Strømløs.no Reviews

4.49 Rating 112 Reviews
88 %
of reviewers recommend Strømløs.no
Merchant Metrics
Customer Service
Communication Channels
Email
Read Strømløs.no Reviews
Visit Website

Phone:

69109065

Email:

salg@solcellespesialisten.no

Location:

Stabburveien 1A

Write Your review

Tell us how Strømløs.no made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Kjapp levering
Posted 3 months ago
Har fulgt utviklingen av strømløs over noen tid.Har hatt lite solstrømanlegg på hytte i snart 30 år. Siste verson av anlegg var ca 25 år gammelt fra en tid da dette var endel billigre i Sverige enn her i Norge. Jeg har med stor fornøyelse sett at prisen på solcellepaneler har minsket sterkt de senere årene. Sist sommer kjøpte jeg to paneler på 155 W av Strømløs me monteringsutstyr og nye kabler til styringstavle. Meget fornøyd med faglige råd etc fra Strømløs i Fredrikstad. I år har jeg handlet et nytt lite anlegg til min søsters hytte som skal monteres til uken. Skal jeg kritisere noe er det at det enkelte ganger mangler enkelte deler for montering. Jeg ser også fram til at det skjer endel for å senke prisen på solstrømbatterier.
mvh

Hans-Petter Mangschau
Posted 3 months ago
Kjøpsprosessen var grei nok og virket profesjonell og trygg inkl. mulighet for kunde til å skrive inn instrukser/kommentarer til leveransen.
Det var vanskelig å få vite en konkret leveringsdag etter ordrebekreftelse, det er mer viktig enn kort leveringstid.
Den forenklede beregningen av leveringskostnader som ser ut til å være ensidig basert på totalt antall varer, kan virke urimelig når det er et antall av et fåtall varenummer med småting.
Nettsidene virker noe nedlesset med funksjonalitet som til tider kan belaste PCens resurser for mye.
Jeg fikk en feillevert vare som det ble gitt beskjed om på E-post for 3 dager siden uten å ha fått svar enda. Det gjenstår å se hvordan resten av denne omleveringsprosessen går.
Posted 3 months ago
Har handlet her flere ganger.
Rask levering gode produkter og bra priser.
Posted 3 months ago
Raskt og effektivt!
Posted 4 months ago
Helt ok bestilling og leveringsgjennomføring.
Posted 4 months ago
Meget bra kundeservice og rask problemfri leveranse av solcellepaneler
Posted 4 months ago
Fin nettside og rask ekspedering, men svært mangelfunn informasjon om nokre av produkta og ingen chatfunksjon eller telefon for å koma i kontakt med Solcellespesialisten. På kontaktsida vart eg henvist til underleverandørar som ikkje svarte. Sendte også epost til Solcellespesialisten, men fekk ikkje svar. Måtte derfor søkja informasjon på andre nettsider for å få meir informasjon.
Posted 4 months ago
Topp service!!
Posted 4 months ago
God service. Rask forsendelse ved handel.
Posted 4 months ago
Nettsia er veldig bra,lett å finne frem. Samtidig er det mye bra info angående produktet.
Produktet viser seg å være av god kvalitet.
Posted 4 months ago
Bra pris og varen var som forventet
Posted 4 months ago
har ikke montert solcella ennå, men det var veldig hurtig levert av Dere.
veldig fornøyd.
Posted 5 months ago
Rask levering og god pris...
Posted 5 months ago
Greie og raske svar på spørsmål ang. solcelleanlegg. Siste varene kommer kjemperaskt med Schenker.
Anbefales :))
Posted 5 months ago
Alt var helt o.k. Jeg snakket med en hyggelig og kompetent person, og varen kom som avtalt.
Posted 5 months ago
Raskt og go
Posted 5 months ago
Det er flott med strømløs på hytten uten innlagt elektrisitet. Supert.
Posted 5 months ago
Rask levering, og komplett ordre levert på døra, til god pris!
Posted 5 months ago
Bra produkter
Posted 6 months ago
Strømløs.no is rated 4.49 based on 112 reviews