Ovabalance BV Reviews

4.7 sterren 143 beoordelingen
94 %
aanbevolen door klanten Ovabalance BV

Hoe zou jij dit beoordelen

Vertel ons hoe Ovabalance BV je gelukkig maakte
Help toekomstige klanten door te praten over klantenservice, prijs, levering, retouren en terugbetalingen.
minimaal 10 tekens
Wil je een foto / video toevoegen aan deze review?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(alleen JPEG-, PNG-, MPEG-, OGG-, MP4- en WEBM-bestanden)
Wat is jouw naam?
Laat dit veld leeg als je jouw recensie anoniem wilt publiceren
(optioneel)
Wat is jouw e-mail?
We hebben jouw e-mailadres nodig om te controleren of jouw beoordeling echt is
Houd er rekening mee dat we uw e-mail met het bedrijf kunnen delen om uw bestelling te verifiëren.
Ovabalance BV 5 star review on 13th March 2023
Kate
Ovabalance BV 5 star review on 13th March 2023
Joni
Ovabalance BV 5 star review on 13th March 2023
Lauren Corbeel
Ovabalance BV 5 star review on 13th March 2023
Berfin Yardak
Ovabalance BV 5 star review on 13th March 2023
Nikki
Ovabalance BV 5 star review on 13th March 2023
Kelly Broeders Aarts
Ovabalance BV 5 star review on 13th March 2023
Kelly Broeders Aarts
39
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Qua bezorging 5 sterren. Had het de volgende dag in huis. Of de producten werken weet ik nog niet. Ben net begonnen. Ik heb Dim en Menoformula. Ik ben erg benieuwd wat het voor mij gaat betekenen.
behulpzaam Verslag doen van
09.06.2023
Mooi hoe je persoonlijk wordt benaderd met de reden waarom de eigenaar met deze producten begonnen is. Bestellingen kwam op tijd. Verpakking en product zien er top uit.
behulpzaam Verslag doen van
16.05.2023
Hi! I have not been able to try your product because it has not arrived. The shipping service says it has been deivered but I did not receive it. Could you please contact me to give more details? Afterwards, I am happy to change my review.
behulpzaam Verslag doen van
15.05.2023
Levering was zeer snel, maar zoals ik had verwacht naar aanleiding van de reacties op internet. Vanwege pcos de dci besteld + six sense. Ik had er niet veel van verwacht, want tot nu toe nog niets gevonden wat helpt. Bijzonder om te merken dat binnen 2 dagen de zoete trek zo goed als verdwenen was en ik relaxed de supermarkt door kan lopen. Ik heb het pas net in huis, dus ik twijfel nog of het in mijn hoofd zit, maar het lijkt te werken!
behulpzaam Verslag doen van
15.05.2023
Gister begonnen met tweemaal daags DCI dus daar kan ik nog niet veel over kwijt. Echter, het feit dat ik 5 dagen geleden besteld heb en inmiddels al 9 mailtjes (waarvan 2 noodzakelijk) heb moeten ontvangen vanuit Ovabalance is iets te veel van het goede. Gelukkig bestond de mogelijkheid om je uit te schrijven dus dat heb ik direct gedaan.
behulpzaam Verslag doen van
09.05.2023
De site is duideljik en de vragen die ik nog had werden heel fijn beantwoord door de klantenservice. Aanrader!
behulpzaam Verslag doen van
22.03.2023
Pas 2 weken bezig met de supplementen, dus nog te kort om verschil te merken, maar het advies en de snelle levering zijn super!
behulpzaam Verslag doen van
20.03.2023
Duidelijke informatie en snelle verzending. Ik gebruik de producten nu bijna een week en heb wel hrt idee dat het werkt. Ik had vrijwel direct minder zoete cravings en voel me wat energieker.
behulpzaam Verslag doen van
20.03.2023
Enorm snelle levering en echt een goeie ervaring met de balance producten! Would recommend
behulpzaam Verslag doen van
18.03.2023
Niet alleen snelle levering en goede producten maar ook herinneringen wanneer je door je voorraad heen bent. Zeer tevreden over bedrijf en product!
behulpzaam Verslag doen van
15.03.2023
Snelle levering en super heldere communicatie toen ik wat vragen had over de producten. Ik gebruik ze nu een week en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld!!
behulpzaam Verslag doen van
15.03.2023
Snelle levering, gebruiksvriendelijke website. Redelijke prijzen!
behulpzaam Verslag doen van
15.03.2023
Ik gebruik het nu een week en ik merk duidelijk verschil in mijn huid en mijn humeur.
behulpzaam Verslag doen van
14.03.2023
Snelle levering en mijn vraag werd ook snel beantwoord. Ik ben heel tevreden.
behulpzaam Verslag doen van
12.03.2023
Makkelijke te bestellen, goed advies op de site en een super snelle levering en onderhoud van contact is ook top! Ik ga hier zeker weer bestellen.
behulpzaam Verslag doen van
11.03.2023
Heel fijn product! Ik ben pas net begonnen met DCI en Six sence maar Ik voel mij nu al 10 keer beter
behulpzaam Verslag doen van
08.03.2023
Ik ben super blij dat ik eindelijk iets gevonden heb om mijn pcos klachten te kunnen verminderen! Super handig vind ik ook de herhaal optie. Zo vergeet ik nooit op tijd een nieuwe lading te bestellen.
behulpzaam Verslag doen van
07.03.2023
Duidelijke webshop en praktische informatie.
behulpzaam Verslag doen van
06.03.2023
Uitstekende service, snelle levering. Veel duidelijke informatie over producten. Zit ook een bijsluiter bij de bestelling met goede informatie. Ik heb het product nog niet lang genoeg gebruikt om er een oordeel over te geven.
behulpzaam Verslag doen van
06.03.2023
Om te beginnen ben ik altijd enorm onder de indruk van hoe bizar snel mijn supplementen geleverd worden! Zelfs als ik weer eens te laat bestel( als het al op is), heb ik het vaak de volgende dag alweer in huis! Verder heel blij met de goede kwaliteit van alle supplementen. Dci helpt mij enorm om grip te houden op mijn suikerspiegel en constante behoefte aan iets zoets. En beïnvloed daarmee mijn cyclus weer positief. Het is geen goedkoop supplement, maar het is eentje die een stabiele basis is geworden tussen alle supplementen die ik voor Pcos slik. Ook heb ik ze geslikt tijdens mijn zwangerschapsxhap om mijn zwangerschapsdiabetis te managen zonder medicatie ( maar wel met een strikt dieet ).
behulpzaam Verslag doen van
04.03.2023
Ovabalance BV is beoordeeld met 4.7 sterren op basis van 143 beoordelingen