Tieroom Finland Reviews

4.60 Rating 472 Reviews
92 %
of reviewers recommend Tieroom Finland
Read Tieroom Finland Reviews
Ummm I never got my order?
Helpful Report
Posted 1 week ago
Sorry that you have not received your order! Our customer service team has now emailed you and they will help you out.
Posted 1 week ago
Easy to shop, prompt delivery, decent pricing!
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Tuote oli juuri se minkä tilasin ja toimitus oli nopea
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Toimitus oli nopea ja toimi hyvin. Tuotteita oli mahdollista testata ja rahat palautuivat nopeasti tuotteiden palautuksen jälkeen. Huomioitavaa, että palautus on omakustanteinen kuten sivuilla on selkeästi ilmoitettu. Palautus postilla olisi ollut ilmeisesti hieman halvempi jos palautusta varten olisi puhelinnumero.
Helpful Report
Posted 3 weeks ago
Hyvä valikoima, nopea ja ilmainen toimitus ja tuotteet on laadukkaita ja kauniita. Kätevästi pystyi tilaamaan kangasnäytteet kotiin katsottavaksi ennen lopullista tilausta. Suosittelen!
Helpful Report
Posted 4 weeks ago
Nopea palvelu ja rusetti oikein hieno!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Taskuliinat tulivat nopeasti ja olivat laadukkaita.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Very fast delivery at reasonable price. Did not fully succeed with stain removal from my silk tie. Perhaps the solvent pad was too small to fully remove it or I did not know how to eork the stain. Nevertheless a positive experience.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Loistava valikoima ja toimitus tapahtui todella nopeasti!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Valikoima on todella hyvä. Erityinen kiitos että löytyy samaa kangasta/materiaalia ja väriä aikuiselle ja lapselle 👍
Helpful Report
Posted 1 month ago
Fast delivery
Helpful Report
Posted 1 month ago
Nopea toimitus ja asiakaspalvelu. Rusetti tuli aluksi väärän värisenä, mutta oikea rusetti toimitettiin nopeasti kotiovelle, kun asiasta mainitsin.
Helpful Report
Posted 1 month ago
tilaaminen vaivatonta, sekä nopea toimitus. tuote kuvan mukainen.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Very good tie, fast delivery!
Helpful Report
Posted 2 months ago
Fast delivery and item as described
Helpful Report
Posted 2 months ago
Nopea toimitus,hyvät paikkansa väreistä lähtien pitävät kuvat.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Significant service. Very quick and trusty. I'm absolutely delighted. Brgds Timo
Helpful Report
Posted 2 months ago
mainio tuote ja toimitusaika
Helpful Report
Posted 2 months ago
Tilasin solmukkeet sävyssä "greyed jade". Solmukkeet olivat laadukkaan oloiset ja hyvän näköiset. Väri oli kuitenkin ihan erilainen kuin kuvassa, mikä harmitti erittäin paljon. Tuotteet toimitettiin erittäin nopeasti.
Helpful Report
Posted 2 months ago
The tie is fine. I ordered it on 15.8. and received it on 30.8. It would be great if you could speed up your delivery times.
Helpful Report
Posted 2 months ago
Olemme erittäin pahoillamme, ettet ole saanut tuotettasi. Sen olisi pitänyt saapua muutamassa päivässä tilauksesta. Olemme sinuun yhteydessä asian selvittämiseksi.
Posted 2 months ago
Tieroom Finland is rated 4.60 based on 472 reviews