GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Tis nog altijd niet goedkoop
Helpful Report
Posted 4 years ago
Verwachte bezorgdatum lag tussen 19 en 21 december. Daadwerkelijke bezorgdatum 27 december. Jammer.
Helpful Report
Posted 4 years ago
++ pakketje is goed aangekomen ++ vlotte afhandeling bij bpost -- etiket werd initieel geweigerd omdat we NL-1111 iplv 1111 als postcode invulde (dus geen landcode) Dat was niet onmiddelijk duidelijk. We kregen wel correct het label -- Naam van geaddresseerde op het label was afgekort VeelTeLangeNa(...) in plaats van VeelTeLangeNaam Dat kan bij de opmaak van het etiket al gemeld worden zodat we de tekst zonodig konden inkorten --- prijs verzekering: de standaardprijs van bpost is goedkoper dan goedkooppakket+verzekering tot 300EUR. Bij post is standaard al een hogere waarde verzekerd.
Helpful Report
Posted 4 years ago
ik weet niet of het pakket toegekomen is, bijgevolg is het moeilijk om een oordeel te vellen
Helpful Report
Posted 4 years ago
Levertijd was erg lang, adres (in spanje) zou volgens de post.nl app niet kloppen, maar was wel degelijk juist. Afleveradres lag nogal afgelegen, wellicht te veel moeite voor de bezorger? Uiteindelijk heeft de ontvanger het pakket zelf moeten ophalen op een postkantoor.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Ik heb gevraagd waarom jullie schrijven de goedkoopste te zijn, terwijl ik online via postnl goedkoper uit ben. hier heb ik nooit antwoord op gekregen.
Helpful Report
Posted 5 years ago
Pakketje is helaas beschadigd aangekomen.
Helpful Report
Posted 5 years ago
My package arrived severely damaged in Italy. I have send it from The Netherlands. It was even labeled that it had breakable content
Helpful Report
Posted 5 years ago
Het betalen en uitprinten van het adreslabel ging prima, maar de kapstok, die ik verzond is flink beschadigd aangekomen op de plaats van bestemming.
Helpful Report
Posted 5 years ago
De afzender was verkeerd op het pakket vermeld, was een totaal onbekende. Pakket is week onderweg geweest terwijl aangegeven was dat dit 3 a 4 dagen zou zijn...kan komen door de 5/12 drukte...
Helpful Report
Posted 5 years ago
Beste, Bedankt voor uw feedback. Vorige week hebben wij verbeteringen doorgevoerd aan de verzendlabels naar Denemarken, waardoor deze problemen in de toekomst niet meer voor zouden moeten komen. Onze excuses voor de vertraagde zending, in verband met de drukte bij PostNL kan er inderdaad wat vertraging ontstaan.
Posted 5 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews