Strømløs.no Reviews

4.50 Rating 119 Reviews
88 %
of reviewers recommend Strømløs.no
Merchant Metrics
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Strømløs.no Reviews
Visit Website

Phone:

69109065

Email:

salg@solcellespesialisten.no

Location:

Stabburveien 1A

Write Your review

Tell us how Strømløs.no made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Rask og god service!
Posted 4 days ago
Hei
Ifm den første bestillingen på deres web side fungerte dette ikke i hele tatt samt at det var deler som ikke var tilgjengelig under visningen (måtte få linker som tok meg inn i på ikke viste sider etc)

Her kompenserte ansatte hos solcellespesialisten glimrende med å bistå bestillingen/kjøpet, tror nok at det bidro til at jeg hadde mail adresser til noen av de ansatte slik at jeg kom lett i kontakt med de riktige personen.
Til info så har jeg tidligere handlet et komplett anlegg og trengte noen tilleggsdeler.

Mvh
Alv Smith Johansen
Posted 1 week ago
Alt Ok, men transportfimaet leverte varen flere km fra riktig adresse. Bare tilfeldigheter og erlig person gjorde at jeg fikk varene som jeg da måtte hente.
Posted 2 weeks ago
Gode paneler og rask levering
Posted 3 weeks ago
Overrasket over å finne så gode priser i Norge. Og rask levering på døra attpå til. Til og med folk som svarer raskt på telefon! Sjeldent i våre nettbutikkdager.
Posted 3 weeks ago
Grei og ryddig handel
Hjelp via telefon
Rask levering
Posted 1 month ago
Gode produkter, men lav tilgjengelighet på telefon og umulig med fysisk oppmøte, betinger tålmodighet fra kunden,
Posted 1 month ago
Fikk solcellepanelet raskt
Enkel og grei handel.
Posted 1 month ago
Takk for din tilbakemelding! Vi håper du blir fornøyd med solcellepanelet. Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller videre oppgraderinger.
Posted 1 month ago
Det var rask levering på avtalt bestilling.
Blir spennende i ta anlegget i bruk.'
Posted 1 month ago
Takk for hyggelig tilbakemelding. Da blir det strøm! Har du spørsmål så er våre konsulenter behjelpelige. Mvh. Strømløs / Solcellespesialisten
Posted 1 month ago
Tilbyr veldig gode produkter. Gir god support på telefon.
Posted 2 months ago
Som alltid tidligere: Gode råd i forkant av bestilling, hurtig levering av gode varer i samsvar med bestilling!
Posted 2 months ago
Super service og kjapp levering
Posted 2 months ago
Bestilling av varer på nett har en lite morsom egenskap ved at det å gå tilbake i en bestilling
for å forandre et punkt utløser at hele bestillingen må gjøres på nytt.
Posted 2 months ago
Hei Tor. Takk for nyttig tilbakemelding på kassen i butikken. Dette skal vi få sjekket opp! Ta gjerne direkte kontakt om du opplever dette igjen så oppretter vi en manuell bestilling for deg.
Posted 1 month ago
Alle varene stmte med bestillingen.
Beste utvalg av varer i nettbutikk i solenergibransjen i Norge.
Kort leveringstid.
Posted 2 months ago
Enkelt og greit, akkurat som avtalt. Kan anbefales
Posted 2 months ago
Enkelt og greit
Posted 2 months ago
God service og info om tekniske spørsmål
Posted 3 months ago
posten rotet med sending,kundeservice ordnet opp kjapt og effektivt.Veldig bra
Posted 3 months ago
Enkelt og greit
Posted 3 months ago
Informativ, enkelt og finne svar på det man som "novise" innen solenergi, lurer på.
Posted 3 months ago
Strømløs.no is rated 4.50 based on 119 reviews