www.polplan.co.uk/london Reviews

4.98 Rating 63 Reviews
100 %
of reviewers recommend www.polplan.co.uk/london

Write Your review

Tell us how www.polplan.co.uk/london made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Anna Siatkowska Szybka i profesjonalna obsługa
Helpful Report
Posted 2 days ago
Jak zawsze ubezpieczenie z najlepszą ceną. Jestem klientem PolPlanu od pięciu lat i nigdy się nie zawiodłem. Polecam pana Jakuba Boruszewskiego - świetny fachowiec, profesjonalista.
Helpful Report
Posted 3 days ago
Bardzo polecam Jakub Boryszewki posługa na najwyższym poziomie 👍👍👍👍
Helpful Report
Posted 6 days ago
Jakub Boruszewski Profesjonalna obsługa ogromna znajomość do produktów które są świadczone przez Pol Plan Insurance ubezpieczenia auta przebiegło szybko sprawnie bardzo polecam pana Jakuba Dziękuję bardzo panie Jakubie
Helpful Report
Posted 1 week ago
Pani Beata Klarkowska pełen profesjonalizm i przemiła obsługa
Helpful Report
Posted 1 week ago
Bardzo dobra obsługa, jestem zadowolony i polecam firmę.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękuję za profesjonalną obsługę jesteście super firmą dziękuje Jakubowi Boruszewskiemu za pomoc
Helpful Report
Posted 1 week ago
Dziękuję Pani Beacie Klarkowskiej za miłą obsługę
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Super obsługa szczegóne podziękowania dla Pani Beaty Klarkowskiej za poświęcenie swojego prywatnego czasu w negocjacjach z ubezpieczycielem
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękuje za bardzo miła obsługę klienta. Moja polisa zakładałem przy pomocy Jakuba B. bardzo miła i rzetelna obsługa . Polecam z całego serca Pana Jakuba - profesjonalna obsługa . Takich profesjonalistów aż miło się słucha. Pozdrawiam cała obsługę Firmy Pol -Plan Insurance👌👌👌
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Dziękuję wszystko pięknie wytłumaczone oferta najlepsza. Dziękuję. Pomógł nam Pan Jakub Boruszewski
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Bardzo ma i cierpliwa obsługa. Pan Mateusz Wojcieszak , który przeprowadził mnie przez proces ubezpieczenia wyjaśnił wszystko dokładnie , wiedział kiedy moje NIE oznacza NIE :) a TAK Oznacza TAK. I to mi się bardzo podoba.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Bardzo miła i fachowa obsługa
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Bardzo polecam, pan Jakub Boruszewski bardzo dobrze sie spisał. Wmiare szybko sprawnie ,super obsługa.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Super obsługa, Pan Jakub Boruszewski był bardzo miły pomocny i wyrozumialy. Cena bardzo przystępna;) Serdecznie pozdrawiam
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Z podziękowaniami dla Pana Mateusz Wojcieszak za bardzo dobra współpracę, bardzo dobry kontakt , jestem mega zadowolony i polecam !! Mila i szybka obsługa:) w szczególności dla Mateusz Wojcieszak. Pozdrawiam.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Z całego serca polecam i dziękuję firmie pol-plan. Szczególne podziękowanie kieruję do Pani Beaty Klarkowskiej za konkretną ale przede wszystkim profesjonalną pomoc.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Bardzo dziekuje pani Dominice MMicherda za bardzo miła rozmowę, która doprowadziła do ubezpieczenia mojego auta. Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Korzystałam z usług Pani Aleksandry Jestem bardzo wdzięczna i zadowolona za miłą szybką i profesjona obsluge. Chwilę po tym jak zgłosiłam szkodę sprawa była w procesie a kilka dni później problem rozwiązany. Serdecznie polecam - raz jeszcze dziękuję 😊
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Świetna obsługa polecam Pana Jakuba Boruszewski
Helpful Report
Posted 1 month ago
www.polplan.co.uk/london is rated 4.98 based on 63 reviews