Fish4Dogs Benelux Reviews

4.45 Rating 285 Reviews
87 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Nette en snelle levering
Helpful Report
Posted 2 days ago
Snelle levering en Hachi is er heel blij mee.
Helpful Report
Posted 5 days ago
Snelle levering. Honden vinden de snacks superlekker. Ook heel fijn met training.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Heel tevreden over de service en kwaliteit van het eten 👍
Helpful Report
Posted 1 week ago
Prettige klantkontakten
Helpful Report
Posted 1 week ago
Snelle levering
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
De bestelling die ik nu gedaan heb was op 2 dagen geleverd en in perfecte staat... ( door GLS ) geen gescheurde dozen en zakken maar alles volledig ok ....dat kan ik alleen maar toejuichen want de laatste maanden was dat wel een heel stuk minder. Ik hoop dat dit zo blijft, dan kunnen mijn honden weer volop genieten van hun brokken en snoepjes !!!
Helpful Report
Posted 1 month ago
After having problems with my last two orders (which were resolved immediately) this order processed smoothly and correctly. It even arrived quicker than planned!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mijn twee hondjes gebruiken al vele jaren hun voer van Fish4Dogs. Ook hun snacks komen hier vandaan. Goede kwaliteit en ze genieten er van. Steeds snelle levering ook al moet het uit het buitenland komen. Wat wel jammer is is dat hun wekelijkse email met aanbiedingen niet meer verschijnt. Ik ontvang deze in ieder geval niet meer.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very good products and service
Helpful Report
Posted 2 months ago
Altijd goede prijs kwaliteit
Helpful Report
Posted 2 months ago
Gemakkelijk om te bestellen. Men krijgt onmiddellijk een bevestiging. Voldoende keuze. Hondjes eten graag de koekjes voor de tanden. Zelfs mijn Maltezer en dat is een kieskeurige.
Helpful Report
Posted 3 months ago
De bestelling is goed gegaan nu de ontvangst nog
Helpful Report
Posted 3 months ago
Snelle levering, duidelijk als product niet op voorraad is, en een zeer goed product, prima kwaliteit
Helpful Report
Posted 3 months ago
Ik ben tevreden over het product Mijn honden doen het heel goed op sadiene small niet Het zou alleen fijn zijn als er wat meer aanbiedingen waren want het voer is niet goedkoop
Helpful Report
Posted 3 months ago
Goed en netjes geleverd. Wel geschrokken van de hack
Helpful Report
Posted 3 months ago
Allways perfect delivery
Helpful Report
Posted 4 months ago
Ecologisch biologisch, oftewel geen kunstmatige toevoegingen in mijn eten en in zijn eten. Ook deze pretletter, Buba vindt t ook weer heerlijk en het is goed voor zijn lijffie en vacht. Hij blij, ik ook blij.
Helpful Report
Posted 4 months ago
snelle levering en de honden vinden de Tiddlers heerlijk
Helpful Report
Posted 4 months ago
Always good service
Helpful Report
Posted 4 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.45 based on 285 reviews