Fish4Dogs Benelux Reviews

4.61 Rating 51 Reviews
90% of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
This data is produced by analysing genuine customer experiences. It is not a guarantee of the company.
Customer Service
communication channels
Email, Telephone
"Glad that the delivery is so quick because I was to late with ordering. My dog has tried the samples and liked these variant the best"
Posted 4 days ago
"Mijn hond houd alleen van fish4dogs. Hij krijgt natte voer als brokken en snacks. Fish4dog is gezond en lekker. Ik geeft fish4dogs al vier jaar aan mijn hond . Wil niet veranderen. Het is een aanrader en klantenservices ook goed. Wordt altijd goed geholpen. Dus wat wacht nou op. Bestel snel voer of snacks voor je viervoeter."
Posted 5 days ago
"De honden willen de doos zelf uitpakken als die binnenkomt. Alleen vervelend dat ik iedere keer mijn gegeven opnieuw moet ingeven en de login zo moeilijk gaat. Ik hoop dat het verbeterd."
Posted 1 week ago
"Very good service ! Our dog loves the Original Sea Jerkey ! They send me some ,to try if my dog would eat them. Now I ordered more! Hope they stay avalable afther the Brexit"
Posted 1 week ago
"Verpakking waar de zakken in verzonden worden is echt slecht. Al diversen keren aan gegeven maar blijft het zelfde. Dozen altijd stuk en open."
Posted 2 weeks ago
"Good healthy stuff!"
Posted 2 weeks ago
"Our champion dogs simply love this food, their shining and healthy coat speaks for itself."
Posted 2 weeks ago
"Snelle levering, bestelling netjes verpakt."
Posted 2 weeks ago
"Al tijd snel geleverd"
Posted 2 weeks ago
"Wij geven Fish4dogs aan onze 2 bobtails en zijn super tevreden. Ze zijn heel gezond, hun haar is in uitstekende kwaliteit"
Posted 3 weeks ago
"Service is perfect and our dogs love the food."
Posted 3 weeks ago
"Prima voer voor mijn 2 Franse Bulldogs waarvan 1 met een voedingsallergie. Ze eten het graag en ook op de snacks van gedroogde vis zijn ze dol!"
Posted 1 month ago
"Onze hond heeft een rundvlees allergie. De zalmbrokken van Fish4dogs zijn dus heel goed voor. Ze vindt ze heerlijk en haar vacht is prachtig glanzend zwart!"
Posted 1 month ago
"Prima voer, snelle levering"
Posted 1 month ago
"Zeker een aanrader"
Posted 4 months ago
"Fish4dogs is the best. I have west Highland white terriërs and they are looking beautiful, no brown mouth or feets, no likking on the paws. It's realy the BEST."
Posted 5 months ago
"Het product is prima. Echter, op tijd bestellen..wil je niet Dat je hond geen eten heeft... Levering duurt te lang. Reactie op email met een vraag ook niet snel genoeg."
Posted 5 months ago
"Prima levering, snel, en goede service. Mooie puppakketten.. Alleen vinden de pups het niet heel erg lekker🙈"
Posted 5 months ago
"Great dogfood! Our dogs love it!"
Posted 5 months ago
"Super voer en snacks voor de hond! Onze hond vindt vis geweldig. Ideaal voor de vacht en de gezondheid!"
Posted 5 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.61 based on 51 reviews