GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Je moet zelf het verzendlabel uitprinten en dat gaat moeilijk als je thuis geen printer voorhanden hebt.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Makkelijk en veel inleverpunten
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ik krijg vaak een foutmelding
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het selecteren van de landen kan wat makkelijker/sneller door bijvoorbeeld de gebruiker de standaard landen te laten instellen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Het pakket is vandaag bezorgd. Enige opmerking is dat het wel langer heeft geduurd dan ik gewend ben, maar dat kan waarschijnlijk te maken hebben met de Corona omstandigheden.??
Helpful Report
Posted 1 year ago
3 is te weinig 4 is teveel
Helpful Report
Posted 1 year ago
Dat eerst niet helemaal goed ging nog een keer geprobeerd toen lukte het wel
Helpful Report
Posted 1 year ago
Over de verzending ben ik tevreden. Het verzendtegoed kan ik niet ontvangen. Ik kan geen pakket aanbieden als ik ben ingelogd. Ik krijg dan een fout melding, hetgeen ik reeds heb aangegeven, maar is niets aan veranderd. Jammer
Helpful Report
Posted 1 year ago
Door mijn eigen schuld één cijfer verkeerd gedaan in postcode, daardoor pakje bijna 3 weken onderweg in NL. Dankzij het speuren door DPD pakje alsnog geleverd. Zou beter zijn om een postcodecheck in te bouwen in jullie programma. Dat gebeurt ook als je een pakje laat frankeren bij Post.nl punt.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Omdat het wat langer duurde dan gepland
Helpful Report
Posted 1 year ago
Omdat het wat langer duurde dan gepland
Helpful Report
Posted 1 year ago
Ervaar toch wel wat problemen en vind het vreemd dat je op de smartphone de labels niet kunt verwijderen. Dat kan alleen op de laptop of computer.
Helpful Report
Posted 1 year ago
iedere keer opnieuw je eigen adres invullen niet zo handig. ik krijg vandaag een mail dat pakket zojuist bezorgd is, terwijl de ontvanger me dat gisteren al meldde
Helpful Report
Posted 1 year ago
Goede service en goede hulp bij problemen. Soms zijn er erg weinig opties, waardoor een pakket van ca. 0,5 kg als een 5 kg pakket 'betaald moet worden'. Ook enkele landen niet aanwezig. Goede ervaringen, maar niet bruikbaar voor al onze EU zendingen.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Was afgeleverd binnen 1 dag
Helpful Report
Posted 1 year ago
Retourzending redelijk snel terug bij vouchervandaag.nl, maar wel duur vindt ik, vouchervandaag. nl vraagt 5.95 voor verzending naar België vanuit Nederland en ik moet 10.50 betalen om terug te zenden van België naar Nederland ???
Helpful Report
Posted 1 year ago
Normale website
Helpful Report
Posted 1 year ago
Website werkt prima. Was mij niet duidelijk dat ik niet rechtstreeks bij post nl was
Helpful Report
Posted 1 year ago
Als je iets moet opzoeken en weer terug komt op pagina dan moet je alles weer invullen, erg irritant. Ik heb het een aantal keren opnieuw moeten doen ( ivm afleveradres
Helpful Report
Posted 1 year ago
Simpelweg omdat wanneer er vragen zijn, ik het altijd fijner vind om persoonlijk met iemand te spreken.
Helpful Report
Posted 1 year ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews