www.polplan.co.uk/london Reviews

5.00 Rating 24 Reviews
100 %
of reviewers recommend www.polplan.co.uk/london

Write Your review

Tell us how www.polplan.co.uk/london made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Fantastyczne obsługa, a szczególnie Pani Beata
Helpful Report
Posted 1 day ago
I am very satisfied with the professional service and the best valuation
Helpful Report
Posted 4 days ago
Bardzo miło, sprawnie, profesjonalnie. Dziekuje i polecam
Helpful Report
Posted 5 days ago
Witam. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Chciałam podziękować Pani Beacie K za pomoc. Jestem bardzo zadowolona i do usłyszenia. Pozdrawiam
Helpful Report
Posted 5 days ago
Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta. Pani Anna Siatkowska która dopasowała moją polisę zrobiła to znakomicie omawiając i wyjaśniając najdrobniejsze szczegóły w bardzo miłej atmosferze, po prostu mistrzostwo świata gratuluję tak dobrej i profesjonalnej pracownicy, z przyjemnością daję Pani dziesięć złotych gwiazdek, zarazem polecając wszystkim państwa firmę
Helpful Report
Posted 6 days ago
Bardzo miła obsługa. Wszystko w języku polskim. Ubezpieczenie wyszło mi taniej o około £100 niż w firmie z którą byłem kilka lat. Potem mija firma chciała mi obniżyć o tę kwotę, ale powiedziałem im żeby spadali.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Karolina was very professional and diligent. I think he genuinely wants to help people get the best deal on car insurance. Thank you.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Profesjonalni dziekuje bardzo Panie Marcinie
Helpful Report
Posted 1 week ago
Great customer service, very helpful! You can feel that that they care about you. Phone line quick response. Overall great experience over last few years - highly recommended. Huge thank you especially for Sylwia Baniak-Wrzos for solving my issue so quick with my best interest in mind. Wspaniała obsługa, bardzo dobry kontakt. Miłe głosy w słuchawce 😀 Szczególne podziękowania dla Pani Sylwii Baniak-Wrzos za bardzo szybką reakcje i rozwiązanie dość niecodziennej sytuacji w jakiej się znalazłem kilka dni temu. Dziękuję bardzo i oczywiście polecam znajomym firmę Polplan. Dziękuje za minione lata. Pozdrawiam
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Bardzo miła i profesjonalna obsługa dziękuję i polecam jestem już po 10 lat i nigdy nie miałem żadnego problemu z ta firma
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
I highly recommend. Great service.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Professional service, highly recommend. Ubezpieczam samochód z firma pol plan od wielu lat jestem bardzo zadowolaona. Polecam Panią Karoline Wawrzeniuk, profeanonalana i miła obsługa.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dzień dobry. Firma Pol plan to najlepsza z jaką się spotkałem . Jestem u Was od 5 lat. Mialem ostatnio wypadek samochodowy i myślałem , że nie dam rady tym wszystkim rzeczom , które trzeba załatwiać . Pierwszy telefon odebrał świetny konsultant , który mnie uspokoił. I powiedział , wszystko będzie załatwione . Ja przez ponad tydzień nie byłem w stanie nic załatwić. Potem dodzwoniłem się do działu szkód i odebrała przemiła Pani Krystyna. Powiem Wam Wszystkim, mistrzostwo świata. Pani Krystyno bardzo , bardzo dziękuję za taką obsługę i szczerość w pomocy. Jesteście WIELCY. Pozdrawiam serdecznie.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Dziękuję Pani Karolinie Wawrzeniuk za miła i profesjonalną obsługę. Mariusz
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo miła obsługa, bardzo polecam innym
Helpful Report
Posted 1 month ago
Pani Dominika Micherda wykonała dziś dobrą pracę udzieliła mi wszelkich potrzebnych informacji co do ubezpieczenia auta Dziękuję
Helpful Report
Posted 1 month ago
Bardzo miła obsługa. Pani Patrycja Osuch polecam w 100%
Helpful Report
Posted 1 month ago
Jestem już 13 lat z tą firmą i będę kontynuował dalej. Miła obsługa i profesjonalizm, ostatnim razem była to pani Agnieszka Workiewicz dziękuję.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Pani Sylwią Baniak-Wrzos - Fachowa obsługa, profesjonalizm, poczucie humoru i dystans. Wszystko czego oczekujesz od zawodowca znajdziesz u tej Pani! Polisa całkowicie zaspokoiła moje oczekiwania, pomimo wyjątkowej sytuacji. Pozdrawiamy Mariusz i Anna
Helpful Report
Posted 6 months ago
Serdeczne podziekowania dla Pani Dominika Micherda z polplan . Pani jest bardzo miła i uprzejma . Pełen profesjonalizm , nie wiele jest takich ludzi , bardzo polecam , . Napewno zajdzie pani daleko . Oby tak dalej . Pani szef może być z pani DUMNY i mam nadzieje ze to docenia .
Helpful Report
Posted 7 months ago
www.polplan.co.uk/london is rated 5.00 based on 24 reviews