Fish4Dogs Benelux Reviews

4.45 Rating 285 Reviews
87 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Ben altijd erg tevreden over honden en kattenvoer van fish4dogs. Maar bij deze bestelling mis ik een product. Probeer al 2 dagen te bellen maar niemand neemt op. Laat mijn nummer achter en niemand belt terug zoals ze zeggen op het bandje. Vreselijke service en erg teleurstellend
Helpful Report
Posted 6 hours ago
Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Ook is er geen track &trace
Helpful Report
Posted 3 months ago
Je vraagt om een review terwijl ik het product nog nietverns heb. Complete onzin om dat 1 dag na bestelling te vragen terwijl de levering al ongeveer 6 dagen is.
Helpful Report
Posted 3 months ago
Bestelling na bijna 2 weken nog niet binnen
Helpful Report
Posted 6 months ago
Het voer is top maar de levering via DPD is bar en bar SLECHT!! het voer zou 23 dec geleverd worden en ik wacht nog steeds 6 dgn later. Wat een waardeloze organisstie is DPD. een reden om te stoppen met het voeren v fish 4 dogs. .
Helpful Report
Posted 9 months ago
Een week geleden zalmolie besteld, nog steeds niet ontvangen en ook helemaal geen bericht meer gehad of en wanner het verstuurd is. Ik heb het nu nodig
Helpful Report
Posted 11 months ago
Heb besteld, 10 dagen geleden, niks ontvangen totnutoe
Helpful Report
Posted 11 months ago
Nooit besteld en toch uitnodiging voor review ?
Helpful Report
Posted 2 years ago
Vroeger kon je samples kopen van 75 gram voor 1 euro. Deze proefzakjes zouden 1 euro kosten om de bezorgkosten te dekken. Als je nu iets wil proberen omdat ik een nieuwe hond heb die bijna niets lust wilde ik een paar zakjes bestellen voor een euro zoals vroeger. Ik had voor 5 euro aan zakjes om te testen maar moest ook nog bijna 5 euro bezorgkosten betalen. Dat vind ik absurd. Of doe de zakjes gratis en reken bezorgkosten of vraag geld voor de zakjes en verstuur ze voor dat geld wat je er voor vraagt. Normaal zijn testers gratis. Als linksom of rechtsom bezorgkosten worden doorberekend prima , maar voor beide geld vragen vind ik dubbelop en dat was voorheen niet. Bovendien vind ik bijna 5 euro erg veel in tegenstelling tot andere bedrijven.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.45 based on 285 reviews