GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
jullie hebben het over verzendtegoed maar ik heb het nog nooit een keer ontvangen hoe kan dat
Helpful Report
Posted 9 months ago
Heeft een week geduurd! Telefonisch slecht te bereiken. Adres onbekend?? Was wel juist!
Helpful Report
Posted 9 months ago
onduidelijk bij het verzendtegoed, als je niet op tijd inlogt blijft hij hangen op Bank
Helpful Report
Posted 10 months ago
Pakket is niet meer te vinden, nadat het 1 poging gedaan is om het af te leveren. Ook niet een afhaalpunt.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Makkelijke website en goede service.
Helpful Report
Posted 1 year ago
dat zal ik uitleggen. omdat het steeds enige tijd duurde bij het aanmaken van de betaling heb ik per ongelukm 2 x 17,00 euro betaald voor dit ene pakket. van de andere betaling heb ik geen verzendlabel afgedrukt kunt u mij 17,00 euro restitueren op rekening : NL92INGB0007514603 t.n.v. L.A. van der Putten te Zwanenburg bij voorbaat dank
Helpful Report
Posted 1 year ago
Een hoop geld extra betaald voor aangetekend en verzekerd verzenden, is het pakket alsnog bij de buren gebracht. zonder handtekening, en zonder de verzender of ontvanger te vertellen wat er gebeurd is. het kostte ons een paar uur om te achterhalen wat er met het pakket gebeurd zou kunnen zijn. de track en trace informatie die goedkooppakket mjj gaf was ook onvolledig, we hebben de uiteindelijke vermoedelukke vervoerder mieten bellen voor een onderzoek. Eens maar nooit weer dit.
Helpful Report
Posted 1 year ago
krijg bericht dat het pakket is geleverd na 10 dagen en bij de Receptie weten ze van niks niet gezien
Helpful Report
Posted 1 year ago
het is me nog niet gelukt om te bereiken wat ik wil bereiken. Loopt steeds vast
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket snel geleverd maar wel beschadigd.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket kwam slecht bin ontvanger aan
Helpful Report
Posted 1 year ago
Na eerdere pakketten die naar Zweden zijn verstuurd die ook beschadigd waren ,nog een poging gedaan en speciaal twee kunststof boxen gekocht om extra bescherming te bieden.Helaas bleek dit ook niet afdoende de boxen waren zelfs stuk. En de inhoud deels ook. Jammer dat er zo met spullen van een ander wordt omgegaan waar ook nog goed voor moet worden betaald. Voor ons is het klaar.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Steeds minder bestemmingen om naar te kunnen sturen. Ook spaar je amper tot geen saldo meer op wat wel zo was in het verleden. Soms mis ik extra adres regels om in te kunnen voeren . Denk dan aan flat etages ofzo. Deze functie heb ik wel op de site van post nl.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Heb geen bewijs van afgifte ontvangen, hetgeen wel beloofd was door de ontvanger van het pakket.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Il pacco non è arrivato
Helpful Report
Posted 1 year ago
Als ik zoek op pskket en supermarkt jumbo kom ik uit bij jullie website. Echter jumbo doet geen zaken met jullie. Dus foutieve informatie.
Helpful Report
Posted 1 year ago
Pakket is afgegeven bij een ander huisnummer. Helaas is het briefje niet leesbaar en nu moet mijn ontvanger op zoek naar haar pakket. Hoop echt dat ze hem vind ????????
Helpful Report
Posted 1 year ago
duidelijke heldere communicatie
Helpful Report
Posted 1 year ago
deze zending is gelukkig goed gegaan, de vorige 2 niet
Helpful Report
Posted 2 years ago
Afleveradressen niet duidelijk onderscheid welke gelden voor Poen.nl en DHL
Helpful Report
Posted 2 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews