Wall Street English Israel Reviews

4.65 Rating 34 Reviews
91 %
of reviewers recommend Wall Street English Israel
Read Wall Street English Israel Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
צוות מורים מקצועי
התקדמות מהירה
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 2 years ago
אני היום חזרתי מחול בטיול והרגשתי מעולה
(Kiriyat Bialik Kiriyon Mall) - Posted 2 years ago
היחס ורמת הלימודים טובים מאוד
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 2 years ago
WS the best
(Haifa Grand Kanyon Mall) - Posted 2 years ago
היה מושלם, התקדמתי מאוד בעזרת המורים והצוות! תודה
(Tel Aviv Azrieli Mall TLV) - Posted 2 years ago
השיטה מרתקת ומקצועית, המורים תומכים בחוויית הלמידה וצוות השירות מלא רצון טוב ותורם להעמקת הטכניקה.
אני מתקשה להשיג אתכם טלפונית באופן ישיר!
(Jerusalem Central Bus Station) - Posted 2 years ago
היה מעולה אין מלים בכל בחינות
(Kiriyat Bialik Kiriyon Mall) - Posted 2 years ago
סביבת לימוד יפה מאוד, רמה גבוהה של לימודים!!
תודה
Posted 2 years ago
ניסיון נחמד מאוד, התחלתי בלי לדעת שום דבר ובהדרגה השתפרתי. המורים מעולים וסבלניים.
Posted 2 years ago
מעולה
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 1 year ago
great!!!!!!
Posted 2 years ago
היי אני למדתי בסניף נתניה.
רציתי להגיד שהתוכנית הזו ממש טוב. זה פשוט ללמוד אנגלית בצורה מועיל וכייפי. תודה רבה לצוות המורים המוכשרים והקבלה שעבדו עם מקצועות ואווירה טובה.. בזכותכם קיבלתי הרבה יותר ביטחון בעבודה וזה עוזר לי בעבודה.
פשוט חבל שצוות עסקית חסרת מקצועות ולא יודעת לענות לצורך הלקוח כשהוא באמת צריך.
Hi I learn to netanya english school. I just want to say that thid program is amazing. Its learn english in usefull way and funny. Great thanks to teachers and reception team that work with a real professionalism. They bring me to be sure on myself and its help me at work.
At the contrary, its a real sad to see that the business team lack of professionalism and is disappear when the client really need help..
Posted 2 years ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 1 year ago
قمت بتسجيل الى وول ستريت الناصره لمدة سنه لتقوية لغتي الانجليزيه في بداية اول ست شهور لم اشعر انني تعلمت كلمات او مصطلحات او اي طريقه جديده ومستفيده لذالك بدأت اهمل الذهاب الى الدوره وتندمت كثيرا على المال الذي انفقته على الدوره فها انا اليوم لقد اقترب موعد نهاية الدوره ولم لستفد اي شئ ابدا كنت متحمس كي اصبح شخصا طليق في اللغه وقوي فعندما رأيت انني لم اتقدم يأست ولم اكمل ....شكرا وول ستريت على ما قدمتيه لي
Posted 1 year ago
אל תאמינו שם למנהלים ושלא יחתימו אתכם סתם כך, ואם כבר אתם בכל אופן נרשמים, תרשמו חודש בחודש כי אח''כ אין אפשרות לבטל!!!
Posted 1 year ago
Wall Street English Israel is rated 4.65 based on 34 reviews