Strømløs.no Reviews

4.56 Rating 52 Reviews
90% of reviewers recommend Strømløs.no
Visit Website

Phone:
69109065

Email:
salg@solcellespesialisten.no

Location:
Stabburveien 1A

Are you a business owner?
See Business Solutions

Write Your review

Tell us how Strømløs.no made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photo to this review?
Upload Photo
(only JPEG and PNG files) (optional)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
BOOM! Your review is being processed!

Thank you for helping other customers to make an informed decision.

Why not write another review on a recent company you have used and be in with a chance to win £250 Amazon Gift Card. Review Another Company

Merchant Metrics
This data is produced by analysing genuine customer experiences. It is not a guarantee of the company.
Customer Service
communication channels
Email
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Raskt levert"
Posted 2 days ago
Visit Website
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
"Fikk god rådgivning og service."
Posted 3 days ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Levert iht avtale og pris"
Posted 3 days ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Rask levering og gode priser."
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? no
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Jeg venter fortsatt på svar på min henvendelse vdr feil vare. Det fulgte ingen retur info i pakken. På nettsiden opplyses det om at tlf 69109065 er betjent fra kl 08:00. Da jeg ringte fikk jeg beskjed om at telefonen besvares fra kl 09:00. Jeg ringte på nytt kl 09:00, men ingen tar telefonen. Det spilles kun musikk i 15 minutter før jeg ga opp"
Posted 1 week ago
Hei. Takk for din tilbakemelding, den er viktig for oss. Vi vil selvfølgelig rette info på åpningstiden om den er feil på nettsiden. Vedr. feilsendt vare ble videreformidlet sist vi snakket på telefon og er under behandling. Mvh. Strømløs
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Enkelt å bestille, leverer fort og billig, samt god kvalitet på panelene"
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Jeg er godt fornøyd så langt :-)"
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Hurtig og korrekt leveranse. Greie priser."
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"God service og gode anbefalinger."
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Jeg er forundret over hvor billig alt er , og at det er skikkelig kvalitets varer som selges 😁"
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Hyggelig folk på kundeservice. Noen av mine spørsmål kunne vært unngått om artikkelbeskrivelsen i nettbutikken hadde vært enda mer detaljert. Anlegget fungerer utmerket, og med ekstra paneler og koblinger jeg handlet denne gang vil det forhåpentligvis få ønsket kapasitet på ladingen fra sola :)"
Posted 1 week ago
Hei Sven. Takk for hyggelig og ikke minst nyttig tilbakemelding. Vi vil ta med dette med artikkelbeskrivelse videre slik at vi får mer utfyllende og informative sider som gjør kjøpsprosessen enklere. Vi håper de nye panelene vil gi anlegget et skikkelig boost, og ikke nøl med å ta kontakt om du har andre spørsmål! Mvh. Strømløs
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Fikk tilsendt feil vare."
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Disse folkene på Stromlos.no er bare helt topp og hjelper og svarer godt og forståelig på spørsmål fra kunden. Raske til å levere også. De har kvalitetsprodukter som virker og virker"
Posted 1 week ago
Hei Ole, og takk for hyggelig tilbakemelding. Vi håper anleggene fortsetter å produsere strøm for full guffe også nå utover sensommeren. Ta gjerne kontakt om du har andre spørsmål rundt produktene. Mvh. Strømløs
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Kontakt med support fungerte veldig bra. Henting av varer var gikk også helt smertefritt.. Selve nettbutikken fungerte greit, men savner å få en mail når varene er klare for henting, og før jeg registrerte meg som bruker fikk jeg ikke ordrebekreftelse på den første bestillingen og det var ingen måte å finne status på bestillingen annet enn å kontakte support. En del blanding av norsk og engelsk språk i nettbutikken også."
Posted 2 weeks ago
Hei Jon Petter! Takk for hyggelig og ikke minst konstruktiv tilbakemelding. Dette med rusk i nettbutikk-maskineriet er noe vi er klar over og som vi vil fortsette å jobbe med nå utover høst/vinter når solcelle-sesongen blir litt roligere for vår del. Her er det som du sier en god blanding av språk som må oppdateres. I tillegg må vi få til dette med raske automatiserte ordrebekreftelser. Vi håper uansett at selve anlegget og panelet måtte fungere optimalt og gi gjerne lyd fra deg om du har spørsmål rundt produktene. Mvh. Strømløs
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? no
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Produktene fra Strømløs.no er utrolig bra , men Schenker som dere bruker til å levere varene er kritikkverdig . Dere ordner opp så fort dere kan når det er noe feil , og det er super bra !"
Posted 2 weeks ago
Hei Anny! Takk for nyttig tilbakemelding. Det er viktig for oss å vite hvordan hele kjøpsprosessen fungerer, og det inkluderer naturligvis også transport og leveranse. Selv om forsinkelser, skader og annet er ute av vår kontroll i det øyeblikk varene forlater lageret gjør vi selvfølgelig det vi kan for å sikre trygghet for deg som kjøper. Er det andre ting du lurer på om produktene eller anlegget, så er det bare å ta kontakt. Mvh. Strømløs
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? no
"Hei, Bestillingsportalen mangler mulighet for å sette bestilling på hold for å legge til varer som må registreres manuelt dvs. varer som ikke er på portalen. Nå ble også varene sendt i 2 forsendelser, 2 panel i første og så en restleveranse med et panel. Dette er helt unødvendig. Varene kunne vært sendt samlet. Det ville spart logistikk utgifter. Jeg savner mulighet for at saksbehandler ser gjennom bestilling som er satt på hold for å signere ut bestillinga og ivaretatt samt sett gjennom kommentarene i bestillinga. Mvh Gunder B. Gabrielsen gunder@gabriel-elektro.no Gabriel Elektro AS."
Posted 2 weeks ago
Hei Gunder. Takk for gode tilbakemeldinger. Det er viktig for oss å vite hvor skoen trykker, og vi vil ta med innspillene dere har videre slik at vi kan gjøre nettbutikken mer fleksibel i bruk. Spesielt med tanke på kommentarer fra bruker/bedrift som legges til bestilling. Når det gjelder rekkefølge av ordrer blir de behandlet fortløpende litt etter fifo, men har ikke varer allerede gått ut med Schenker bør vi selvfølgelig klare å få de med på samme pall. Her er det bare å ringe oss om dette skulle skje igjen da vi har noe lengre behandlingstid pr. e-post. Mvh. Strømløs
Posted 1 week ago
Mottok du varene innen rimelig tid? no
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Koselige folk , de ordnet opp når panelet vårt ble stjålet på vei til oss , men det har tatt altfor lang tid fra det ble stjålet og til det kommer hit 😔 Jeg bestilte solcellepanel den 1.juli og jeg håper det kommer i dag 😁👍🏻"
Posted 3 weeks ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Kjapp levering og bra kommunikasjon."
Posted 3 weeks ago
Hei Jan Ole. Takk for hyggelig tilbakemelding. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål rundt produkter eller generelt på solcelleanlegget. Mvh. Strømløs
Posted 1 week ago
"Fantastisk service og varer av høy kvalitet. Superfornøyd!"
Posted 3 weeks ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
"Ekelt og bestille og hente. Gode priser og hygglige folk på hentelageret."
Posted 3 weeks ago
Strømløs.no is rated 4.56 based on 52 reviews