Fish4Dogs Benelux Reviews

4.46 Rating 283 Reviews
87 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Snelle levering en Hachi is er heel blij mee.
Helpful Report
Posted 21 hours ago
Snelle levering. Honden vinden de snacks superlekker. Ook heel fijn met training.
Helpful Report
Posted 4 days ago
Heel tevreden over de service en kwaliteit van het eten 👍
Helpful Report
Posted 5 days ago
Prettige klantkontakten
Helpful Report
Posted 6 days ago
Snelle levering
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Prima site, makkelijk alles te vinden, snel
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Goede kwaliteit.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Voer is prima alleen de levering. Nu dat het uit Polen komt, vind ik dat je soms erg lang moet wachten op de levering
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Snelle bezorging en puppy vindt het lekker!!!
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
De bestelling die ik nu gedaan heb was op 2 dagen geleverd en in perfecte staat... ( door GLS ) geen gescheurde dozen en zakken maar alles volledig ok ....dat kan ik alleen maar toejuichen want de laatste maanden was dat wel een heel stuk minder. Ik hoop dat dit zo blijft, dan kunnen mijn honden weer volop genieten van hun brokken en snoepjes !!!
Helpful Report
Posted 1 month ago
prima voer voor onze 3 viervoeters
Helpful Report
Posted 1 month ago
After having problems with my last two orders (which were resolved immediately) this order processed smoothly and correctly. It even arrived quicker than planned!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mijn twee hondjes gebruiken al vele jaren hun voer van Fish4Dogs. Ook hun snacks komen hier vandaan. Goede kwaliteit en ze genieten er van. Steeds snelle levering ook al moet het uit het buitenland komen. Wat wel jammer is is dat hun wekelijkse email met aanbiedingen niet meer verschijnt. Ik ontvang deze in ieder geval niet meer.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Altijd goede service, snelle levering. En geweldige producten! Daarvoor 5 sterren! Alleen jammer dat sinds de Brexit de facturen niet meer automatisch per mail verzonden worden. Daarom 4 sterren
Helpful Report
Posted 1 month ago
Xxxxxxxxxxxxxx
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very good products and service
Helpful Report
Posted 1 month ago
Zoals gebruikelijk weer goed geholpen door met name thijs . Heb er alleen moeite mee dat de bestellingen er langer overdoen eer je ze ontvangt . Kan dat niet beter of anders . Beide honden doen het er goed op .
Helpful Report
Posted 2 months ago
Altijd goede prijs kwaliteit
Helpful Report
Posted 2 months ago
Delivry in 7to 8 days , is in my opnion two day to long .
Helpful Report
Posted 2 months ago
Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Ook is er geen track &trace
Helpful Report
Posted 3 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.46 based on 283 reviews