Fish4Dogs Benelux Reviews

4.4 Rating 326 Reviews
85 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
4.4
Based on 326 reviews
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Altijd goede prijs kwaliteit
Helpful Report
Posted 2 years ago
Delivry in 7to 8 days , is in my opnion two day to long .
Helpful Report
Posted 2 years ago
Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Ook is er geen track &trace
Helpful Report
Posted 2 years ago
Je vraagt om een review terwijl ik het product nog nietverns heb. Complete onzin om dat 1 dag na bestelling te vragen terwijl de levering al ongeveer 6 dagen is.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Gemakkelijk om te bestellen. Men krijgt onmiddellijk een bevestiging. Voldoende keuze. Hondjes eten graag de koekjes voor de tanden. Zelfs mijn Maltezer en dat is een kieskeurige.
Helpful Report
Posted 2 years ago
De bestelling is goed gegaan nu de ontvangst nog
Helpful Report
Posted 2 years ago
Good food, dog's love it, all shiny coats and happy dogs
Helpful Report
Posted 2 years ago
Snelle levering, duidelijk als product niet op voorraad is, en een zeer goed product, prima kwaliteit
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ik ontvang helaas geen nieuwsbrieven meer en helaas ook geen aanbiedingen meer voor de tiddlers voor onze hondjes. Ze zijn er gek op!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Het bestellen cq inloggen op de site is al heel lang in mojn ervaring lastig. Aan de telefoon word ik erg fijn te woord gestaan. Als tegemoetkoming voor mijn ergenis, zat er extra lekkers in mijn bestelling. Maar..ik bestel liever hup ff snel zonder gebel en tijd..
Helpful Report
Posted 2 years ago
..,,,,,,,,
Helpful Report
Posted 2 years ago
it's oke for me
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ik ben tevreden over het product Mijn honden doen het heel goed op sadiene small niet Het zou alleen fijn zijn als er wat meer aanbiedingen waren want het voer is niet goedkoop
Helpful Report
Posted 2 years ago
Prima brok, honden vinden het lekker en doen het er goed op
Helpful Report
Posted 2 years ago
Goed en netjes geleverd. Wel geschrokken van de hack
Helpful Report
Posted 2 years ago
After more than two and a half week none of the items I ordered arrived. This is much too long for a standard delivery!!
Helpful Report
Posted 2 years ago
Allways perfect delivery
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ecologisch biologisch, oftewel geen kunstmatige toevoegingen in mijn eten en in zijn eten. Ook deze pretletter, Buba vindt t ook weer heerlijk en het is goed voor zijn lijffie en vacht. Hij blij, ik ook blij.
Helpful Report
Posted 2 years ago
snelle levering en de honden vinden de Tiddlers heerlijk
Helpful Report
Posted 3 years ago
Levering duur lang
Helpful Report
Posted 3 years ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.4 based on 326 reviews