Strømløs.no Reviews

4.48 Rating 64 Reviews
88% of reviewers recommend Strømløs.no
Visit Website

Phone:
69109065

Email:
salg@solcellespesialisten.no

Location:
Stabburveien 1A

Are you a business owner?
Click Here

Write Your review

Tell us how Strømløs.no made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photo to this review?
Upload Photo
(only JPEG and PNG files) (optional)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

Merchant Metrics
This data is produced by analysing genuine customer experiences. It is not a guarantee of the company.
Customer Service
communication channels
Email
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"God kompetanse, svarer kjapt på tekniske spørsmål på mail og telefon, Ørjan er fin å diskutere tekniske løsninger med. Gode priser og bra vareutvalg."
Helpful Report
Posted 1 week ago
Visit Website
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Rask levering setter jeg pris på. Uaktuelt å vente i opptil 4 uker på en forsendelse."
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Veldig godt fornøyd. God service og hurtig levering."
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"helt sykt bra priser å service å kvalitet"
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Super service og fleksibel håndtering av ordren min."
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Litt kort og enkel kundeservice, svarer aldri på mail"
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? no
"Vi fikk tilsendt et solpanel som var full av flekker på glasset som det ikke gikk an å ta bort. Ved henvendelse til Strømløs fik jeg å vite at dette var vanlig! Jeg har ikke sett paneler med slike flekker før. Panelet hadde heller ikke ekstra forsterkning i rammen slik det var beskrevet i produktbeskrivelsen på nettsiden. Jeg har skrevet to mails til Strømløs som ikke har blitt besvart. Synes ikke at dette holder mål. Kan ikke anbefale å handle her."
Helpful Report
Posted 1 month ago
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Har ikke testet panelet enda :)"
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Alt gikk greit! Ang.levering//Nu montert og er fornøyd! Takk for handelen."
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Oversiktlig nettbutikk. Varepartier med gode nye løsninger - ikke ubegrenset med lager. Fordel å vite hva man trenger -lett å finne frem på sidene."
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Grei handel, oppfølgingspørsmål på tlf ble kjapt og greit besvart...Har nok skaffet seg en ny kunde her.👍"
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"God service og raske og gode svar på mine spørsmål! En ting jeg mener kan forbedres er litt mer utfyllende beskrivelser av produkter, samt linker til datablad/ dokumentasjon"
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Raskt levert"
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
"Fikk god rådgivning og service."
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Levert iht avtale og pris"
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Rask levering og gode priser."
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? no
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Jeg venter fortsatt på svar på min henvendelse vdr feil vare. Det fulgte ingen retur info i pakken. På nettsiden opplyses det om at tlf 69109065 er betjent fra kl 08:00. Da jeg ringte fikk jeg beskjed om at telefonen besvares fra kl 09:00. Jeg ringte på nytt kl 09:00, men ingen tar telefonen. Det spilles kun musikk i 15 minutter før jeg ga opp"
Helpful Report
Posted 2 months ago
Hei. Takk for din tilbakemelding, den er viktig for oss. Vi vil selvfølgelig rette info på åpningstiden om den er feil på nettsiden. Vedr. feilsendt vare ble videreformidlet sist vi snakket på telefon og er under behandling. Mvh. Strømløs
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Enkelt å bestille, leverer fort og billig, samt god kvalitet på panelene"
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Jeg er godt fornøyd så langt :-)"
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Hurtig og korrekt leveranse. Greie priser."
Helpful Report
Posted 2 months ago
Strømløs.no is rated 4.48 based on 64 reviews