GoedkoopPakket Reviews

4.6 Rating 6,732 Reviews
92 %
of reviewers recommend GoedkoopPakket
Read GoedkoopPakket Reviews
Visit Website

Phone:

+31655870638

Write Your review

Tell us how GoedkoopPakket made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
Would you like to add a photos or videos?
Strengthen your review by uploading photos & videos.
Drag files here or browse
(Supported files: jpg, png, mpeg, ogg, mp4 & webm)
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Anonymous
Anonymous  // 01/01/2019
Er is mij niets bijzonders opgevallen, behalve dat het lastig is om het adres goed op een stickervel te kopiƫren (half A-4tje)
Helpful Report
Posted 2 years ago
Alleen keus uit post.nl en DHL. Zouden iet meer aanbieders kunnen zijn.
Helpful Report
Posted 2 years ago
Op de site staat voor 14 uur afgegeven levering binnen 24 uur. Dit is niet gelukt.
Helpful Report
Posted 2 years ago
blijft altijd zoeken naar de beste optie
Helpful Report
Posted 2 years ago
Niets bijzonders
Helpful Report
Posted 2 years ago
ik kon niet gelijk de postzegel printen
Helpful Report
Posted 2 years ago
Jullie heten goedkoop pakket, maar versturen via post nl is goedkoper..
Helpful Report
Posted 2 years ago
goed te gebruiken met duidelijk stappenplan
Helpful Report
Posted 2 years ago
goed en snel bezorgd
Helpful Report
Posted 2 years ago
Ik vond het eerst wat verwarrend of het wel van DHL was. Ik moest even zoeken.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Goede prijs qualiteitsverhouding
Helpful Report
Posted 3 years ago
2de pakket dat ik verstuur en u bent met 4.15 Eur al meteen 25 Cent duurder dan post.NL vwb brievenvbuspakket. Ik hou niet zo van die variabele prijzen want ik vraag mensen nooit meer dan de postnl tarieven voor de verzending van 2de hands spullen.
Helpful Report
Posted 3 years ago
De formulierfunctie - automatisch aanvullen - werkt niet optimaal...
Helpful Report
Posted 3 years ago
Het pakketje is verstuurd omdat de postcode en hetot adres niet overeen kwamen. We konden dat ook niet meer aanpassen bij DHL omdat wij het via jullie geregeld hedden
Helpful Report
Posted 3 years ago
werkt ok
Helpful Report
Posted 3 years ago
gewoon goed
Helpful Report
Posted 3 years ago
Post.nl afleverpunt heeft moeite met het xl pakket , Niet iedere auto neemt het mee .het pakket blijft dan een paar dagen staan !onbegrijpelijk.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Bedankt voor uw review. Het kan inderdaad soms voorkomen dat pakketten te groot zijn. Wij randen daarom ook altijd aan om XL pakketten af te geven bij een groter pakketpunt zoals een Gamma of Karwei. Onze excuses voor dit ongemak.
Posted 3 years ago
Ik had een mail verwacht met een label om te printen. Ik heb een opmerking daarover verstuurd via contactformulier maar nooit een reactie gehad. Ben er zelf achtergekomen hoe label te printen.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Er staat niet veel op uw website en ik heb er ook nog niet veel 'geneusd'.
Helpful Report
Posted 3 years ago
Super makelijk en geen gezeur aan de balie
Helpful Report
Posted 3 years ago
GoedkoopPakket is rated 4.6 based on 6,732 reviews