Tieroom Sweden Reviews

4.77 Rating 1,122 Reviews
97 %
of reviewers recommend Tieroom Sweden
Read Tieroom Sweden Reviews
Visit Website

Phone:

018-444 56 08

Email:

info@tieroom.se

Write Your review

Tell us how Tieroom Sweden made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Fantastiska produkter - snabbt och enkelt levererade. Och en överskådlig hemsida. Här finns alltid helt rätt produkter för varje outfit.
Posted 1 month ago
Användarvänlig hemsida. Snabb frakt. Bra kvalitet på produkterna. Bra priser med rabatt vid köp av flera produkter vilket uppskattades.
Posted 1 month ago
Snabb leverans. Bra med tygprover.
Posted 1 month ago
Prisvärt, snygga grejer och snabb leverans!
Posted 1 month ago
Snabb leverans!
Posted 1 month ago
Snabb leverans och fina produkter!
Posted 1 month ago
Bra utbud, till bra priser. Första försändelsen slarvade Post Nord bort. Kundtjänst hos Tieroom skickade omgående nytt paket, bra service!
Posted 1 month ago
Lika bra som alltid när jag handlar här .
Rekommenderar att man beställer provbitar först så man ser den exakta färgen och lystern, då blir man nöjd med sitt val sen. Leveransen är blixtsnabb, så man har tid att beställa en provbit.
Jag beställde 10 provbitar och blev förtjust i flera st.
(Asken och arrangemanget har jag fixat själv)
Posted 1 month ago
????????????
Posted 1 month ago
Fin snygg slips, smidigt
Posted 1 month ago
Bra service, krångelfri retur ??
Posted 1 month ago
Snabb leverans och superfina produkter!
Posted 1 month ago
Enkelt att beställa med en bra service
Posted 1 month ago
Köpte en döskalleslips (SCALPINISM Black klassisk slips) som levererades snabbt och smidigt och slipsen är av yttersta kvalite'. Grymt nöjd med mitt köp hos Tieroom.
Är egentligen inte en slipskille till vardags men jag såg många grymma slipsar på Tieroom så denna är säkerligen inte den sista jag köper från dem. :)
Posted 1 month ago
Toppen jaaaa toppen
Posted 1 month ago
Rekommenderas, bra pris och snabb leverans
Posted 2 months ago
Snabb o bra service
Posted 2 months ago
Enkelt att hitta och köpa varor. ?
Posted 2 months ago
Extremely quick delivery, good quality
Posted 2 months ago
Provbiten var 2×5cm brukar vara större
Posted 2 months ago
Tieroom Sweden is rated 4.77 based on 1,122 reviews