Fish4Dogs Benelux Reviews

4.46 Rating 290 Reviews
87 %
of reviewers recommend Fish4Dogs Benelux
Merchant Metrics
Shipping & Delivery
Delivery Methods
Postal Service
Customer Service
Communication Channels
Email, Telephone
Read Fish4Dogs Benelux Reviews

Write Your review

Tell us how Fish4Dogs Benelux made you happy
Help future customers by talking about customer service, price, delivery, returns & refunds.
Minimum 10 characters
What's your name?
Leave this blank if you'd like to publish your review anonymously.
(Optional)
What's your email?
We need your email address to verify that your review is genuine
Please note that we may share your email with the company to verify your order.
Goede website en snelle levering
Helpful Report
Posted 1 day ago
Hoewel ik op dit moment vers kook voor mijn hond, koop ik nog steeds de fantastische snacks. Tot heden is tot twee maal toe mijn bestelling niet compleet bezorgd, niet door toedoen van Fish4dogs maar ergens onderweg waarschijnlijk "van de vrachtwagen gevallen" Ben beide keren heel correct geholpen door de klantenservice van Fish4dogs. Zij namen mijn klacht heel serieus en hebben er gelijk werk van gemaakt, dat ik mijn bestelling compleet thuisbezorgd. kreeg/
Helpful Report
Posted 3 days ago
Perfecte snack voor poppi en loulou. Alleen de levering duurt wat lang.
Helpful Report
Posted 3 days ago
ik koop regelmatig bij Fish4Dogs en ben zeer tevreden
Helpful Report
Posted 6 days ago
Very good service
Helpful Report
Posted 6 days ago
Ben altijd erg tevreden over honden en kattenvoer van fish4dogs. Maar bij deze bestelling mis ik een product. Probeer al 2 dagen te bellen maar niemand neemt op. Laat mijn nummer achter en niemand belt terug zoals ze zeggen op het bandje. Vreselijke service en erg teleurstellend
Helpful Report
Posted 1 week ago
Nette en snelle levering
Helpful Report
Posted 1 week ago
Snelle levering en Hachi is er heel blij mee.
Helpful Report
Posted 1 week ago
Snelle levering. Honden vinden de snacks superlekker. Ook heel fijn met training.
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Heel tevreden over de service en kwaliteit van het eten 👍
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Prettige klantkontakten
Helpful Report
Posted 2 weeks ago
Snelle levering
Helpful Report
Posted 1 month ago
Prima site, makkelijk alles te vinden, snel
Helpful Report
Posted 1 month ago
Goede kwaliteit.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Voer is prima alleen de levering. Nu dat het uit Polen komt, vind ik dat je soms erg lang moet wachten op de levering
Helpful Report
Posted 1 month ago
Snelle bezorging en puppy vindt het lekker!!!
Helpful Report
Posted 1 month ago
De bestelling die ik nu gedaan heb was op 2 dagen geleverd en in perfecte staat... ( door GLS ) geen gescheurde dozen en zakken maar alles volledig ok ....dat kan ik alleen maar toejuichen want de laatste maanden was dat wel een heel stuk minder. Ik hoop dat dit zo blijft, dan kunnen mijn honden weer volop genieten van hun brokken en snoepjes !!!
Helpful Report
Posted 1 month ago
prima voer voor onze 3 viervoeters
Helpful Report
Posted 1 month ago
After having problems with my last two orders (which were resolved immediately) this order processed smoothly and correctly. It even arrived quicker than planned!
Helpful Report
Posted 1 month ago
Mijn twee hondjes gebruiken al vele jaren hun voer van Fish4Dogs. Ook hun snacks komen hier vandaan. Goede kwaliteit en ze genieten er van. Steeds snelle levering ook al moet het uit het buitenland komen. Wat wel jammer is is dat hun wekelijkse email met aanbiedingen niet meer verschijnt. Ik ontvang deze in ieder geval niet meer.
Helpful Report
Posted 1 month ago
Fish4Dogs Benelux is rated 4.46 based on 290 reviews