Fish4Dogs Benelux Reviews

4.54 Rating 37 Reviews
89% of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
This data is produced by analysing genuine customer experiences. It is not a guarantee of the company.
Customer Service
Email
communication channels
"Zeker een aanrader"
Posted 2 months ago
"Fish4dogs is the best. I have west Highland white terriërs and they are looking beautiful, no brown mouth or feets, no likking on the paws. It's realy the BEST."
Posted 2 months ago
"Het product is prima. Echter, op tijd bestellen..wil je niet Dat je hond geen eten heeft... Levering duurt te lang. Reactie op email met een vraag ook niet snel genoeg."
Posted 2 months ago
"Prima levering, snel, en goede service. Mooie puppakketten.. Alleen vinden de pups het niet heel erg lekker🙈"
Posted 2 months ago
"Great dogfood! Our dogs love it!"
Posted 2 months ago
"Super voer en snacks voor de hond! Onze hond vindt vis geweldig. Ideaal voor de vacht en de gezondheid!"
Posted 2 months ago
"onze hond bram vindt het heerlijk"
Posted 2 months ago
"Excellent service and excellent products!"
Posted 2 months ago
"Zeer goede ervaring. Ook klantenservice is uitstekend.Producten goed verpakt en op tijd geleverd. Producten royaal voor de uiterste houdbaarheids datum ."
Posted 2 months ago
"Wij hebben lastige eters maar onze grote poedel eten het graag!"
Posted 2 months ago
"Wij zijn in het bezit van een Kerry Blue Terriër en dat ras bestaat bekend dat het moeilijke eters zijn maar sinds wij onze hond Fish4Dogs voer geven is dat probleem opgelost"
Posted 2 months ago
"Suus de jack- russel, Vind het groot feest als er weer wat komt. Ze geniet er van."
Posted 2 months ago
"Goede kwaliteits voer, onze honden zijn er gek op! De levering duurt een paar daagjes, maar als je op tijd besteld zitten de honden ook niet zonder ;-)"
Posted 2 months ago
"kwalitatief uitstekend,de hond is er stapelgek op."
Posted 2 months ago
"netjes en op tijd afgeleverd"
Posted 2 months ago
"Ben heel tevreden over fish4dogs, shiro is van zijn allergie af en vindt echt alles super lekker. Misschien nog een idee om een kleine traktatie als verrassing bij de bestelling te doen, zeker als er een nieuw product op de markt komt. Je krijgt echt waar voor je geld. Blije hond, blij baasje"
Posted 2 months ago
"Top voer, helaas mag één van mijn honden voorlopig alleen Eend...maar ik ken veel honden die nergens tegen kunnen maar dit goed verdragen!"
Posted 2 months ago
"Nooit besteld en toch uitnodiging voor review ?"
Posted 2 months ago
"Fijne shop en erg vriendelijk personeel"
Posted 2 months ago
"Super voer mijn vijf honden doen het er super op. De jongste nu zeven maanden is er mee op gegroeid."
Posted 2 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.54 based on 37 reviews

Start Your Free Trial Today

Send 400 review invitations for FREE!

Activate Your Account

Book your activation call by clicking the button below. Or call us now on +1 213-325-5109 . Book a Call

Alice, Customer Support