Wall Street English Reviews

4.65 Rating 34 Reviews
91 %
of reviewers recommend Wall Street English
Read Wall Street English Reviews
It was an excellent experience to learn English with you. The Staff was very friendly and professional. I definitely will recommend my friends to learn on Wallstreet. Thank you very much and Goodbye
Helpful Report
(Ranana Rananim Mall) - Posted 5 months ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 2 months ago
מרוצה מאד
Helpful Report
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 5 months ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 2 months ago
ממש אהבתי את המקום שאנשים פשוט מדהימים מהמורים ועד היועצים זכיתי ללמוד במקום שכזה
Helpful Report
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 5 months ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 2 months ago
לימודים וקצב התקדמות מותאמים לרמת התלמיד, הסברים ותרגולים מצויינים, בצורה הכי מובנת שיש. יישר כח למורי האינקאונטר שתמיד שואלים ובודקים ונמצאים שם בשביל לחדד ולענות על שאלות גם כשהן חוזרות ונשנות. אף פעם לא נמאס להם להסביר את אותו הדבר יותר מפעם אחת וזה נותן המון מוטיבציה להמשיך וללמוד. תודה על צוות שתמיד שם 24/7 שעושה הכל כדי שתיהי מרוצה ומסופקת! התוצאה שרואים בסוף שווה את כל ההקרבה והכסף ;-) בהצלחה.
Helpful Report
(Rishon Lezion Kenyon Hazahav Mall) - Posted 5 months ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 2 months ago
נהדר :-)
Helpful Report
(Haifa Grand Kanyon Mall) - Posted 5 months ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 2 months ago
היה קיף לעבוד מולכם ,, מוקצוענים ,, קיים יסודות ניהול ותמיכה מעולים .
Helpful Report
Posted 9 months ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 2 months ago
שירות מעולה. צוות המורים מאוד מקצועי דבר אשר מאפשר יעוץ ברמה הגבוה יותר. יתרה מכך, ברצוני לציין כי האווירה מאוד משפחתית וחמה.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 2 months ago
חווית לימוד אנגלית מהממת, נכון גם לגבי חוויה לימודית בכלל! המורים, השיעורים, הלידה דרך האפליקציה וההיענות. איזה כיף :)
Helpful Report
Posted 9 months ago
b
Helpful Report
Posted 9 months ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 2 months ago
לפי דעתי שהקורס ב WALL STREET נעשה ברמה גבוהה והמורים שמלמדים בו נותנים מכל הלב .. אני כל כך מרוצה מהם ומאחלת להם כל טוב
Helpful Report
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 11 months ago
שלום רב , רציתי לומר ש-WALL STREET נתניה זה המקום ללמוד אנגלית בגלל הצוות המדהים שיש שם .. יש הרגשה מאוד חיובית בסניף ומורים ממש טובים וגם היועצת המיוחדת שיש לנו שם ואיי אפשר לשכוח את צוות הקבלה המיוחד אני לא אומר את זה סתם כדי להחמיא אלא זו ההרגשה שיש לי בסניף מצפים בעזרת ה' להצליח בלימודי האנגלית בקיצור תישארו איך שאתם מ-ד-ה-י-מ-י-ם :] אוהב אותכם צחי שמש:]
Helpful Report
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 11 months ago
Thank you so much for your very nice review.
it was a pleasure reading it.
we are at your service all the time.
have a great weekend :-)
Posted 2 months ago
כל המורים עובדים בצוות אחד ועוזרים לתלמידים בכל הדברים
Helpful Report
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 11 months ago
אם באמת רוצים לשפר את האנגלית שלכם זה המקום. מנסיון .
Helpful Report
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 11 months ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 2 months ago
צוות נהדר ודואג
Helpful Report
(Ashdod Sea Mall) - Posted 11 months ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 2 months ago
מאוד מרוצה מכל הצוות
Helpful Report
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 11 months ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 2 months ago
וול סטריט הדבר הכי טוב שקרה לי
Helpful Report
(Beer Sheva Grand Kanyon Mall) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 2 months ago
שלום, מאוד נעים ללמוד בסניף אשדוד. מורים טובים עם חיוך. הספר כיף ללמוד כמו גם החומר במחשב. הייתי רוצה יותר שיעורי די׳דוק. שנה טובה :laughing::notes:
Helpful Report
Posted 1 year ago
מאוד מרוצה מהשיטה. הייתי רוצה להוסיף פעם בשבוע מפגש אישי כדי לתרגל את האנגלית לא מצאתי מפגשים קבוצתיים (complementary) מויעילים
Helpful Report
(Beer Sheva Grand Kanyon Mall) - Posted 1 year ago
WS the best
Helpful Report
(Haifa Grand Kanyon Mall) - Posted 1 year ago
היחס ורמת הלימודים טובים מאוד
Helpful Report
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 1 year ago
Wall Street English is rated 4.65 based on 34 reviews