Fish4Dogs Benelux Reviews

4.56 Rating 96 Reviews
91 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
delivery methods
Postal Service
Customer Service
communication channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews
Mijn hond krijgt kale plekken ervan en de koolhydraten zijn veelste hoog niet geschikt voor een hond met allergie totaal ongeschikt voor de sharpei met deze samenstelling.
Helpful Report
Posted 9 hours ago
Altijd goede levering. De vistwisten zijn altijd heerlijk krokant en makkelijk te breken.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Guus vindt het heerlijke brokken. Hij blijft goed op gewicht, ziet er prima uit en voelt zich er goed bij.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Superfood & snacks.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Super producten onze Shirley Bordeaux dog van 3.5 krijgt de zalmbrok nu ongeveer 4 maanden en ze straalt ook de groenlipmossel snacks en de natvoer vis blikjes doen het super hier ook voor de andere honden. Onze poes roos staat nu ook aantal maanden volledig op jullie voer en heb nog nooit haar zo tevreden voldaan en mooi gezien
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Very good and healthy
Helpful Report
Posted 1 month ago
De hondjes zijn nog steeds gek op de sea jerky tiddlers. En ik ook want ze zijn laag in calorieen en houden de tandjes schoon Ik begrijp alleen niet dat ik geen nieuwsbrieven meer ontvang. Ik heb jullie gebeld maar wordt niet teruggebeld.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Good in general, good food. We were sorry you were not in the Dog Show in Kortrijk as announced... We are pleased with Fish4Dogs for our healthy dogs and will follow until possible for them.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very fine food my dog loves it . But the information about your order should be better after you order Some items on the website they send you a order confirmation en thats it . We have to wait until dpd send a email with the day of delivery . Last year we followd our order with a track and trace code .
Helpful Report
Posted 1 month ago
Altijd goed en de honden zijn er gek op!!! Goede service en goed verpakt.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Our dogs simply love this food, especially the white fish.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Wij zijn zeer tevreden
Helpful Report
Posted 1 month ago
heel fijn voer en top snacks. Goede service en heel fijn contact met het Fish4dogs team. Ik hoop nog lang te kunnen genieten van de producten , voor mijzelf maar ook voor mijn klanten in de trimsalon.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Nice food for our dog.
Helpful Report
Posted 2 months ago
zie bij DPD dat mijn nederlandse bestelling uit engeland onderweg is RAAR. zou Maandag hier zijn afwachten dan maar
Helpful Report
Posted 2 months ago
Mooie snelle service. Goed verpakt. Duidelijk communicatie. Pakket goed te volgen en ook op afgesproken tijd bezorgd.
Helpful Report
Posted 2 months ago
ik heb nog geen ervaring met Fish4Dogs. Ik ken het via een gedragsttherapeute
Helpful Report
Posted 2 months ago
Uitstekend voer voor onze hond! Ze eet alles met smaak op. Dit voer werd aanbevolen door de fokker van onze hond. Er zullen nog vele bestellingen volgen hoor. πŸ‘πŸΆπŸ˜ŠπŸ€©πŸΎ
Helpful Report
Posted 2 months ago
To expesive!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Good service, quick delivery
Helpful Report
Posted 2 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.56 based on 96 reviews