Fish4Dogs Benelux Reviews

4.46 Rating 283 Reviews
87 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Voer is prima alleen de levering. Nu dat het uit Polen komt, vind ik dat je soms erg lang moet wachten op de levering
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
prima voer voor onze 3 viervoeters
Helpful Report
Posted 1 month ago
Xxxxxxxxxxxxxx
Helpful Report
Posted 1 month ago
Delivry in 7to 8 days , is in my opnion two day to long .
Helpful Report
Posted 2 months ago
Good food, dog's love it, all shiny coats and happy dogs
Helpful Report
Posted 3 months ago
Ik ontvang helaas geen nieuwsbrieven meer en helaas ook geen aanbiedingen meer voor de tiddlers voor onze hondjes. Ze zijn er gek op!
Helpful Report
Posted 3 months ago
Het bestellen cq inloggen op de site is al heel lang in mojn ervaring lastig. Aan de telefoon word ik erg fijn te woord gestaan. Als tegemoetkoming voor mijn ergenis, zat er extra lekkers in mijn bestelling. Maar..ik bestel liever hup ff snel zonder gebel en tijd..
Helpful Report
Posted 3 months ago
..,,,,,,,,
Helpful Report
Posted 3 months ago
Shipment takes langer than before
Helpful Report
Posted 4 months ago
Fijn product . Levering zowel tijdigheid als de verpakkingen laten laatste maanden veel te wensen over
Helpful Report
Posted 4 months ago
vriendelijke klantenservice , erg laagdrempelig. Helaas moest ik de order annuleren, omdat ik te laat zag dat men vanuit een magazijn binnen Europa ging verzenden en dat het ongeveer 8 dagen zou duren. Ik zat met een tekort aan brokjes. De terugbetaling is keurig ontvangen. Nu ging ik dan ergens anders bestellen. Het produkt is zeer goed! De tip gegeven, om in de toekomst vanuit eigen voorraad te gaan verzenden.
Helpful Report
Posted 5 months ago
Helaas dat de 12 kg zakken small bite adult een lange tijd uitverkocht was. Gelukkig kan het nu weer! Jammer dat de levering ook nu langer duurt, wel om rekening mee te houden.
Helpful Report
Posted 6 months ago
goed voermaar krijg geen kortings kode
Helpful Report
Posted 6 months ago
Eerst deed een bestelling 3tot5dagen erover nu 7tot8 .het is niet anders , maar leuk is het niet .
Helpful Report
Posted 7 months ago
Twee grote zakken honden brokken worden in één doos verpakt. Deze doos is altijd stuk.
Helpful Report
Posted 8 months ago
Wij ontvingen het verzoek voor een review voordat wij het voer hebben ontvangen. Het was nog best een uitdaging om op de site het juiste voer in de juiste hoeveelheid en met de juiste brok-grootte te vinden. Maar we krijgen vriendelijke mailtjes van Fish4Dogs.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Nice food for our dog.
Helpful Report
Posted 1 year ago
zie bij DPD dat mijn nederlandse bestelling uit engeland onderweg is RAAR. zou Maandag hier zijn afwachten dan maar
Helpful Report
Posted 1 year ago
Verpakking waar de zakken in verzonden worden is echt slecht. Al diversen keren aan gegeven maar blijft het zelfde. Dozen altijd stuk en open.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ondanks de goede verpakking was de plastic zak gescheurd bij aankomst. Het eten vinden de honden heerlijk.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.46 based on 283 reviews