Wall Street English Israel Reviews

4.65 Rating 34 Reviews
91 %
of reviewers recommend Wall Street English Israel
Read Wall Street English Israel Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
It was an excellent experience to learn English with you. The Staff was very friendly and professional. I definitely will recommend my friends to learn on Wallstreet. Thank you very much and Goodbye
(Ranana Rananim Mall) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 10 months ago
מרוצה מאד
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 10 months ago
ממש אהבתי את המקום שאנשים פשוט מדהימים מהמורים ועד היועצים זכיתי ללמוד במקום שכזה
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 10 months ago
לימודים וקצב התקדמות מותאמים לרמת התלמיד, הסברים ותרגולים מצויינים, בצורה הכי מובנת שיש. יישר כח למורי האינקאונטר שתמיד שואלים ובודקים ונמצאים שם בשביל לחדד ולענות על שאלות גם כשהן חוזרות ונשנות. אף פעם לא נמאס להם להסביר את אותו הדבר יותר מפעם אחת וזה נותן המון מוטיבציה להמשיך וללמוד. תודה על צוות שתמיד שם 24/7 שעושה הכל כדי שתיהי מרוצה ומסופקת!
התוצאה שרואים בסוף שווה את כל ההקרבה והכסף ;-)
בהצלחה.
(Rishon Lezion Kenyon Hazahav Mall) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 10 months ago
נהדר :-)
(Haifa Grand Kanyon Mall) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 10 months ago
היה קיף לעבוד מולכם ,, מוקצוענים ,, קיים יסודות ניהול ותמיכה מעולים .
Posted 1 year ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 10 months ago
שירות מעולה.
צוות המורים מאוד מקצועי דבר אשר מאפשר יעוץ ברמה הגבוה יותר. יתרה מכך, ברצוני לציין כי האווירה מאוד משפחתית וחמה.
Posted 1 year ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 10 months ago
חווית לימוד אנגלית מהממת, נכון גם לגבי חוויה לימודית בכלל! המורים, השיעורים, הלידה דרך האפליקציה וההיענות. איזה כיף :)
Posted 1 year ago
b
Posted 1 year ago
Thank you so much for your review,
we are here at your service any time :-)
Posted 10 months ago
לפי דעתי שהקורס ב WALL STREET נעשה ברמה גבוהה והמורים שמלמדים בו נותנים מכל הלב .. אני כל כך מרוצה מהם ומאחלת להם כל טוב
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 1 year ago
שלום רב ,
רציתי לומר ש-WALL STREET נתניה זה המקום ללמוד אנגלית
בגלל הצוות המדהים שיש שם .. יש הרגשה מאוד חיובית בסניף ומורים ממש טובים
וגם היועצת המיוחדת שיש לנו שם
ואיי אפשר לשכוח את צוות הקבלה המיוחד
אני לא אומר את זה סתם כדי להחמיא אלא זו ההרגשה שיש לי בסניף
מצפים בעזרת ה' להצליח בלימודי האנגלית
בקיצור תישארו איך שאתם מ-ד-ה-י-מ-י-ם :]
אוהב אותכם צחי שמש:]
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your very nice review.
it was a pleasure reading it.
we are at your service all the time.
have a great weekend :-)
Posted 10 months ago
כל המורים עובדים בצוות אחד ועוזרים לתלמידים בכל הדברים
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 1 year ago
אם באמת רוצים לשפר את האנגלית שלכם זה המקום. מנסיון .
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 10 months ago
צוות נהדר ודואג
(Ashdod Sea Mall) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 10 months ago
מאוד מרוצה מכל הצוות
(Nazareth White Center Paulus The 6th) - Posted 1 year ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 10 months ago
וול סטריט הדבר הכי טוב שקרה לי
(Beer Sheva Grand Kanyon Mall) - Posted 2 years ago
Thank you so much for your very nice review.
It was a pleasure reading it.
We are at your service all the time.
Have a great weekend :-)
Posted 10 months ago
שלום, מאוד נעים ללמוד בסניף אשדוד. מורים טובים עם חיוך. הספר כיף ללמוד כמו גם החומר במחשב. הייתי רוצה יותר שיעורי די׳דוק.
שנה טובה
:laughing::notes:
Posted 2 years ago
מאוד מרוצה מהשיטה.
הייתי רוצה להוסיף פעם בשבוע מפגש אישי כדי לתרגל את האנגלית
לא מצאתי מפגשים קבוצתיים (complementary) מויעילים
(Beer Sheva Grand Kanyon Mall) - Posted 2 years ago
WS the best
(Haifa Grand Kanyon Mall) - Posted 2 years ago
היחס ורמת הלימודים טובים מאוד
(Natanya Kiriyat Hasharon Alon Center) - Posted 2 years ago
Wall Street English Israel is rated 4.65 based on 34 reviews