Fish4Dogs Benelux Reviews

4.43 Rating 318 Reviews
86 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Mooie producten en snelle levering
Helpful Report
Posted 9 months ago
Snelle en correcte levering van de potato fish snacks, waar onze hond heel erg gek op is 👍
Helpful Report
Posted 9 months ago
Twee grote zakken honden brokken worden in één doos verpakt. Deze doos is altijd stuk.
Helpful Report
Posted 9 months ago
snelle en makkelijke online shopping. en met zorg verpakte artikelen arriveren altijd binnen een week.
Helpful Report
Posted 9 months ago
Honden zijn er gek op en altijd snelle levering!
Helpful Report
Posted 10 months ago
Altijd snel geverd goede kwaliteit en d ehonden zijn er dol op
Helpful Report
Posted 10 months ago
Zeer goede voeding voor mijn twee spaniëls. Gebruik het al jaren en pas overgegaan op seniorenvoer. Mijn cockerspaniël zijn zeven en achtenhalf jaar oud.
Helpful Report
Posted 10 months ago
Na een jarenlange zoektocht naar het juiste voer, onze hond heeft nogal een gevoelig intern systeem zullen we maar zeggen, fish4dogs ontdekt. Hij gaat er goed op en geen dat klachten meer. Voer wordt altijd netjes thuis bezorgd, altijd binnen de aangegeven termijn. Wij zijn fan en onze labrador ook!
Helpful Report
Posted 10 months ago
Goede duidelijke site en snelle levering. De honden genieten altijd als de nieuwe snoepjes weer binnen komen
Helpful Report
Posted 10 months ago
Always reliable, on time, good! My puppy loves it. Great experience
Helpful Report
Posted 10 months ago
Super snelle service en goede producten
Helpful Report
Posted 10 months ago
Fijne website goede levering Mn hond is er ook heel tevreden over 🤣
Helpful Report
Posted 10 months ago
Mijn hond is dol op het voer, olie en de snacks. Goede gebruikersvriendelijke website. De bestelling wordt altijd snel geleverd en netjes verpakt. Jammer dat je, voor gratis verzendkosten, veel moet bestellen.
Fish4Dogs Benelux 5 star review on 16th January 2021
Helpful Report
Posted 10 months ago
De snacks van fish4dogs zijn bros! Bij veel andere gedroogde vissnacks helaas niet het geval! De snacks én brokken zijn van zeer goede kwaliteit en stinken niet! Elke keer weer een feestje voor de "hond des huizes" wanneer de doos vol koek binnen komt!
Helpful Report
Posted 10 months ago
Niels. Been aanmerkingen. Allies prima in orde
Helpful Report
Posted 10 months ago
Altijd snel geleverd en een goede prijs kwaliteit
Helpful Report
Posted 10 months ago
Het voer is top maar de levering via DPD is bar en bar SLECHT!! het voer zou 23 dec geleverd worden en ik wacht nog steeds 6 dgn later. Wat een waardeloze organisstie is DPD. een reden om te stoppen met het voeren v fish 4 dogs. .
Helpful Report
Posted 11 months ago
Websitebezoek werk super
Helpful Report
Posted 11 months ago
Bedankt voor de ontzettend snelle service aangaande het bezorgen van de puppy pakketten 👌
Helpful Report
Posted 11 months ago
Jammer dat ik al een uitnodiging voor een review krijg terwijl ik nog minstens een week op mijn bestelling moet wachten. Dat kan anders. Stuur die vraag over twee weken nog maar eens, dan hoop ik het product te hebben en er een oordeel over te kunnen vellen.
Helpful Report
Posted 11 months ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.43 based on 318 reviews