Tieroom Denmark Reviews

4.58 Rating 154 Reviews
92 %
of reviewers recommend Tieroom Denmark
Read Tieroom Denmark Reviews
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
God og nem handel
Posted 1 week ago
Hurtig levering
Har brugt dem flere gange og er vild med både service og deres seje udvalg af butterflies og slips
Posted 2 weeks ago
Lynhurtig ekspedition og høj kvalitet 👌🏼
Posted 1 month ago
Hurtig levering trods der står 3-10 dage. Derudover er der hurtig respons på kundeservicen, og de er rigtig søde til hjælpe. Slipsene jeg har bestilt hjem i 100% silke er virkelig af god kvalitet. Kan helt klart anbefale dem.

Bare vær obs på at man selv skal betale retur, og hvis det er mange slips bliver det selvfølgelig dyrere grundet vægten :-)
Posted 1 month ago
Det tog næsten 2 uger at få sendt nogle stofprøver. Forklaringen var at de var sendt fra Sverige med Post Nord. Jeg vil foreslå at man bruger en anden leverandør.
Posted 1 month ago
Hej! Ja, Postnord i Danmark är tyvärr slöa, vilket vi också är tydliga med i kassan. Vi ska börja med en ny leverantör om 2 månader som ska leverera på 3 dagar. Tills dess finns DHL mot en mindre kostnad som leverar på 24 timmar.

Hoppas någon av stofprøverna passade!
Posted 1 month ago
Slipset levede fuldstændig op til mine forventninger
Posted 3 months ago
Slipset var endnu flottere i virkeligheden - eneste grund til at jeg ikke kan give fem stjerner, er den lidt-længere-end-forventet-leveringstid
Posted 3 months ago
Tieroom skuffer aldrig.
Dog manglede jeg en track and trace på mine varer, så jeg kunne følge det hele.
Posted 3 months ago
Alt efter bogen.
Superkvalitet i smukt design!
Basta! 😄👍
Everything in order!
Superquality in beautiful design!
End of discussion! 😄👍
Posted 4 months ago
Hurtigt svar på mail , god og hurtig levering.
Posted 8 months ago
Super hurtig og god service og godt udvalg
Posted 9 months ago
Hurtig levering
Posted 10 months ago
At first i was a bit sceptical About this site, if it was real or scam.
But i tried it out with DHL Express delivery and i got a Nice tie and a pocket cloth a few days after.
I live in Denmark and had no problems.
Thanks guys. My wedding outfit is now complete
Posted 10 months ago
Super gode produktet og nemt at handle Takker:))
Posted 11 months ago
Hjælpsom kundeservice. Fine produkter.
Posted 11 months ago
Hurtig og præcis ekspedition. Varerne var forsvarligt indpakkede men kunne alligevel - heldigvis - afleveres i min postkasse.
Posted 11 months ago
Jeg bestilte varen den 29. November og i dag den 10. December har endnu ikke modtaget noget. Mine penge er blevet hævet så jeg er nervøs for at jeg ikke modtager noget.
Posted 1 year ago
Hej!
Jeg kan godt forstå det virker være lang tid, men du gjorde bestillingen 15.00 på Black Friday (=efter at posten havde hentet den dagen), så pakken blev ikke sendt før mandag den 2. december. Vores leveringstid er 3-10 hverdage, og idag er den syvende hverdagen efter sendning. Så du kan modtage helt indtil mandag den 16. december indenfor den tidsrammen, hvis du er uheldig. Sen så var det jo meget store mængder forsendelser sendt, totalt, på Black Friday, så det er ikke umuligt at der er forsinkelser.

Jeg kan godt forstå at dette virker meget lang tid, men PostNord har begyndt at levere en gang hver femte hverdag i ethvert område i Danmar, så hvis man er heldig så kan det gå ret hurtigt, ellers ret langsamt. Jeg beklager at dette har ført til bekymringer, vi håber du modtager pakken snart.

med venlig hilsen
Anand
Tieroom kundeservice
Posted 6 months ago
Rigtig god service og hurtig levering
Posted 1 year ago
Super flotte ties/butterflies. Rigtig hurtig og god service :-)
Posted 1 year ago
Intet var godt!
Produkter er af lav kvalitet og overpriced.
Dansk hjemmeside, varer skal returnere til Sverige på købers regning!
Betaling virker ikke med Visa, hvorfor PayPal er et must. Her virker refund ikke optimalt.
Glemte i første omgang at refunde alle varer.

Never again!!!
Posted 1 year ago
Hej Jacob,vi beklager virkelig at du synes din Tieroomoplevelse var så dårlig at service og alle produkter fortjente en stjerne. Jeg kan godt forstå at det føles dyrt at være nødt til at returnere til Sverige. Det er så mange kunder nu for tiden som bestiller mange produkter og siden sender tilbage nesten alle og og det har naturligvis stor indflydelse på den økonomiske set-up, så lige nu er vi simpelthen nødt til at ha tingene på den måde vi har, at kunden betaler for returen, for at finde en balance i virksomheden. Mange andre forretninger ser nu over sine returvilkor siden frie returer har begyndt at blive uholdbart. Vedrørende manglende produktkvalitet kan vi bare beklage at vi ikke nåede at leve op til dine forventninger. Det fleste af vores kunde er meget tilfreds, men vi arbejder selvfølgelig konstant på at blive bedre, så detaljeret information om produkter med manglende kvalitet hjælper os at blive bedre, og det er vi selvfølgelig taknemlige for. Vedrørende Feefo synes vi også at det ikke er en god ordning at man som kunde skulle være nødt til at skrive 25 tegn på enhver produkte, og det har vi også formidlet til dem. Hvis du mod formodning skulle komme tilbage til Tieroom, lad os vide, så skal vi nok give dig en rabat bedste hilsner
Anand, Tieroom kundeservice.
Posted 6 months ago
Tieroom Denmark is rated 4.58 based on 154 reviews