Strømløs.no Reviews

4.50 Rating 66 Reviews
88 %
of reviewers recommend Strømløs.no
Merchant Metrics
Customer Service
communication channels
Email
Read Strømløs.no Reviews
Visit Website

Phone:

69109065

Email:

salg@solcellespesialisten.no

Location:

Stabburveien 1A

Write Your review

Tell us how Strømløs.no made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photo to this review?
Upload Photo
(only JPEG and PNG files) (optional)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Jeg er godt fornøyd så langt :-)
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Hurtig og korrekt leveranse. Greie priser.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
God service og gode anbefalinger.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Jeg er forundret over hvor billig alt er , og at det er skikkelig kvalitets varer som selges 😁
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Hyggelig folk på kundeservice. Noen av mine spørsmål kunne vært unngått om artikkelbeskrivelsen i nettbutikken hadde vært enda mer detaljert. Anlegget fungerer utmerket, og med ekstra paneler og koblinger jeg handlet denne gang vil det forhåpentligvis få ønsket kapasitet på ladingen fra sola :)
Helpful Report
Posted 3 months ago
Hei Sven. Takk for hyggelig og ikke minst nyttig tilbakemelding. Vi vil ta med dette med artikkelbeskrivelse videre slik at vi får mer utfyllende og informative sider som gjør kjøpsprosessen enklere. Vi håper de nye panelene vil gi anlegget et skikkelig boost, og ikke nøl med å ta kontakt om du har andre spørsmål! Mvh. Strømløs
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Fikk tilsendt feil vare.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Disse folkene på Stromlos.no er bare helt topp og hjelper og svarer godt og forståelig på spørsmål fra kunden. Raske til å levere også. De har kvalitetsprodukter som virker og virker
Helpful Report
Posted 3 months ago
Hei Ole, og takk for hyggelig tilbakemelding. Vi håper anleggene fortsetter å produsere strøm for full guffe også nå utover sensommeren. Ta gjerne kontakt om du har andre spørsmål rundt produktene. Mvh. Strømløs
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Kontakt med support fungerte veldig bra. Henting av varer var gikk også helt smertefritt.. Selve nettbutikken fungerte greit, men savner å få en mail når varene er klare for henting, og før jeg registrerte meg som bruker fikk jeg ikke ordrebekreftelse på den første bestillingen og det var ingen måte å finne status på bestillingen annet enn å kontakte support. En del blanding av norsk og engelsk språk i nettbutikken også.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Hei Jon Petter! Takk for hyggelig og ikke minst konstruktiv tilbakemelding. Dette med rusk i nettbutikk-maskineriet er noe vi er klar over og som vi vil fortsette å jobbe med nå utover høst/vinter når solcelle-sesongen blir litt roligere for vår del. Her er det som du sier en god blanding av språk som må oppdateres. I tillegg må vi få til dette med raske automatiserte ordrebekreftelser. Vi håper uansett at selve anlegget og panelet måtte fungere optimalt og gi gjerne lyd fra deg om du har spørsmål rundt produktene. Mvh. Strømløs
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? no
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Produktene fra Strømløs.no er utrolig bra , men Schenker som dere bruker til å levere varene er kritikkverdig . Dere ordner opp så fort dere kan når det er noe feil , og det er super bra !
Helpful Report
Posted 3 months ago
Hei Anny! Takk for nyttig tilbakemelding. Det er viktig for oss å vite hvordan hele kjøpsprosessen fungerer, og det inkluderer naturligvis også transport og leveranse. Selv om forsinkelser, skader og annet er ute av vår kontroll i det øyeblikk varene forlater lageret gjør vi selvfølgelig det vi kan for å sikre trygghet for deg som kjøper. Er det andre ting du lurer på om produktene eller anlegget, så er det bare å ta kontakt. Mvh. Strømløs
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? no
Hei, Bestillingsportalen mangler mulighet for å sette bestilling på hold for å legge til varer som må registreres manuelt dvs. varer som ikke er på portalen. Nå ble også varene sendt i 2 forsendelser, 2 panel i første og så en restleveranse med et panel. Dette er helt unødvendig. Varene kunne vært sendt samlet. Det ville spart logistikk utgifter. Jeg savner mulighet for at saksbehandler ser gjennom bestilling som er satt på hold for å signere ut bestillinga og ivaretatt samt sett gjennom kommentarene i bestillinga. Mvh Gunder B. Gabrielsen gunder@gabriel-elektro.no Gabriel Elektro AS.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Hei Gunder. Takk for gode tilbakemeldinger. Det er viktig for oss å vite hvor skoen trykker, og vi vil ta med innspillene dere har videre slik at vi kan gjøre nettbutikken mer fleksibel i bruk. Spesielt med tanke på kommentarer fra bruker/bedrift som legges til bestilling. Når det gjelder rekkefølge av ordrer blir de behandlet fortløpende litt etter fifo, men har ikke varer allerede gått ut med Schenker bør vi selvfølgelig klare å få de med på samme pall. Her er det bare å ringe oss om dette skulle skje igjen da vi har noe lengre behandlingstid pr. e-post. Mvh. Strømløs
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? no
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Koselige folk , de ordnet opp når panelet vårt ble stjålet på vei til oss , men det har tatt altfor lang tid fra det ble stjålet og til det kommer hit 😔 Jeg bestilte solcellepanel den 1.juli og jeg håper det kommer i dag 😁👍🏻
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Kjapp levering og bra kommunikasjon.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Hei Jan Ole. Takk for hyggelig tilbakemelding. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål rundt produkter eller generelt på solcelleanlegget. Mvh. Strømløs
Posted 3 months ago
Fantastisk service og varer av høy kvalitet. Superfornøyd!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Ekelt og bestille og hente. Gode priser og hygglige folk på hentelageret.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? no
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Sein levering elles bra priser og hyggelig kundeservice.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Kjapp levering, produktet var supert og akkurat den kvaliteten jeg forventet.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Sen tilbakemelding og veldig vanskelig og få kontakt på telefon
Helpful Report
Posted 4 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Vi har nå fått opp solcellepanelet og det virker som bare det . Topp hjelp når panele ble borte på veien til oss , men syntes det går treng med å få det hit . Panel 1 : 12 dager , panel 2 : ventet vi fortsatt på , til nå 16 dager ...
Helpful Report
Posted 4 months ago
Hei Anny. Tusen takk for din tilbakemelding! Dette hjelper oss å bli bedre på levering og transport. Det er kjedelig for alle når varer blir borte underveis. Transporttiden her er selvfølgelig alt for treg i dette tilfellet når vi til vanlig har rundt 1-3 dager. Vi jobber med å sende ut nytt panel, og sender deg også et lite plaster på såret til din e-post innen kort tid. Vennlig hilsen Strømløs
Posted 4 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Perfekt størrelse og god kvalitet
Helpful Report
Posted 4 months ago
Mottok du varene innen rimelig tid? yes
Var kjøpsprosessen enkel? yes
Kjøpte 6 panelkontakter, pris 240kr, frakt 237kr!. Konvolutt med 6 kontakter kom frankert med 50kr i frimerker. Svarer ikke på henvendelse hvorfor den høye frakt og store forskjell.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Hei Knut. Takk for din tilbakemelding. Vi har noe rusk i maskineriet når det gjelder kalkulering av frakt. Dette er noe vi jobber med sammen med våre utviklere. Gi oss gjerne beskjed på e-post om du får flere slike avvik og store forskjeller, så retter vi opp dette og sender vare manuelt fakturert. Vennlig hilsen Strømløs
Posted 4 months ago
Strømløs.no is rated 4.50 based on 66 reviews