Strømløs.no Reviews

4.51 Rating 67 Reviews
88 %
of reviewers recommend Strømløs.no
Merchant Metrics
Customer Service
communication channels
Email
Read Strømløs.no Reviews
Visit Website

Phone:

69109065

Email:

salg@solcellespesialisten.no

Location:

Stabburveien 1A

Write Your review

Tell us how Strømløs.no made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photo to this review?
Upload Photo
(only JPEG and PNG files) (optional)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Very easy to place an order. Quick delivery (2 days from order). Good quality.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Dyktige hjelpsomme folk
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Har nå hentet solselleanlegget og er i ferd med sluttmonteringen. Leverte skisser og materiell er av beste sort og kundekontakten har vært meget behjelpelig med prosjektet og dimensjoneringen.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
God kompetanse, svarer kjapt på tekniske spørsmål på mail og telefon, Ørjan er fin å diskutere tekniske løsninger med. Gode priser og bra vareutvalg.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Rask levering setter jeg pris på. Uaktuelt å vente i opptil 4 uker på en forsendelse.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Veldig godt fornøyd. God service og hurtig levering.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
helt sykt bra priser å service å kvalitet
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Super service og fleksibel håndtering av ordren min.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Litt kort og enkel kundeservice, svarer aldri på mail
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? no
Vi fikk tilsendt et solpanel som var full av flekker på glasset som det ikke gikk an å ta bort. Ved henvendelse til Strømløs fik jeg å vite at dette var vanlig! Jeg har ikke sett paneler med slike flekker før. Panelet hadde heller ikke ekstra forsterkning i rammen slik det var beskrevet i produktbeskrivelsen på nettsiden. Jeg har skrevet to mails til Strømløs som ikke har blitt besvart. Synes ikke at dette holder mål. Kan ikke anbefale å handle her.
1 Helpful Report
Posted 3 months ago
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Har ikke testet panelet enda :)
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Alt gikk greit! Ang.levering//Nu montert og er fornøyd! Takk for handelen.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Oversiktlig nettbutikk. Varepartier med gode nye løsninger - ikke ubegrenset med lager. Fordel å vite hva man trenger -lett å finne frem på sidene.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Grei handel, oppfølgingspørsmål på tlf ble kjapt og greit besvart...Har nok skaffet seg en ny kunde her.👍
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
God service og raske og gode svar på mine spørsmål! En ting jeg mener kan forbedres er litt mer utfyllende beskrivelser av produkter, samt linker til datablad/ dokumentasjon
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Raskt levert
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Fikk god rådgivning og service.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Levert iht avtale og pris
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Rask levering og gode priser.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? no
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Jeg venter fortsatt på svar på min henvendelse vdr feil vare. Det fulgte ingen retur info i pakken. På nettsiden opplyses det om at tlf 69109065 er betjent fra kl 08:00. Da jeg ringte fikk jeg beskjed om at telefonen besvares fra kl 09:00. Jeg ringte på nytt kl 09:00, men ingen tar telefonen. Det spilles kun musikk i 15 minutter før jeg ga opp
1 Helpful Report
Posted 4 months ago
Hei. Takk for din tilbakemelding, den er viktig for oss. Vi vil selvfølgelig rette info på åpningstiden om den er feil på nettsiden. Vedr. feilsendt vare ble videreformidlet sist vi snakket på telefon og er under behandling. Mvh. Strømløs
Posted 4 months ago
Strømløs.no is rated 4.51 based on 67 reviews