleden gestopt met de pil en slik nu bijna 7 weken DCI in combinatie met Six Sense en heb gewoon mijn eerste menstruatie gekregen wauw! wat een geweldige supplementen! ik heb heel goed advies gekregen. ook heb ik veel last van acne en overbeharing en dat is ook allemaal een heel stuk minder geworden. echt een aanrader voor iedereen die hetzelfde heeft als ik.
behulpzaam Verslag doen van
03.06.2024
Beste, bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat onze supplementen zo'n positief effect hebben op je menstruatie, huid en overbeharing.
04.06.2024
Ik bestel via Ovabalance al meerdere jaren DCI (D-Chiro-Inositol) met grote tevredenheid! Een aantal jaren terug de diagnose PCOS gekregen. Dit uitte zich in onder andere een onregelmatige menstruatie. Sinds het slikken van de supplementen is mijn menstruatie regelmatig. Ik ben een keer overgestapt naar een ander merk DCI supplementen, dit was van korte duur aangezien dit zijn werk niet deed en wederom resulteerde in onregelmatige cyclus. Tot nu toe na elke bestelling, de volgende dag in huis! Ik ben dus al jaren een tevreden klant !
behulpzaam Verslag doen van
03.06.2024
Beste, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze supplementen je hebben geholpen met je cyclus, op naar nog vele jaren :)
04.06.2024
Over het algemeen hebben jullie het goed gedaan, betreffend snelle levering. Maar ik zou 1+1 krijgen van de HairFormula, maar kreeg dat heus niet.
behulpzaam Verslag doen van
03.06.2024
Bedankt voor je review Aurelia. Dit klopt inderdaad en kwam doordat er een andere code aan je bestelling was toegevoegd en je kunt maar 1 kortingsocde per keer gebruiken. We hebben het kortingsbedrag inmiddels teruggestort. 😊
03.06.2024
Goede service en advies bij vragen. Fijne producten en snelle levering!
behulpzaam Verslag doen van
31.05.2024
Beste Janne, bedankt voor je positieve review. We doen erg ons best altijd de beste service te leveren.
02.06.2024
Zeer tevreden van Ovabalance! Altijd de juiste informatie & altijd goed verder geholpen!
behulpzaam Verslag doen van
31.05.2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. 🙂 Bedankt voor je review!
31.05.2024
Gezien men situatie stelde ik enkele zeer specifieke vragen in de chat. Het duurde even voor ik antwoord had, maar ik kreeg echt wel een goed advies en ze namen hun tijd om men vragen te beantwoorden. Nogmaals bedankt hiervoor! Ik heb een eerste pakket besteld voor 2 maanden om te kijken of het voor mijn lichaam effectief een verschil kan maken. Ook de verzending was ok. Het pakketje was een klein beetje beschadigd, maar dat ligt natuurlijk meer aan de verzenddiensten dan aan Ovabalance. Ik ben nu aan dag 3 met de supplementen en de thee. De thee is heerlijk en de supplementen vallen heel goed mee om door te slikken. Het feit dat je de optie hebt om de supplementen open te maken en de poeders op te lossen in water is mooi meegenomen. Fingers crossed 🌺
behulpzaam Verslag doen van
30.05.2024
Beste Lynn, bedankt voor je uitgebreide review. We doen erg ons best zo snel & uitgebreid mogelijk te reageren op onze klantvragen. Inderdaad een beetje vervelend dat de verpakking van je pakketje beschadigd was, helaas ligt dat inderdaad buiten onze macht. Goed dat je voor de bundel hebt gekozen waarmee je 2 maanden vooruit kan, veel vrouwen merken namelijk na 6-8 weken de optimale resultaten van onze supplementen!
30.05.2024
Ik gebruik vitamine en mineralen al paar maanden, ik kan voelen dan mijn haar zijn sterker geworden en ik voel beter.
behulpzaam Verslag doen van
29.05.2024
Beste, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je haar sterker geworden is en je jezelf in het algemeen beter voelt sinds het starten met onze supplementen.
30.05.2024
Ovabalance is beoordeeld met 4.8 sterren op basis van 377 beoordelingen