www.polplan.co.uk/london Reviews

4.9 Rating 174 Reviews
98 %
of reviewers recommend www.polplan.co.uk/london

Write Your review

Tell us how www.polplan.co.uk/london made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Dziękuję za profesjonalne podejście i bardzo miłą obsługę. Bardzo polecam Pana Jakuba
Helpful Report
Posted 1 month ago
Spotkałam się dzisiaj z bardzo miłą obsługą przez bardzo sympatyczna kompetentna i pomocną Pamelę Basara.Chcialabym żeby wszystkie osoby zajmujące się obsługą klienta były jak ta miła Pani.Jeszcze raz dziękuję za tak przemiłą obsługę.Dzieki tak miłej obsłudze chce się do Was wracać i polecać innym.Obsluga na 10.😁
Helpful Report
Posted 1 month ago
Good service 👍
Helpful Report
Posted 1 month ago
Thank you for professional service, I have been with you for 5 years, I never have a problem. Thank you Jakub Boruszewski for advising the perfect insurance for my car.
Helpful Report
Posted 2 months ago
good service😁👍
Helpful Report
Posted 2 months ago
Dziękuję panu Jakubowi Boruszewskiemu za miłą obsługę i za wyjaśnienie mi wszystkich niewiadomych w sprawie mojej polisy, bardzo polecam
Helpful Report
Posted 2 months ago
Profesjonalna obsługa, wszystko dobrze wytłumaczone. W szczególności dziękuję pani Amanda Zielińska za znalezienie idealnej polisy. Polecam 5 stars. Pozdrawiam
Helpful Report
Posted 2 months ago
Szanowna p. Patrycja, nie rozmawiając ze mną postanowiła samowolnie przedłużyć moje ubezpieczenie Nikt się ze mną nie kontaktował tylko dostałem wiadomość SMS, że automatycznie zostanie przedłużone ubezpieczenie od kilku dnie próbuje zadzwonić, Jakim prawem chcą pobrać pieniądze za coś, co nie jest uzgodnione ze mną.
Helpful Report
Posted 2 months ago
I am very pleased with the conversation with Mrs. Amanda, I recommend it.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Chciałam podziękować Panu Patryk Kula. Profesjonalnie,szybko,dokładnie wytłumaczył wszystko. Cierpliwie odpowiadał na każde pytanie. Polecam
Helpful Report
Posted 2 months ago
Excellent service!Very helpful. Many thanks to Piotr Rzymowski for a amazing and professional service. Highly recommended. Pawel F.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Witam. Chciałbym wystawić 6+ dla Pani Amandy Zielinskiej. Jestem bardzo zadowolony z świadczonych usług oraz usatysfakcjonowany znaleziona oferta. + Komunikacja + Profesjonalizm + Zaangażowanie + Niskie ceny + Miła obsługa Jedyny minus to ten u mnie pod maska na akumulatorze.;) Pozdrawiam
Helpful Report
Posted 2 months ago
5 stars. We sometimes discuss the price, but we always find a compromise Czarek
Helpful Report
Posted 3 months ago
Bardzo dziękuję Pani Amandzie za profesjonalną obsługę, bardzo miła i pomocna osoba, jestem usatysfakcjonowana jeśli chodzi o ubezpieczenie. Bardzo dziękuję 🌺
Helpful Report
Posted 3 months ago
Dziękuję Panie Jakubie za profesjonalną obsługę. Do usłyszenia... za rok:))
Helpful Report
Posted 3 months ago
Bardzo dobra oferta na ubezpieczenie domu i profesjonalna obsługa, przeprowadzona przez Pana Jakuba Boruszewskiego. Dziekuje i pozdrawiam:)))
Helpful Report
Posted 3 months ago
Bardzo miła i profesionalna obsługa, godna polecenia. Szczególnie pozdrawiam Panią Amandę Zielińską
Helpful Report
Posted 3 months ago
Bardzo dobra obsługa. Pani Amanda!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Pani Amanda Zielińska. Gorąco polecam, sztandarowy przykład profesjonalizmu i szeroko pojętego terminu ( customer service). Pani Amanda zna się na swojej pracy z pewnością. Szybko,sprawnie, profesjonalnie.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Bardzo miła Pani, profesjonalne podejście do klienta i dobrze wytłumaczone warunki zawarcia umowy.
Helpful Report
Posted 3 months ago
www.polplan.co.uk/london is rated 4.9 based on 174 reviews