Fish4Dogs Benelux Reviews

4.46 Rating 283 Reviews
87 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Prima site, makkelijk alles te vinden, snel
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Goede kwaliteit.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Snelle bezorging en puppy vindt het lekker!!!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Altijd goede service, snelle levering. En geweldige producten! Daarvoor 5 sterren! Alleen jammer dat sinds de Brexit de facturen niet meer automatisch per mail verzonden worden. Daarom 4 sterren
Helpful Report
Posted 1 month ago
Zoals gebruikelijk weer goed geholpen door met name thijs . Heb er alleen moeite mee dat de bestellingen er langer overdoen eer je ze ontvangt . Kan dat niet beter of anders . Beide honden doen het er goed op .
Helpful Report
Posted 2 months ago
it's oke for me
Helpful Report
Posted 3 months ago
Prima brok, honden vinden het lekker en doen het er goed op
Helpful Report
Posted 3 months ago
Goede voeding en koekjes honden zijn er dol op. Bezorging via DHL ben ik niet over te spreken ik kan niet alles in 1 keer bestellen omdatze dan niet afleveren en de dozen zijn vaak stuk en met plakband aan elkaar gemaakt.
Helpful Report
Posted 4 months ago
The taste of the snacks is very good. A little bit expensive if you have more dogs. And the time of the shipping could be shorter.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Hond neemt graag tot zich. Levering sinds Brexit erg lang. Ook info mbt levering langzaam of niet Daarbij kom nog donderdag 10/6 besteld en betaald en tot op heden , 16/6/2020 nog geen enkel bericht inzake verzending
Helpful Report
Posted 4 months ago
AL jaren vaste klant bij fish for dogs. Sinds spike's disiese vastgeteld is bij onze kleine hond en hij het goed doet ok vis en geen/weining koolhydraten. Geen aanvallen meer gehad. Laatste bestelling dee lang op zich wachten. een na laatste door brexit en de laatste was zoek maar kwam toch nog aan. Hopelijk komt deze weer op de normale snelheid.
Helpful Report
Posted 4 months ago
Juiste en snelle levering, eindelijk viskoekjes voor de hond!
Helpful Report
Posted 5 months ago
While my dog loves the product I've had shipping issues with my last 2 orders. Customer service was excellent and all issues were resolved to my satisfaction but it seems like ever since they moved their warehouse there have been issues. Product 5 stars Customer Service 5 stars Order Fulfillment/Shipping 2 stars
Helpful Report
Posted 5 months ago
Makkelijk bestellen. Alleen jammer dat ik al maanden geen mail met aanbiedingen ontvang
Helpful Report
Posted 5 months ago
My dogs love it and it is a very nice product.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Goed product de honden eten het graag. Met de levering is het rond de Brexit niet meer zo snel, dat is wel jammer.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Sinds enkele jaren (4) bestel ik mijn voer voor beide honden bij Fish4Dogs. Beiden laten merken dat dit hen zeer goed bevalt. Ook de snacks genieten ze erg van.
Helpful Report
Posted 6 months ago
we zijn tevreden
Helpful Report
Posted 6 months ago
Goede kwaliteit en mijn hond doet alles voor de gedroogde calamari. Daarnaast is hij nooit ziek en heeft een gezonde vacht.
Helpful Report
Posted 7 months ago
Mooie producten en snelle levering
Helpful Report
Posted 7 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.46 based on 283 reviews